Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Suitsetav vs mittesuitsetav naine
 
Neutriino 28. august 2016, kl 17.09
Kui on valida 23-aastase saleda, ilusa, suitsetava naise ja 40+ ülekaalulise, mitte kena, ent mittesuitsetava naise vahel...teie valik, härrased?
 
mees 50 28. august 2016, kl 18.13
igal juhul valin 23 aastase, sellel on rinnad kikkis ja tussu väga tihe, vanamutil hööru ja ja hööru lahti ei saa
 
nähtamatu naine 28. august 2016, kl 18.51
kui oled 50 ja tahad lihtsalt keppi, siis muidugi 23. ega ta siis selle otsaga suitseta... kui tahad midagi enamat, siis võta see 40- aastane, vii ta metsa alla jalutama ja jooksma, kilod kaovad nagu nõiaväel. 40- aastane funktsioneerib veel kenasti, pole sääl midagi hõõruda, kui, siis ainult oma kerasid.
 
eelmisele 28. august 2016, kl 19.48
Ei kao kõigil need kilod, aga 40+ naine võib vaatamata ülekaalule olla inimesena sobivam valik. Kaaluteema on kõvasti ületähtsustatud.
 
Itaalia täkk 28. august 2016, kl 20.26
kusjuures pole see mingi reegel nagu räägitakse, et suitsetavale naisele keelemõnusid pakkuda peaks ebameeldiva maitse pärast myntoni ennem keele alla sättima, vägagi ok kogemus.
 
vanal naisel 28. august 2016, kl 20.44
vana naisel on pekine lõtv keha ja vanamuti tissid, see pole see mis noor ihu mis prink, trenn ei aita
 
iluke 28. august 2016, kl 21.09
Mine ise peegli ette ja vaata oma keha ja siis mõtle millise naise kõrvale Sa ise kõige paremini sobid. Vaevalt see 23 aastane Sind nii ihaldab!
 
arvan 28. august 2016, kl 21.20
vöta 23 aastaselt suits eest ära, on ikkagi 23. Jooksuta 40 paksu, pekid kaovad vbl aga endiselt 40. Kys on kas eelistada noort vöi vana. Noor on vähem läbi söitnud, aga maitse asi.
 
irw 28. august 2016, kl 22.44
suitsuhais on suitsuhais... siin polegi midagi arutada. Arvesta siis sellega ka et su prink 23ene on iga natukese ajatagant kadunud ehk suitsupausil.
 
huvitav 30. august 2016, kl 11.31
mis on see "midagi enamat", mis on pakkuda mingil 40pluss tünnil metsa all jalutades??
 
Mittesuitsetav 40+ 30. august 2016, kl 13.30
Mäletan, et 20-30ndates 50-aastastele meestele üle ühe pilgu küll ei pühendanud, see oli totaalselt eelmine põlvkond. See oleks pidanud ikka kõvasti üle keskmise välimusega ja väga eriline mees olema.
Kuna ei ole elus kunagi suitsetanud ega ülemäära päikeses praadinud ega alkoholiga liialdanud, ka KMI on 21, siis näen üsna endine välja. See pole niivõrd minu arvamus, ise olen pigem eluaeg enesekriitiline olnud, aga kena 8 a noorem mees ja ilusad 10-15 a nooremad sõbrannad, üks 50-aastane naine ka, kes pole vaimselt ega füüsiliselt mutistunud. Nooruslikkus on pigem ellusuhtumine, mitte kramplik püüe igavesti väliselt nooreks jääda. Eks pakend ikka reeglina vastab sisule ja ellusuhtumisele.
Suitsetamine on küll ülim rumalus. 50-aastasele sobiks pigem mõni mittesuitsetav 30-40-aastane, juhul, kui ikka sädet kah tekib.
 
autorile 30. august 2016, kl 13.47
kas kys oli, kumb sobib 50 mehele? Loomulikult 40 , kas suitsetab v.ei. 23-sed ei vóta ju jutule kui just miljoneid tagataskus ei ole.
 
maniila 31. august 2016, kl 15.05
No ma ei tea. Mina olin 40aastaselt küll täitsa sale, paraku suitsetasin küll. Mõni 23aastane võib ikka täiesti peletis olla, selliseid rasvas ja väljakutsuvalt riides noori tänaval nähtud küll ja küll. On 50aastaseid naisi,kes teevad nii mõnelegi noorele "kaunitarile"pika puuga ära :)
 
no krt 31. august 2016, kl 18.01
ei mina usu, et mingisugune 40+ saab veel välja näha 20-30. võimalik, et mõni sõbranna ei soovi lihtsalt meelehärmi teha ja see mees on ka hiljemalt 8 aasta pärast mõne noorema tozi leidnud.
 
Mittesuitsetavalae 40+ 31. august 2016, kl 18.06
"Mäletan, et 20-30ndates 50-aastastele meestele üle ühe pilgu küll ei pühendanud, see oli totaalselt eelmine põlvkond. See oleks pidanud ikka kõvasti üle keskmise välimusega ja väga eriline mees olema."

Tänapäeval loeb raha ehk "kindlustunne" ja 30+ lapsega naised, endised menutüdrukud on 7. taevas kui 50-aastase rikka papi saavad "ära kodustada". Säändene päss ei julge eriti vastu mögiseda ka ning preilna saab vabalt end tunda.
 
nii ongi 31. august 2016, kl 18.27
Tänapäeval ei loe mingi romantika jura ega vaimsed väärtused ega muu säärane pullshit, kõik baseerub ainult rahale. Naistest on saanud vereimejatest imbetsillid.
 
Eelmisel on õigus 01. september 2016, kl 09.38
Täpselt nii see on! Kui keegi arvabki vastupidist ja on sinisilmne, satub talle ette lehtsaba, kes kiirelt vastupidises veenab. Tahaks rahamaiastele l.budele sydamele panna, et tehke enne korralik eeltöö. Ärge võrgutage korralike ja ausaid inimesi. Pärast olete pettunud, et mees polegi nii rikas kui lootsite ja peate hakkama uuesti ringi vaatama ja rikkamat otsima. S.tute mitme inimese elu ära.


nii ongi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tänapäeval ei loe mingi romantika jura ega vaimsed
> väärtused ega muu säärane pullshit, kõik baseerub
> ainult rahale. Naistest on saanud vereimejatest i
> mbetsillid.
 
Igor 01. september 2016, kl 17.10
Need peavad ikka nii ajudeta mehed olema kes valivad naise selle järgi keda parem keppida? Nii oskab ainult ahv mõelda!Eks kõige kõvemad elumehed n ikka need kellel ei tõuse aga jutt on nii hea, et suudetakse kõigile taha keerata!
 
Ljohha 01. september 2016, kl 17.49
On üks kena nui
ta vene keeles hui.
Ta allapoole ripub
ja üles poole kipub.
On üks kena pragu
ta asub allpool magu.
Ta ajab põsed punni
ja lutsi toorest m....ni
 
appi 02. september 2016, kl 11.31
Kas teema autor on ise noor ja ilus? Ei ole ju! Miks talle on vaja enda tütre vanust last, kes on põhimõtteliselt hilisteismeline? Eriti tänapäeval, kus temavanused on interneti ja nutitelefonidega üles kasvanud ja elavad hoopis teises maailmas. Mul on juba 10 aastat vanematega veider tunne, sest nad kasutavad sõnu ja väljendeid, mis on teisest põlvkonnast ja meenutavad rohkem nõuka aega (ise olin siis laps). Niisama suheldes tähele ei pane, aga kui on lähedasem sõber, juba siis tundub veider. Mida sa selle 23aastasega räägid? Tinderist ja snapchatist? Suitsetamine ei puutu üldse asjasse ja siin teemas kommenteerib enamik samuti teemavälist ehk milline naine välja näeb, kuigi miks peaks täiskasvanud naine üldse mehe jaoks ilus olema? 40aastane on juba vanamutt ja mida veel. Tegelikult täiesti noor inimene, kui ise tahtlikult ei mutistu
 
aga kui... 02. september 2016, kl 12.43
Kui on valida küpse ja lontis härrasmehe vahel, kes peab ennast feministiks või noore ja toonuses härrasmehe vahel, kes ei pea naiste tähelepanu saamiseks käima naiste foorumites, siis keda valite?
 
Neutriino 02. september 2016, kl 15.15
appi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
1. Kas teema autor on ise noor ja ilus? Ei ole ju! Miks talle on vaja enda tütre vanust last, kes on põhimõtteliselt hilisteismeline? Eriti tänapäeval, kus temavanused on interneti ja nutitelefonidega üles kasvanud ja elavad hoopis teises maailmas.

2. Suitsetamine ei puutu üldse asjasse ja siin teemas kommenteerib enamik samuti teemavälist ehk milline naine välja näeb, kuigi miks peaks täiskasvanud naine üldse mehe jaoks ilus olema? 40aastane on juba vanamutt ja mida veel.

3. Tegelikult täiesti noor inimene, kui ise tahtlikult ei mutistu.

Vastan:-

1. Kodanik ei ole näinud mind ei päriselus, ei minu FB, Twitteri, Instagrammi vms kontot ega fotot muul kujul. Kodanik ei tea mu vanustki. Puhas leimimine! "Kas teema autor on ise noor ja ilus? Ei ole ju!"

Jätaks nda otsustada, milleks mul on vaja enda tütre vanust naist. Märkusena olgu öeldud, et tütart mul pole ja 23-aastane naine sobiks puhtteoreetiliselt tütreks küll. 1993. aastal olin tõesti juba eostamisvõimeline, ent kindlasti mitte valmis isaks saama.

2. "Miks peaks täiskasvanud naine üldse mehe jaoks ilus olema?" Väide jaatab kohaliku tähtsusega hermese kotiga makaagi seisukohti, et mees peaks õnnelik olema igasuguse naise üle la kingitud hobuse suhu ei vaadata. Sel juhul lubatatgu küsida, milleks üldse naine elukaaslase mõttes? Võib olla majapidajanna nagu doktor Watsonil, eksole!

3. "40aastane on juba vanamutt ja mida veel. Tegelikult täiesti noor inimene, kui ise tahtlikult ei mutistu." Antud näites on väga mutistunud, ent selle võrra enam pealetükkiv tegelane.
 
appi 02. september 2016, kl 21.09
Vabandust, ma lugesin, et sina oled 50.
Ise olen 29 ja 23aastaste naistega pole ikka eriti millestki rääkida, on väga üksikud erandid, aga sotsiaalses mõttes on nad ikkagi üsna lapsed. Kui esimene kiim mööda läheb, siis hakkad seda märkama. Ütlen seda veel olukorras, kus ise käitun enda vanusest nooremana ja suhtlen ka noorematega, sest kasvasin aeglasemalt üles. Isegi väga tarkadel noortel on must-valge mõtlemine ja nad võtavad asju sõna-sõnalt, ise olin ka selles vanuses samasugune.

Makaagist ei tea midagi, need püsidelfiinide vestlused võiks omaette teemas hoida :)
Eks naise välimust võib huvi tundev mees ikka vaadata, aga mind häirib, et kõrvalised tegelased hakkavad siin naisi peamiselt välimuse alusel hindama. Eeldan, et kui ise olen 40, siis ei ole mõistuse poolest pubekas, kes suvalisi välimuse põhjal hindab ja kommenteerib.
 
eena 02. september 2016, kl 21.39
suitsetamine on jäle! ole sa mis vanuses tahes ja eriti jäle on see naiste puhul. ma ei taha oma voodisse ka suitsetavat meest, aga naine, kes suitsetb, öäkkkk, ei iial, nojah, ma pole muidugi mees.

loomulikult on visuaalselt reeglina 23 parem kui 43 ja suitsetamine on täitsa eri teema. kuigi, kui oled 23 suitsetaja, siis 43 näed ilmselgelt päris jube välja, samas mittesuitsetav 43 võib päris kobe olla.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!