"Kas siis kõik inimesed räägivad suhte alguses oma kavatsuste kohta tõtt, ainult tõtt ja mitte midagi muud kui tõtt, :D?"
Kui keegi sulle iga kahe kuu tagant oma motiivide kohta valetab ja sa iga kord alt lähed, kas selles saab tõesti keegi muu peale su enda süüdi olla?
Ma ei ütleks, et mul vedanud on. Ma lihtsalt tegutsen veidi konkreetsemalt, mis aitas leida mitte mingit jutumeest, vaid kaaslase, kes otsis elust sama.
Melilotus, kas sa ise ütled tutvudes, mida sa põhimõtteliselt otsid? Mitte tingimata just konkreetse inimesega, aga just põhimõtteliselt ja üldiselt? Kui ei, siis pole imestada, et keegi teine sulle ka ei räägi.
Samas ei leia ma, erinevalt ilusast naisest, et ma kedagi patroneeriks. Igale oma. Kellele meeldib seigelda, seigelgu. Kellele ei meeldi, aga siiski seikleb - neil soovitaks lihtsalt natuke mõelda (vnemale inimesele ei saa pahaks panna, kui ta sekka miskit soovitab, eks, ja selle peale ei pea kohe solvuma). Aga kui nad seda ei taha, ei tee see neid halvemaks ega midagi, lihtsalt eesmärgile lähemale nad nii ei jõua.