Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Perekond
perekonnast...ilma pealkirjata:)
 
mees Tlnst 03. mai 2015, kl 03.41
Tegelikult peaks see minu mõtteavaldus osaliselt paigutuma tutvumise foorumisse, aga kuna seal kulub „aur“ kemplemisele ja ärapanemisele, siis teen oma teema siia.
Minu sõnum on suunatud nendele sümpaatsetele ja vabadele naistele, kes end igapäevatoimetuste keskel on avastanud mõttelt, et „mis oleks kui oleks perekond“ või „veelkord perekond kõige sinna juurde kuuluvaga“ või siis „mis oleks kui teeks uue alguse või teeks seda mis siiani on jäänud tegemata „ jne.
Siinkohal ei soovikski lahti seletada mida täpselt olen mõelnud – tõlgendagu seda igaüks nii nagu oma südames tunneb. Aga nendega, kes tunnevad, et need laused neid mingil moel kõnetasid, nendega suhtleks meelsasti ja vahetaks mõtteid. Avalikku ja kollektiivset arutelu ei soovi ja pakun, et suhtleme meili teel. Sellise mõttevahetuse eesmärk ei peaks olema rääkida teineteisele oma „rääkimata lugu“, vaid on suunatud mõttekaaslaste ülesleidmisele. Tore on ju teada, et kusagil netiavaruste IP aadressil on keegi meeldiv naine, kes neid ridu loeb ja mõtleb, et „oot, siin teemas on midagi minu jaoks“:). No ja kui mõtted sobivad ja sihid sobivad, siis on tore päris elus kokku saada ja kes teab kuhu see välja viib. Anname endale võimaluse:)
Ise olen 45.a. vaba mees, pikemat kasvu, koolis on käidud, elu on samuti justkui nähtud, mõndagi on tehtud, aga nii mõndagi on veel tegemata. Olgu, aitab nüüd pikast jutust!:)
 
lihtsalt naine 03. mai 2015, kl 06.40
koolis on käidud, töö on olemas, om akodu on olöemas, lapsed ka juba suured ja peagi kõik ka oma elu peal siis endal eaga vabadust nautida. Käia teatris kinis, kontsertidel, reisimas.
Mehest sain juba aastate eest lahti ja tunnene sellest vaiod heameelt. Kõikmuutus paremaks peale tema ära kolimist

Uut kedagi vaadanud ei ole, tutvumise peale pole ka mõelnud.
Mida annaks mees mulle juurde?
Eelmine ja ühtlasi ka esimene kogemus mehega ei andnud midagi positiivset või siis just vastupidi, näitas, et ei ol eneed mehed midagi selised, et tasuks teist korda vabatahtlikult kohustused endale võtta.
 
lihtsalt naine,kaastunne veits.... 03. mai 2015, kl 07.47
pime ei saa nägijaks,nii minagi 3 korda abielus olnud,2a,7a ja 37a,iga kord oli eelmisest parem,ja ei saa nagu ise öelda,et minus midagi muutunud oleks,peale aastate,kaasad olid paremad järjest vast...kui sul on praegu hea,jumal tänatud,a oled sa ikka täiesti kindel,et kaasaga parem poleks....
 
robert 03. mai 2015, kl 10.14
No näis, kas leidub parajasti töötuid multifunktsionaalseid robotkodumasinaid.
 
Mila 03. mai 2015, kl 17.07
kõik inimesed ei ole loodud kooseluks, nemad naudivadki üksi olemist ja toimetamist. mõned aga ei kujuta ettegi, et peaks üksi olema. ise pooldan ka koos elamist ja toimetamist, eriti kui lapsed kodust juba läinud ja neil omad tegemised, siis on hea kui sind keegi peale tööpäeva kodus ootab või vabal päeval saab koos aias toimetada.
 
Hmm 03. mai 2015, kl 21.30
Ma ei saa üldse aru, miks "lihtsalt naine" oma jutu siia kirja pani? Teema oli ju tutvumine. Ju siis ikka kusagilt kriibib, kui on vaja iseendale kinnitamiseks oma mõtteid täiesti vales kohas enesest välja mõelda.
 
Kas häbi ei ole? 06. mai 2015, kl 11.23
See "lihtsalt naine" kirjutab nii lohakalt, kogu jutt kubiseb vigadest.
 
piripiiiga 06. mai 2015, kl 18.21
väga mõnus kuulutus. kirjutaks isegi, aga see mõte „veelkord perekond kõige sinna juurde kuuluvaga“. ei, lapsi enam ei soovi sünnitada. aga teemaalgatajale palju sisukaid kirju!
 
Kahtlane 09. mai 2015, kl 18.10
Natuke tekitab kahtlusi see teema. Mees kes tahab naist lastega vms.
 
Naine 14. mai 2015, kl 20.22
Tere,

Sümpaatne mõtteavaldus!

Minu meiliaadress on kirja juures.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!