Perekond
1.september - tahaks, et mu mudilasel oleks ilus ja meeldejääv päev ja kõigil teistel kooliminejatel ka
Lapsevanem 21. august 2015, kl 10.51 |
Minu laps läheb kooli. Esimest korda. Tema vanemal vennal on juba kolmas 1. september koolilapsena. Meie kooli kõrvalkrundil aga käib vilgas ehitustegevus. Iga päev puuritakse betooni ja kopp kühveldab killustikuhunnikut nii et tolmupilved lendavad laiali. Aula aknad on just sinna poole. Ja klassiaknad ka. Kujutan ette, et kui aktuse ajal on aula aknad lahti ja kui klassis on aknad lahti, siis ei kuule direktorit ja õpetajat keegi. Kui aga aknad on kinni, läheb umbseks. Tahaks, et lastel jääks oma aktusest, eriti esimesest aktusest muud ka meelde, kui see et aknast tuli tolmu sisse ja betooni puurimise hääl kostis direktori kõnest üle.
Vanaema 21. august 2015, kl 11.23 |
kle 21. august 2015, kl 12.36 |
mälu 21. august 2015, kl 14.31 |
40a 21. august 2015, kl 14.42 |
cyre 21. august 2015, kl 22.35 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 29 |
koll 22. august 2015, kl 11.36 |
Oled ikka 23. august 2015, kl 12.21 |
hm 23. august 2015, kl 13.34 |
7 aastane laps on mudilane?
jälle üks vindi ülekeeramine. aktus kestab max tund aega , laps nagunii vahib ringi ja on ärevil ning vahet ei ole mis kõrval krundil toimub. Mina mäeltan vaid seda, et koolijõudes tervitas mu venna klass rõõnukisaga, midagi nagu aktusest ja klassist -suht udune. samuti et kodus sai volilt shokolaadikommi süüa ja oli lius pidulaud kaetud.
jälle üks vindi ülekeeramine. aktus kestab max tund aega , laps nagunii vahib ringi ja on ärevil ning vahet ei ole mis kõrval krundil toimub. Mina mäeltan vaid seda, et koolijõudes tervitas mu venna klass rõõnukisaga, midagi nagu aktusest ja klassist -suht udune. samuti et kodus sai volilt shokolaadikommi süüa ja oli lius pidulaud kaetud.
siil 24. august 2015, kl 13.40 |
Lisa postitus