Probleem ilmselt on alkos. Kusjuures naine teeb ise trenni - käib jooksmas. Mitte just väga regulaarselt aga 1-2-3-4 korda nädalas üldjuhul tuleb ära. Vahepeal muidugi tulevad pausid sisse, aga enamasti ta ikka liigutab ennast. Probleem on ilmselt selles, et kõik kalorid mis ta trenniga maha põletab, joob/sööb ta endale peale tagasi. 2-3 pudelit veini nädalas läheb kindlasti, sinna juurde vahel siidrit ja õlut ka veel vahel. Ma ei tea, kas suhkru ja piimata kohv ka mõjub, tal läheb ikka hea mitu tassi päevas.
Üritan talle ise igati eeskujuks olla tervisliku toitumisega ja vähese joomisega, aga teda väga ei huvita. Tinutab rahulikult edasi :xd Võibolla need lisakilod mind ei häirikski niiväga, aga tal läheb p.rse ikka väga laiaks kätte ja kõht tuleb ette ning kuidagi proportsioonist on väljas kogu kupatus. Tiss on mõnus, selle üle kurta ei saa :xd Aga kõik, mis allapoole tisse jääb läheb käest ära.
Tõesti hakkab tunne tekkima, et ega kui inimene ise muutuda ei taha, siis mina teda ümber kasvatada ei suuda. 5a pole ma temast jagu saanud, vaevalt ta tulevikus aru pähe võtab. Suht nõme oleks sellise pisiasja pärast lahku minna, aga hetkel tundub, et tema alkost ei loobu ja mina oma saledate naiste lembusest ka mitte.
Kui siin mõni naislugeja juhtub olema, siis äkki vihjaksite, mis trikiga peaks teid meeilitama/kavaldama/ehmatama, et hakkaksite oma kehale suuremat tähelepanu pöörama? Või kuidas saaks teid meelitada näiteks alkost loobuma (kui on muidugi selline probleem üldse)?