Mul oli eksiga sama probleem... rääkisin, et tahaks sinna (misiganes koht või üritus) minna, mees läks sõpradega sinna ja mind kaasa ei kutsunud ja mina ka ei surunud (mõnel sõbral naine ka kaasas, samamoodi nagu teemaalgatajalgi). Põhjendas midagi totrat...bla-bla...(sai hästi aru, et imelik, aga tegi siiski, ma ei kaagutanud).
Meil algas eksiga selline asi poole pealt... kui olin kõigiga tuttav juba ammu (tunnetasin sarnaselt, nagu keegi siin mainis, et tal vist sai perspektiivitunne otsa ja tahtis näidata et on üksiküritaja vms. või et ei arvesta enam minuga vms.).
Lahenes nii, et aktsepteerisin, ei kaagutanud,, pretensioone ei olnud ja hakkasin (ilma tema tunnetest hoolimata) üksi käima oma sugulaste ja sõbrannade juures ( kui perspektiivitunnet pole, siis käin oma rada). Sai korda üsna peagi, kui tema tunnetas, et mina tema ka oma (sotsiaal)elust kõrvale jätan ja end üksikuna seltskonnas demonstreerin.
Praegune käitub natuke sarnaselt, ilmselt minu probleem (kuigi oma teemasid pole peale surunud, pole flirtinud, pigem olen tagaplaanil, toetavas rollis ja olen vaadanud pigem, et teistel oleks mugav) vbl. ebahuvitav kana :)