Ma ei ole see 47 aastane kõrvalfoorumist. Kuigi ma juhtusin lugema tema teemat (lõpuni ei lugenud) ja pean tunnistama, et kohati ütles naine47 täpselt seda, mida mina arvan seksist, just selle vahelduse suhtes. Aga mina ei käi meestega, kuni neil tunded tekivad, vaid minu lemmikud on üheöösuhted. Ma ei sehkenda kunagi meestega, kelle puhul mingeid tundeid kahtlustama hakkaksin, sest ei käi kunagi ühegi mehega niisama kohtamas ega ürita teda tundma õppida või rääkida milletki muust peale seksi. Kui ta mulle tutvumisõhtul klubis seksi ettpanekut ei tee, on ta minu jaoks maha kantud. Ma ei viitsiks rohkem oodata. Aga pole aega eriti klubis käia, kuna olen pühendud tööle, klubidesse satun vaid siis, kui pinge langeb tööst ja õpingutest. Suhtlen ainult ööklubist tutvutud meestega (peamiselt välismaalased, kõige ohutum variant, eriti hea kui nad ajutised turistid on) kuni seksini ja kohe pärast seksi kaon ära. Isegi hommikuni ma ei jää.
Üks soovitas mulle psühholoogi siin, see on tase ikka irw. Inimene naudib elu sõna otseses tähenduses ja peab hulluarsti juurde minema??? Osa soovitasid mulle portaale, ega ma hull ei ole, et oma pilti netis võõra tüübiga jagama hakkasin? Nii, et ainsad kohad ongi klubid. Ma arvasin, et soovitate lihtsalt erinevaid konkreetseid klubisid, kus on parem valik mehi, kes ainult seksi otsivad. Või, kus kõige rohkem välismaalasi käib.
Abielumeestega on see halb asi, et kui nad tahavad midagi kõrvalt, siis püsivat armukest, aga mina pole seksist huvitatud üle 1 korra. No ei viitsi kodunt välja minna spetsiaalselt ühe tüübiga kohtuma, pole huvitav. Peol vähemalt lõbus meeleolu ja muud huvitavat ka peale meeste.