appi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
1. Kas teema autor on ise noor ja ilus? Ei ole ju! Miks talle on vaja enda tütre vanust last, kes on põhimõtteliselt hilisteismeline? Eriti tänapäeval, kus temavanused on interneti ja nutitelefonidega üles kasvanud ja elavad hoopis teises maailmas.
2. Suitsetamine ei puutu üldse asjasse ja siin teemas kommenteerib enamik samuti teemavälist ehk milline naine välja näeb, kuigi miks peaks täiskasvanud naine üldse mehe jaoks ilus olema? 40aastane on juba vanamutt ja mida veel.
3. Tegelikult täiesti noor inimene, kui ise tahtlikult ei mutistu.
Vastan:-
1. Kodanik ei ole näinud mind ei päriselus, ei minu FB, Twitteri, Instagrammi vms kontot ega fotot muul kujul. Kodanik ei tea mu vanustki. Puhas leimimine! "Kas teema autor on ise noor ja ilus? Ei ole ju!"
Jätaks nda otsustada, milleks mul on vaja enda tütre vanust naist. Märkusena olgu öeldud, et tütart mul pole ja 23-aastane naine sobiks puhtteoreetiliselt tütreks küll. 1993. aastal olin tõesti juba eostamisvõimeline, ent kindlasti mitte valmis isaks saama.
2. "Miks peaks täiskasvanud naine üldse mehe jaoks ilus olema?" Väide jaatab kohaliku tähtsusega hermese kotiga makaagi seisukohti, et mees peaks õnnelik olema igasuguse naise üle la kingitud hobuse suhu ei vaadata. Sel juhul lubatatgu küsida, milleks üldse naine elukaaslase mõttes? Võib olla majapidajanna nagu doktor Watsonil, eksole!
3. "40aastane on juba vanamutt ja mida veel. Tegelikult täiesti noor inimene, kui ise tahtlikult ei mutistu." Antud näites on väga mutistunud, ent selle võrra enam pealetükkiv tegelane.