Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naise kaal, kus jookseb piir?
 
kle 07. detsember 2014, kl 14.00
eelmine, nats valesti panid, laias laastus on nii, et pikkus miinus sadakümme kuni sadaviisteist, vot see on õige naise kaal, kel rohkem on, on juba pekine. Aga eks sellised siin kiidavadki et jumala normaalne ja pole pekine jne jne, tegelikult ikka on küll. Ja järgi tänaval vahitaksegi sellepärast, et vauu, nii pekine eit... aga mitte sellepärast et vauu, nii kobe ja ilus!!
 
to kle 07. detsember 2014, kl 16.10
siin jookseb teema piiri kohta, loogiline, et 110 v 115 on parem kui 100
 
kle 07. detsember 2014, kl 17.02
see ongi piir millest kirjutasin, üle selle on juba üle piiri.
 
naise keha 07. detsember 2014, kl 17.43
no sidil on ju ka naiselik pehme pekikorraga kere. sellepärast siis need östrogeenid tal seda mölapidamatust põhjustavadki, mis meestel vanaduse saabumisega ka kaasas käib.
 
Kogenud sellist meest 07. detsember 2014, kl 20.41
Sinu tüüpi mehed kipuvad homokalduvustega olema, eelistavad noore poisi keha seksika naise kehale. Äkki hakkad meestega sebima ja jätad naiselikud naised rahule? Mul eks ka niutsus minu liigse 5 kilo pärast ja mõne aja pärast selgus, et oligi kapihomo. Naised hoidke eemale neist ülisaleduse ülistajatest, las vaatavad poisse, mitte naisi.
 
Agnes! 07. detsember 2014, kl 20.58
.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati Agnes! 10.01.2015 16.11.
 
Sid 07. detsember 2014, kl 21.58
naise keha Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no sidil on ju ka naiselik pehme pekikorraga kere.
> sellepärast siis need östrogeenid tal seda mölapi
> damatust põhjustavadki, mis meestel vanaduse saabu
> misega ka kaasas käib.

No ega sa väga palju mööda ei panegi, veel mõned aastad tagasi olid mul tissid suuremad, kui mu kallimal, aga enam mitte. Sai end kokku võetud ja liigutama hakatud. Söömisel sai ka silm peale visatud, et liiale ei läheks ja nüüd on asjalood juba tunduvalt paremad. :)

Agnes, küll sa taarud, kui kõvasti sunnitakse! :D

Kogenud sellist meest, no ei ole see nii, et kui naine paksuks läinud, siis mees tingimata homo. Mehed armastavad silmadega ja kui ei ole enam midagi armastada (pekilasu ei ole enamasti kena vaatepilt), siis tahes tahtmata vaadatakse omale saledam(vahest ka noorem) naine.
 
ei no muidugi 08. detsember 2014, kl 14.37
Inimesed saab niisama lihtsalt pöördesse ajada ja klikke koguma panna. Inimesed sõimavad siin meest, keda pole olemas, sest artikli autor on delfi töötaja, kes neid siin välja mõtleb, et see hiljem artikliks vorpida, et justkui keegi oleks selle kirjutanud.

Kas te päriselt ka usute, et sellist jama kirjutavad inimesed elavad teie ümber. Isegi kui nii keegi arvab, siis siia delfisse seda küll kirjutama ei tuleks.
 
m27 08. detsember 2014, kl 21.39
Probleem ilmselt on alkos. Kusjuures naine teeb ise trenni - käib jooksmas. Mitte just väga regulaarselt aga 1-2-3-4 korda nädalas üldjuhul tuleb ära. Vahepeal muidugi tulevad pausid sisse, aga enamasti ta ikka liigutab ennast. Probleem on ilmselt selles, et kõik kalorid mis ta trenniga maha põletab, joob/sööb ta endale peale tagasi. 2-3 pudelit veini nädalas läheb kindlasti, sinna juurde vahel siidrit ja õlut ka veel vahel. Ma ei tea, kas suhkru ja piimata kohv ka mõjub, tal läheb ikka hea mitu tassi päevas.

Üritan talle ise igati eeskujuks olla tervisliku toitumisega ja vähese joomisega, aga teda väga ei huvita. Tinutab rahulikult edasi :xd Võibolla need lisakilod mind ei häirikski niiväga, aga tal läheb p.rse ikka väga laiaks kätte ja kõht tuleb ette ning kuidagi proportsioonist on väljas kogu kupatus. Tiss on mõnus, selle üle kurta ei saa :xd Aga kõik, mis allapoole tisse jääb läheb käest ära.

Tõesti hakkab tunne tekkima, et ega kui inimene ise muutuda ei taha, siis mina teda ümber kasvatada ei suuda. 5a pole ma temast jagu saanud, vaevalt ta tulevikus aru pähe võtab. Suht nõme oleks sellise pisiasja pärast lahku minna, aga hetkel tundub, et tema alkost ei loobu ja mina oma saledate naiste lembusest ka mitte.

Kui siin mõni naislugeja juhtub olema, siis äkki vihjaksite, mis trikiga peaks teid meeilitama/kavaldama/ehmatama, et hakkaksite oma kehale suuremat tähelepanu pöörama? Või kuidas saaks teid meelitada näiteks alkost loobuma (kui on muidugi selline probleem üldse)?
 
võtad taskuraha ära 08. detsember 2014, kl 21.51
no sellise joomise kõrvalt see naine sul väga palju tööd vist ei tee. st piira taskuraha..

ja kui tissides seisnebki siu jaoks naise väärtus, siis jah, saad täispaketi, koos tagumiku ja kõhuga. kui naine kaalust maha võtab, kaovad ka tissid..

muidugi võid moori ka ära vahetada, nagunii juba liigselt kulunud ja ärapeetud ju..
 
latekskostüüm 08. detsember 2014, kl 21.55
http://naistekas.delfi.ee/suhted/seks/kust-nad-selle-votavad-16-seksivalet-mida-koik-filmid-sulle-opetavad.d?id=70315925
----------
kindlasti su naine unistab mehest sellises latekskostüümis. Mina küll unistan.
No ja kuna sul seda poole, pole ju mõtet nagu naisel pingutada ka.
 
mnjah 09. detsember 2014, kl 12.05
naine, 140cm pikk Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kaalun just täpselt 55 kilo, olen valmis armukesek
> s hakkama.

140cm kohta ei öelda pikk vaid lühike:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!