Ma ei saa aru, miks mõni siin nii leili läks.
Selge see, et enda eest hoolitsemine, meikimine ja hästi riietumine teeb naise kaunimaks. Seda teevad nii sisukamad kui ka sisutumad naised. Küsimus on aga tuunimises, ehk siis välimuse muutmisele kuluvas ajas ja energias. Kui sellele igapäevaselt kulutada suur tükk, jääb muuks juba vähem võimalusi.
Mul naisena pole aimugi, millised naised voodis on, kuid suhtlemisel saab ka aimu, millise inimesega tegu. Pole küll reegel, kuid tuunitud naiste jutud üldiselt ei näita suurt sisukust. Nende jaoks ongi kõik väline olulisem. Eks nad vali ka voodipartnereid pigem välise järgi ning ega siis saagi voodis head sobivust tekkida. Noh, võib ju ka saada, kuid harva sel juhul. See ei näita, et nad ilmtingimata ongi intiimsuste vahetamisel kehvad, vaid pigem, et nad ei oska õiget ja sobivat partnerit valida.
Kui mehes (naises) ka muid omadusi näha ja hinnata, on sobiva partneri leidmine tõenäolisem. Sobivuse korral "sädemed lendavad" ja tõesti pole siis esmatähtis vaid väline ilu.
Ilu on teatavasti vaataja silmades ja kindlasti on igaüks omaette imestanud mõne näiliselt (väliselt) ebavõrdse paari üle, kel klapp ülihea. Välisel ilul on suur tähtsus, kuid see pole siiski kõige olulisem.
Kui tuunimiseks pidada ka ilulõikusi, kohendamisi, siis nendest võib sõltuda ka naise sisu. Kompleksidest vabanemine teeb enesekindlamaks, rääkimata välisest atraktiivsemaks muutumisest.
Arvan, et teemaautor pidas tuunimise all silmas pigem igapäevast põhjalikku meikimast, kunstküüsi, juuksepikendusi, solaariume jm taolist, ehk siis välise ületähtsustamast ja sisu alahindamist, aga see on vaid minu arvamus.