Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Ülisätitud ja ilusaks disainitud naised on voodis kehvad
 
vanasõna 07. september 2014, kl 09.42
Parim on 70+.
See arvab, et saab viimast korda ja siis k...b täiega :)
 
Suht vana mees juba (41) 07. september 2014, kl 10.33
Naiivitar suurlinnast Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei loegi siis või? armastus, ma mõtlen.


Ikka loeb, aga armastust leida ei ole niisama lihtne ja eks armastust ole ka mitmesugust. Mõni armastab meest, teine naist, kolmas raha, neljas noort keha jne.

Teemategija toetuseks võib ka mõne sõna poetada. Ilus ja enesekindel naine on alati ka seksikas. Naine, kes teab, et tal millestki puudu jääb, püüab seda välise säraga korvata. Pole ju vahet, mismoodi sa selle mehe lõksu tõmbad, peaasi, et tõmbad. Seepärast naised pettusega tegelevadki, püüavad ennast näidata parematena, kui nad tegelikult on. Meeste puhul ka sarnane asi tegelikult olemas, aga reeglina liisitakse omale ülejõu käiv neljarattaline pigem, neile see tähtsam, kui lihtsalt ilus välja näha.
 
sexi kusi haigar 07. september 2014, kl 18.22
no haigar vaid sexikas ju netis.. irw. sellist troppi ka ju ei taha, keda keegi selleks vanuseks pole tahtnud. head meest ikka hoitakse, see enesekeskne nokuimetleja lontrus ju ammu välja praagitud..Mees pole suhte materjal, nagu öeldakse.
 
teadja 07. september 2014, kl 19.05
tegelt on talle ikka tahetud rihma kaela panna ja need mahajäetud ja need,kellele ta on ära öelnud,vihkavad teda ikka väga.
ja muidugi vihkavad sisimas teda mehed,kelle naistega ta on vallatlenud.
aga see selleks,jutu mõte on õige,ilma ajudeta üleslöödud naine on seksikas vaid kaugelt vaadates.
seksikus on ikka naise mõtlemises kinni ja seda ei saa õppida.
 
.... 07. september 2014, kl 20.10
Äh, mehed pläravad mis nad pläravad, aga esimese hooga ja himuralt vahivad ikka neid üles löödud nukukesi. Kirjutas ju teemaalgataja ise ka, et tavalise välimusega naine on küll parem, aga südant põksuma ei pane.
 
vane rott haigar 07. september 2014, kl 20.32
no tahaks ju ka naisi... aga raha ju pole. kui raha pole, peab naisi netis mõnitama hakkama.. on ju?
 
pesumodell 08. september 2014, kl 07.38
täpselt nii ongi. ka väga sensuaalne ja tark naine võib vahel välja minna minikleidis ning kogeb sel juhul oluliselt rohkem isaste tähelepanu kui maani ürpi kandes. kas naine muutub end üles lüües automaatselt ajuvabaks frigiidseks nukuks? vaevalt küll.
pigem on autor lihtsalt n.-ö. s-tamagnetiks:p


.... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Äh, mehed pläravad mis nad pläravad, aga esimese h
> ooga ja himuralt vahivad ikka neid üles löödud nuk
> ukesi. Kirjutas ju teemaalgataja ise ka, et tavali
> se välimusega naine on küll parem, aga südant põks
> uma ei pane.
 
irooniapõõsas 08. september 2014, kl 08.25
Teemaalgataja ei pidanud ju silmas seda, kullakesed, süvenege ometi natuke. Üks asi on see, kui naine sätib soengut, teeb kena meigi ja paneb selga miniseeliku või mis iganes riietus toob paremini esile tema keha veetlevad küljed:) Aga ta teeb seda ikkagi kõige selle olemasolevaga, mis tal on.
Hoopis teine grupp on naisi, kes teeb ka seda pluss terve hunnik proteese: juukseproteesid, küüneproteesid, ripsmeproteesid...mõnel vbl ka rinnaproteesid. Nagu mingid iluinvaliidid:)
 
pesumodell 08. september 2014, kl 08.52
ometi on fakt, et need nn. "iluinvaliidid" saavad kõvasti rohkem tähelepanu kui hallid naturaalsed hiirekesed ja lõppkokkuvõttes on neil seega tunduvalt suuremad valikuvõimalused suhete loomisel.
mina suhtun kunstlikesse ilulisanditesse neutraalselt. olen küll tuunimises laisavõitu, aga kui ikka korv oleks AA, omi küüsi ja ripsmeid üldse ei kasvaks ja juuksed hõredad ning lühikesed, ei kõhkleks looduse kätetööle kaasaaitamises. kas see tingimata muudaks mu voodis kehvemaks sisutühjaks nukuks, pole kindel.
aga on selge, et autor pole ka ise eriline magamistoalõvi. kuna tõeliselt osav, hea varustusega ja erutav mees suudab ka kõige tuimema nuku kepitiigriks muuta;)
ehk tuleks mõelda peenisepikenduse paigaldamisele??
 
tegelt ka 08. september 2014, kl 16.44
kellele loodus on piisavalt ilu andnud,ilusad juuksed,terved küüned,pikad ripsmed,ilus rind,ongi tegelikult elujõulisem ja seksikam.
kui aga hõredate juustega AA korviga naine laseb end üles vuhvida,siis ta ei ole looduse poolt seksikas,vaid petab sellega mehi,kes saavad voodis pettuse osaliseks.
teatud tüüpi mehed saavad ka vaatamisest naudingu,kes porri armastavad.
lihtsalt hr.hagar on see teist tüüpi,kes reaalis naisi eelistab.
 
iroonipõõsas on lesbi 08. september 2014, kl 18.54
no irooniapöösas on siis lesbi vä? kohe nii teab, kus on naturaalsus ja kus pole. irw.
no mehel võiks muidugi ajuproteesid olla, kui naiste ilu hindma hakkab.
ja pettuse osaliseks saab ju naine, keda lubati üle kullata ja kätel kanda..Mõne aja pärast selgub, et mingi vilets rott hoopis oli sattunud naise kallist aega rasikama. ja milleks sellise peale oma sexikust raisata. töö on lõpuks töö.
 
mõtle veidi 08. september 2014, kl 20.08
pesumodell-ike, ütle üks põhjus miks peaks, mis huvi oleks tuima pesumodelli käima tõmmata?
Prosti käimatõmbamisest klient
eriti ja tavaliselt huvitatud ei ole:)))

lõppkokkuvõttes on neil (tuunitutel) seega tunduvalt suuremad valikuvõimalused suhete loomisel
Jah, on küll, aga kas see suur hulk ka kvaliteeti tähendab, on teine teema.
Prostil on ka suur valikuvõimalus, aga kas seda valikut normaalne naine ihkab,
jääb sinu valikuks:)))
 
Lili 08. september 2014, kl 20.51
Ma ei saa aru, miks mõni siin nii leili läks.
Selge see, et enda eest hoolitsemine, meikimine ja hästi riietumine teeb naise kaunimaks. Seda teevad nii sisukamad kui ka sisutumad naised. Küsimus on aga tuunimises, ehk siis välimuse muutmisele kuluvas ajas ja energias. Kui sellele igapäevaselt kulutada suur tükk, jääb muuks juba vähem võimalusi.
Mul naisena pole aimugi, millised naised voodis on, kuid suhtlemisel saab ka aimu, millise inimesega tegu. Pole küll reegel, kuid tuunitud naiste jutud üldiselt ei näita suurt sisukust. Nende jaoks ongi kõik väline olulisem. Eks nad vali ka voodipartnereid pigem välise järgi ning ega siis saagi voodis head sobivust tekkida. Noh, võib ju ka saada, kuid harva sel juhul. See ei näita, et nad ilmtingimata ongi intiimsuste vahetamisel kehvad, vaid pigem, et nad ei oska õiget ja sobivat partnerit valida.
Kui mehes (naises) ka muid omadusi näha ja hinnata, on sobiva partneri leidmine tõenäolisem. Sobivuse korral "sädemed lendavad" ja tõesti pole siis esmatähtis vaid väline ilu.
Ilu on teatavasti vaataja silmades ja kindlasti on igaüks omaette imestanud mõne näiliselt (väliselt) ebavõrdse paari üle, kel klapp ülihea. Välisel ilul on suur tähtsus, kuid see pole siiski kõige olulisem.
Kui tuunimiseks pidada ka ilulõikusi, kohendamisi, siis nendest võib sõltuda ka naise sisu. Kompleksidest vabanemine teeb enesekindlamaks, rääkimata välisest atraktiivsemaks muutumisest.
Arvan, et teemaautor pidas tuunimise all silmas pigem igapäevast põhjalikku meikimast, kunstküüsi, juuksepikendusi, solaariume jm taolist, ehk siis välise ületähtsustamast ja sisu alahindamist, aga see on vaid minu arvamus.
 
üks naine 08. september 2014, kl 22.59
Autori jutus on iva.
Eeskujuliku nais-egotsentrikuna ei saa ma aru, milleks peaks keegi tahtma iseenda elu ebamugavamaks - tarbetu kannatamise asemel võiks ju leida normaalse mehe, kes tahab normaalset naist. Mõõdukas meikimine, kenasti riietumine on muidugi igati ok, aga seda teen mina näiteks rohkem iseenda jaoks ja harjumusest.
Kummaline paradoks tegelikult - kunstlikud vidinad on loodud nimelt seksikuse rõhutamiseks, aga seksimist ennast ju pigem segavad. Kuidas saab ennastunustavalt seksida, kui peab hoidma geelküüsi, naaritsaripsmeid, päheõmmeldud juuksepikendusi ja ei tea mida kõike veel?
 
pesumodell 09. september 2014, kl 07.22
need nn. tuimade bimbode kallal irisevad mehed ongi just seepärast pettunud, et nende naiivne lootus ideaalnaist leida järjekordselt luhtus. kui perfektsuseni lihvitud välimusega seksnukk askeldaks köögis nagu kodukana ja voodis täidaks kõik mehe unelmad nagu prostituut, oleks ju kustripsmete võrku langenud mehikestel suu õnnest kõrvuni.
huvide konflikt tekibki sellest, et tuunitud naine arvab, et välimusest piisab(kõik ju jooksevad tema järel!) ja ei vaevugi suhtes pingutama.
prostituudilt keegi ei ootakski suurt kirge, intellekti, huumorimeelt ja toiduvalmistamisoskust. fakt on, et tuunitud tüdruksõbralt seda kõike eeldatakse ja pärast tullakse naistekasse vinguma, et unelmate naine oli seest tühjavõitu:p
kõiksugu pikenduste ja proteeside hooldusele kulub usutavasti nii palju energiat, et naisel lihtsalt pole võimalik ka muudes valdkondades ideaalne olla- isegi kui viitsiks.
loomulikult on erandeid. tean mitut megatibi, kes omal erialal edukad ja perekonna loonud ning kellest mees kümne küünega kinni hoiab. ju nad siis voodis nii kehvad ikka pole:p



mõtle veidi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> pesumodell-ike, ütle üks põhjus miks peaks, mis hu
> vi oleks tuima pesumodelli käima tõmmata?
> Prost
> i käimatõmbamisest klient
> eriti ja tavaliselt
> huvitatud ei ole:)))
 
realist 09. september 2014, kl 17.55
Hahahhaa... kui ma näen naist kellel on võlts juuksed-ripsmed ja küüned, siis ma rohkem ei ootagi sellelt naiselt kui võlts ripsmeid-juukseid ja küüsi.
Ei saa aru aga mis on autori probleem?
Ära siis maga barbie-nukkudega ja asi klaar.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!