Tere,
Tutvusin oma abikaasaga 2014. aasta suvel lõpul. 2016. aadta suvel abiellusime. Elame visiitabielus - tema on töö tõttu nädal - kuni kaks teises Eesti otsad. Sel nädalal, kui kodus on, käib mul külas, sest väidab, et minuga koos ei saa magada. Nii veedabki ööd oma ema ja isa juures.
Viimasel ajal on ilmnenud uus trend, et olgugi, et ta on linnas, minu juurde enam ei tule. Väidab, et ei saa tulla, kuna ma pidavat kogu aeg haige olema. Jah, aeg-ajalt põen viirushaigusi, sest puutun oma töö tõttu paljude inimestega kokku, aga kogu aeg ma küll haige ei ole. Sellest, kui ütlen, et ma pole haige ja ta saab tulla minu juurde, ei piisa. Tema (ja mu ämma) arvates olen kogu aeg haige.
Enne pulmi oli meil ka üsna aktiivne seksuaalelu, kuid nüüd on see pea olematu (5 korda poole aasta jooksul). Ta tahab isaks saada, kuid minul pole õnnestunud rasedaks jääda (mul on suur ülekaal ja ebaregulaarne tsükkel), kuid arvan, et suurem enamus naistestei jääks sellise sagedusega seksides rasedaks. Probleemiks on ka aeg-ajalt korduv eesnäärmepõletik, mille väidetavalt mina talle andma pidin. Minu analüüsid on korras olnud, tema meestearst (dr Punab) väidab, et asi peab ikka minus olema. Nii arendabki mu mees pigem suhet oma parema käega (" vahet ju pole, kuidas see sperma välja saab.") kui minuga.
Väidab, et tal ei ole teist naist ja, et peab omi asju tegema ning ma pole põhjus, miks omad asjad tegemata jätta.
Kohtusime enamasti õhtuti paar tundi, kui ta tuleb. Peale seda läheb jälle vanemate juurde tagasi. Sel nädalal oleme vaid korra põgusalt näinud. Enam ei ole ka suudlusi-kallistusi.
Ma ei oska enam suurt midagi teha. Olen kogu aeg üsna õnnetu ning see omakorda vähendab mu motivatsiooni ka tööalaselt. Olen noor naine, pole veel 30 (mees on 5 aastat vanem) ja tunnen, et nii ma oma ülejäänud elu ka veeta ei taha. Olen rääkinud sellest, et kui ma nii halb naine olen, et läheme siis lahku. Leiab, et pole mõtet ja elul ei ole midagi viga, ma lihtsalt pidavat liiga palju mõtlema ja vinguma.
Mida ma teha võiksin, et meie abielust asja saaks - elu lõpuni küll nii elada ei taha.