Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
Abielunaise mure
 
Kurb naine 22. jaanuar 2017, kl 13.48
Tere,

Tutvusin oma abikaasaga 2014. aasta suvel lõpul. 2016. aadta suvel abiellusime. Elame visiitabielus - tema on töö tõttu nädal - kuni kaks teises Eesti otsad. Sel nädalal, kui kodus on, käib mul külas, sest väidab, et minuga koos ei saa magada. Nii veedabki ööd oma ema ja isa juures.
Viimasel ajal on ilmnenud uus trend, et olgugi, et ta on linnas, minu juurde enam ei tule. Väidab, et ei saa tulla, kuna ma pidavat kogu aeg haige olema. Jah, aeg-ajalt põen viirushaigusi, sest puutun oma töö tõttu paljude inimestega kokku, aga kogu aeg ma küll haige ei ole. Sellest, kui ütlen, et ma pole haige ja ta saab tulla minu juurde, ei piisa. Tema (ja mu ämma) arvates olen kogu aeg haige.
Enne pulmi oli meil ka üsna aktiivne seksuaalelu, kuid nüüd on see pea olematu (5 korda poole aasta jooksul). Ta tahab isaks saada, kuid minul pole õnnestunud rasedaks jääda (mul on suur ülekaal ja ebaregulaarne tsükkel), kuid arvan, et suurem enamus naistestei jääks sellise sagedusega seksides rasedaks. Probleemiks on ka aeg-ajalt korduv eesnäärmepõletik, mille väidetavalt mina talle andma pidin. Minu analüüsid on korras olnud, tema meestearst (dr Punab) väidab, et asi peab ikka minus olema. Nii arendabki mu mees pigem suhet oma parema käega (" vahet ju pole, kuidas see sperma välja saab.") kui minuga.

Väidab, et tal ei ole teist naist ja, et peab omi asju tegema ning ma pole põhjus, miks omad asjad tegemata jätta.

Kohtusime enamasti õhtuti paar tundi, kui ta tuleb. Peale seda läheb jälle vanemate juurde tagasi. Sel nädalal oleme vaid korra põgusalt näinud. Enam ei ole ka suudlusi-kallistusi.

Ma ei oska enam suurt midagi teha. Olen kogu aeg üsna õnnetu ning see omakorda vähendab mu motivatsiooni ka tööalaselt. Olen noor naine, pole veel 30 (mees on 5 aastat vanem) ja tunnen, et nii ma oma ülejäänud elu ka veeta ei taha. Olen rääkinud sellest, et kui ma nii halb naine olen, et läheme siis lahku. Leiab, et pole mõtet ja elul ei ole midagi viga, ma lihtsalt pidavat liiga palju mõtlema ja vinguma.

Mida ma teha võiksin, et meie abielust asja saaks - elu lõpuni küll nii elada ei taha.
 
ema 22. jaanuar 2017, kl 14.15
võta kaalust alla ja kohe!!!Siis led jälle tema jaoks atraktiivne!!!
 
Kurb naine 22. jaanuar 2017, kl 14.44
Ma olen kogu aja olnud samas kaalus, kui olen temaga suhtes olnud. Pealegi on seda kergem öelda kui teha - minu suure kaalu põhjuseks ei ole söön palju-liigun vähe, vaid med. põhjus.
 
22a mees 22. jaanuar 2017, kl 14.55
Mis meditsiiniline põhjus takistab sul kaalust alla võtta? 99% ma kuulen seda paksukeste käest...meditsiiniline probleem. Mul oli ka "meditsiiniline" probleem kaalust juurde võtmisega, enne kui ma ennast sundisin oma elu muutma.
 
Siberi imeline meditsiin 22. jaanuar 2017, kl 15.41
Muutis omal ajal kõik inimesed ühtmoodi saledaks, kes poleks isegi modelliks sobinud vähese kehakaalu tõttu.
 
to Kurb naine 22. jaanuar 2017, kl 15.48
kui kaalust alla ei saa (samas see ei anna mingit garantiid), siis oleks mõistlik mehega pidada maha üks korralik vestlus ja kui sellest kasu pole, siis on ju mõtekam hakata otsima uut meest!
 
LK 22. jaanuar 2017, kl 15.56
Mul on vallalisena ka rohkem meest majas... Ja keegi neist ei ütle: ära vingu vms.
Lahutus avaks lõpuks su silmad ja hakkaksid elama. Kaalu osas ei hakka pikalt sõna võtma, aga senikaua, kuni sa seda õigustad ja meditsiiniliseks ülekaaluks nimetad, ei kao sealt kindlasti ükski gramm. Paks või mitte paks, aga selline mehepidamisviis küll kõige õnnestunum ei ole.
 
Andres P 22. jaanuar 2017, kl 16.26
Peab ikka haige aju olema, et selliseid teemaid treida. Ja neid luulutisi siin ikka jätkub. Endal muidu pereelunkorras? Lapsed sirguvad ja armastav naine toeks kõrval :DDDD
 
to Andres P 22. jaanuar 2017, kl 16.33
kõigil ei vea, saa sellest aru.
 
no aga 22. jaanuar 2017, kl 17.48
Kui teist naist ei ole, siis võib olla on mees.Sellele viitab ka lapsesaamise soov. Normaalset abielu ära siit küll oota.
 
nõiaella 22. jaanuar 2017, kl 18.37
Kes saab santi sundida... ilmselt oled talle varuvariant. Käitub küll nõnda, nagu oleks tal ikkagi keegi olemas, võibolla isegi mitu, ja veidra eesnäärmevaevuse võib ka selle arvele kirjutada. Ma ei kiusaks end Sinu asemel enam, kui abielust asja ei saa, on targem teha midagi muud.
 
vaata 22. jaanuar 2017, kl 19.00
vaata ka tutvmiste foorumist kas ei leia oma meest, üks pidi käima nädala sees linnas ja otsis madratsit selleks ajaks, kui linnas on
 
tibi 22. jaanuar 2017, kl 19.04
to Kurb naine, leia omale armuke ja kohe muutud ka oma mehe jaoks armsaks. Oled ju kuulnud seda ütlust--ära muuda ennast, vaid vaheta mees välja ja oled jälle ilus, armas ja tark.
 
uuuuuu 22. jaanuar 2017, kl 20.00
rumal naine ei ole kunagi ilus, armas, tark.
 
sulle 22. jaanuar 2017, kl 21.54
Sulle kurb naine,ära usu mehe juttu et sina oled eesnäärme probleemides süüdi,see on otsitud põhjus.Soovitan sinul küsimus eesnäärme probleemide kohta esitada arstile kliinik.ee
 
külaline 22. jaanuar 2017, kl 22.17
On rumalaid inimesi, aga , et NII RUMALAID, oh jah, siin foorumites issanda loomaed suur.
 
rosemarys baby 22. jaanuar 2017, kl 22.24
17.48 no agaga nõus, see pole mingi normaalne mees.
kui teema pole mingi väljamõeldis, siis arvan, et äkki autor on mingi nõrgamüistuslik ja vaid last tahetakse tema käest ei muud. ei tea milleks, kas satanistlikeks ohverdusteks või geiperesse või hullule ämmale mänguasjaks.
igatahes asi on väga kahtlane. teemaalgataja on pooletoobine, kui seda jura usub ja selle mehega ikka veel koos elab ja temaga nagu mehega arvestab.
 
soovitus 22. jaanuar 2017, kl 23.34
Ütle mehele, et leidsid uue ja tahad lahutust.
Kui mees on sellega nõus, ongi abielu läbi ja saad rahulikult oma uuele pereelule keskenduda. Otsid uue mehe, kes ka su kõrval on, mitte ei otsi põhjust eemal olemiseks.
Kangesti kahtlane mees, sellisest ei peaks kahju olema kui lahti saad.
Ülekaal pole kedagi seganud, need imepeenikesed ilma ajudeta modellid pole sugugi paremad sinust.
Pole sa midagi rumal, nagu mõned siin oimaivõi stiilis kraaksuvad.
Üks konkreetne jutt pea mehega maha.
 
ära liialda 23. jaanuar 2017, kl 09.39
Siberi imeline meditsiin
22. jaanuar 2017, kl 15.41
Muutis omal ajal kõik inimesed ühtmoodi saledaks, kes poleks isegi modelliks sobinud vähese kehakaalu tõttu.

No ega see nii ikka ei olnud küll! Meditsiinilise probleemiga inimesed surid lihtsalt ära.
ex-riigiametnik 23. jaanuar 2017, kl 09.59
Tegelikult on vedamine, et sa pole jõudnud lapseootele jääda.
Sest kuidas te niimoodi lapsega hakkama saaksite, mees suurema osa ajast ära, temast pole ju lapsele isa? Kui praegu isegi sinuga ühes korteris magada ei saa, mis siis veel saab, kui laps majas! Laps teatavasti ärkab vahel ka öösel üles, nutab või viriseb, tahab süüa ja tegelemist. Vähemalt alguses on väikelaps see, mis on nii mõnelgi paljutaluval mehel närvid krussi ajanud, mis siis saab veel sellisest pirtsust, kes praegugi sind enda kõrval ei kannata? Siis on ta närvikestel topeltkoormus.

Nii et võta ette üks tõsine vestlus ja ära usu seda "meil niigi hea". Lapsega enam niigi hea ei ole. Ja kui ta selle peale sinu juurde kohale ei koli, siis viska ta välja, sest sihukesest mehest lapseisa ei ole ega tule.
Üldse pole mõtet last saada, kui mees pikemat aega (aastates!) sinu juures elanud pole, nii et sa ei saa kindel olla, et ta ka lapse eest hoolitsema hakkab (last üldse talub).
 
elul ei ole midagi viga 23. jaanuar 2017, kl 20.11
No aga sinu elul ju on viga, lausa suur viga, muidu sa ei kurdaks siin!
Eks jalad peab kõhu alt välja ajama ja sobivama elu leidmiseks esimese sammu tegema ikka see, kes end olemasolevas olukorras kehvasti tunneb.
 
Nunehh 26. jaanuar 2017, kl 08.37
Anna lahutus sisse.

See mis teil on ei ole abielu.

Mis meditsiiniline põhjus sul on siis, et kaal ei alane.

Väga palju annab ära teha toitumisega. Tuleb lihtsalt teada saada, mida tohid süüa mida mitte, milliseid mineraale vitamiine vajad, jne.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!