mlle
-----------------------------------------------
"Täna ma kahjuks pole Sinuga προβοκάτορας üldse nõus ;)"
Ega ma pole ise ka iseendaga täna nõus, kuid mis teha... Nägite ise, mis juhtub, kui ma iseendaga nõus olen.
4 punkti 10-st my ass. :)
Marie
"Keel sügeleb nüüd seostele viitama ja järeldusi tegema, aga ma ei julge, saan ka bänni viimati ja kuidas ma siis oma aega sisustan...."
Ei, ikka võib seostele viidata ja järeldusi teha. Ainult peab silmas pidama, et need õiged oleks. Õige on midagi sellist:
προβοκάτορας on nii labane ja naisi vihkav ning alavääristav, et lihtsalt normaalse veebikeskkonna jaoks on vajalik taoline tühi ja rumal naistevihkajalik jura maha kustutada üldsuse huve silmas pidades.
Kui sa õiged järeldused teed, siis pole ka bänni karta.
Huvitav on see elu jah. "munad maha" teema on siinsamas mitu kuud üleval ja selle sisuks on, et mingi keskealine ülekaaluline mees mängib naist, teeb teema munade mahavõtmisest, siis on ise ainuke inimene teemas ja esindab "mõlemat poolt" ja üleüldse igasuguseid arvamusi. Mees vist sisimas erotiseerib munade mahavõtmist. Nagu masohhist või nii. Ise kirjutab, ise vastab, ise ohhetab ja ise ahhetab, ise teeb ettepanekuid. Teema on lapsele nagu komm käes.
Selline "munad maha" teema on vist sügavamõttelisem ja pole mingi tühi jura, et püsib. Aga võrdõiguslikult lähenedes - kas siin esilehel ripuks mitu kuud ka teema "rinnad maha", mille sisuks oleks, et naine on üks sitapea, kas peaks karistuseks-õpetuseks rinnad ära lõikama ja ehk see muudab naise normaalsemaks?
Õigus, tegemist on ikkagi "Feministi nurgakesega". Mul tahab see mõnikord meelest ära minna. :) Seega kõik on okay.
njahh
"Sul on probleemid. Mingi tähelepanuvajadus või? Mine räuska pel***s edasi iseendale. Naistel on rinnad ja need jäävadki sinna. Sul on mingi kompleks, et sul pole või? Kasvata ka või lase panna. Saad ka uhkeldada oma partiiga ja vajaduselt peidust välja tirida."
Jajah, noor daam.