Minule helistas sama petturist tädi, ning tutvustas firmat millest helistab- see algas t- tähega, kuid käis nii kiirelt, et ma ei suutnud meelde jätta seda. Kõne oli üsna pealesuruv, et nende firma teeb kodudes puhta õhu mõõtmise uuringuid Tartumaal, ning soovivad ka minule mõõtma tulla, mina küsisin, et miks mulle see tasuta mõõtmine tehakse, et asjal peab olema mingi tagamõte, tädi kinnitas, et ei ole ära muretse. Korraks nõustusin, kuid peale kõnet vaatasin Googlest selle laadseid teenuseid Tartu piirkonnas, kuid tuli info vaid see, et tegemist on petturitega kes saadavad sinu kodu müügimehe. Veel oli kahtlane see number millelt helistas niiöelda firma sekretar, infot numbri kohta internetist ei leidnud, saatsin sms- et keeldun ja homme minu juurde neid ei oota. Siis tuli ikka hommikul sms neilt, et on kell 13.00 kohal, helistasin neile ja seletasin omi seisukohti telefoni teel, tädi oli järsku ebameeldiv ja ülbe, jube sokk oli kui kell 13.00 oligi mingi suvaline eraauto minul hoovis ja mingi tüüp piilus ukseklaasidest sisse, saatsin ta viisakalt minema. Järgmise päeva firma Sms oli ka minu üllatuseks järsku firmal teine nimi OCEAN AIR OÜ, tädi telefoni number oli 56357233, ja lubatud eraautoga spetsialisti nimi oli Rainer Sirel. Olge nendega ettevaatlikult, sest nende äriskeem on kliediga manipuleerimine, loodan, et tarbijakitse tegeleb selle firmaga. VÄGA EBAMEELDIV KOGEMUS.