Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mees ei kutsu mind koos oma sõpradega välja
 
Chantel 29. jaanuar 2018, kl 04.04
Lugu siis selline, et oleme mehega koos olnud 9 kuud, väidab, et armastab ja seda on ka tegudega näha, kuid viimasel ajal on hakanud häirima selline asi, et kui ta sõpradega välja läheb siis mind kunagi kaasa ei kutsuta. Minu jaoks nagu natukene naljakas. Olen väga seltskondlik inimene ja meeldib suhelda ja oleks tore ka koos mehe ja tema sõpradega vahepeal väljas käia. Oma parimat sõpra pole üldse tutvustanud. Saavad suhteliselt vähe kokku ja siis tahavad omaette olla. Mina ise käin sõbrannadega tihti väljas ja peaaegu alati kutsun teda ka ja kui ei kutsu siis tema on järgmine päev solvunud. Seda, et vanematele tutvustaks seda pole mõtet lootagi. Tema ütles ,et see pole tema teema. Hiljuti sai ka selle teemaks võetud, siis ega ta väga midagi ei öelnud peale selle, et neil omad jutud ja asjad ning ta arvab, et teised tunneks end imelikult kui sõbrad ilma kaaslasteta ja tema siis oma naisega. Natukene irooniline, sest ühel ta sõbral alati naine kaasas olnud. Tunnen, et ta hoiab mind nagu mulli sees, oma elu teistest aspektidest eemal, nagu ei tahaks mind kaasata sinna. Ootakski arvamusi, et kas see on siis okei käitumine ja ei tohiks häirida selline asi mind? Et ongi okei, et käime koguaeg igaüks eraldi oma sõpradega või siis minu sõbrad ja tema. Imelik veel see ,et väidab ,et pole sõpra ammu näinud ja tahavad rääkida, aga mida nad seal klubis ikka räägivad, pigem landivad naisi vms :D
 
Erna Retk 29. jaanuar 2018, kl 11.51
Selle loo põhjal võiks arvata imelik tõesti, et ta ka sind kaasa ei kutsu. Aga sest arvamusest on vähe kasu, kui mehe arusaamad on teised.
 
kaugelevaataja 29. jaanuar 2018, kl 11.54
Kas teil on laps?
 
Chantel 29. jaanuar 2018, kl 13.37
 
Erna Retk 29. jaanuar 2018, kl 13.52
Ilmselt pole see mees veel küps põhjalikumaks suhteks, kus naisele on alati olemas oma kindel koht. Hetkel on tal naine veel sellepärast, et teistel ka on ja oleks imelik, kui pole naist, hea vanematelegi öelda, et on.
 
henri 29. jaanuar 2018, kl 14.55
a niiet mees oma sõpradega või parima sõbraga ja siis sina ka seal ninapidi mestis. Või sina karja naistega või oma parima sõbrannaga ning sinu mees seal ninapidi viiendaks rattaks vankri all? Kummaline ei tundu see asi või? Mehed tahavad omavahel ka vahest mehejuttu ajada ja kõik ei olegi naiste kõrvadele mõeldud. Ma saaks aru kui ta sõbrad käiksid koguaeg paaridena väljas koos ja sinu mees sind siis seltskonda ei kutsu.... Aga kui mees vahest lihtsalt oma meesoost sõpradega väljas käib on kõik ok ja sama ka naiste puhul. Ei saa olla 24/7 ninapidi koos, mingi hingamisruum peab ka olema.
 
Chantel 29. jaanuar 2018, kl 15.06
Pigem polegi 24/7 koos. No aga mida see mees siis solvub kui mina käin ja vahest pressib end kaasa. Pigem tema poolt surve, et a la kui lähed siis olen solvunud. No täiesti mõistan ja ,et mehed omavahel ka, aga et mitte kunagi koos ei saa käidud siis natu imelik, aga kuidas kellelegi
 
?x? 29. jaanuar 2018, kl 16.37
Äkki oled paks ja kole? Mees häbeneb?
 
Chantel 29. jaanuar 2018, kl 16.48
haha, selles küll asi pole.
 
Erna Retk 29. jaanuar 2018, kl 18.03
Ega siin polegi tegelikult keerulist midagi-te pole 22'sa jaoks lihtsalt loodud. Ja üritate asja kunstlikult sobitada. Pikalt see vastu ei löö:)
Karl Kindermacher 29. jaanuar 2018, kl 21.32
Tead, meeste ja naiste suhtlemisstiil on ikka väga erinev. Naiste oma on mõneski suhtes intensiivsem, et mitte öelda: agressiivsem. Naised lendavad sageli peale teemadega, mida mehed omavahel üldse ei aruta. Seda ka kodus. Ja just nii, nagu Sa isegi pead vahel saama naiste seltskonnas "keelt sügada" (vabanda väljendust, aga see pole halvasti mõeldud), peavad ka mehed saama vahel täiesti omavahel lihtsalt jõmiseda. Anna talle see võimalus ja õhkkond kodus on palju elutervem.
Miks ta Su sõbrannade seltsi kipub ... Vaat tõesti ei tea. Ehk pakub mõni neist niisama süütut silmailu? Proovi äkki ise temalt uurida, kas teda tõesti huvitab naiste omavahelin klatš.
 
Erna Retk 30. jaanuar 2018, kl 09.30
Autor kirjutab, et oma sõbrannadega käib tihti väljas, mees kutsutakse kaasa. Mees tahab oma sõpradega, hea sõraga vahel kokku saada, naist kaasa ei võeta. Ebakõla nagu kostuks, kuid samas mehe suhtlemislävil võib ka piir olla ja ta võib tõesti arvata, et ta võiks vahel oma sõpradega kokku saada ilma naiseta. Samas see ei ole normaalne, et naist hoitakse mullis vanemate ja parima sõbra eest. Neil peaks juba ise huvi olema naist näha ja tuttavaks saada. Järelikult asjale perspektiivi plaanitud pole või siis kaotab naine ise usu enne, kui asjani jõutakse.
 
ei ole vaja igale poole tikkuda 30. jaanuar 2018, kl 19.05
Käige ikka oma sõprade ja sõbrannadega eraldi väljas, kui need just ööklubi tantsuõhtud ei ole. Koos võiks ühiste tuttavate paaridega väljas käia
 
ei ole hea 30. jaanuar 2018, kl 19.06
Oma vallaliste sõbrannade juurde küll ei soovita elukaaslast kaasa võtta, mõni lööb veel üle
 
LAST ei ole sinul 31. jaanuar 2018, kl 17.38
Chantel Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei ole
Aga mehel ikka juhtub ,,,
Mõni naine ikka jääb lapse --ootele :
 
oh sind naine 31. jaanuar 2018, kl 17.41
Chantel Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> haha, selles küll asi pole.
SIIS on mehel keegi ---et saaks varjata seda ,,
Mis ikka pidudel meestega juhtub = Asi on salastatud ,, 20.aastaks
 
Erna Retk 31. jaanuar 2018, kl 22.51
Mõnel paistab olema alati olema kindel veendumus, et parima sõbraga suhtlemise asemel käiakse pidudel suva naisi lantimas. Ka sellised on olemas aga reeglina peaks nad läbi nägema iga naine, kui ta just mitte pole naiivne idioot või ise samasugune peoloom, kelle elu koosnebki temast üle käinud meestest.
 
ma ka ei kutsu 31. jaanuar 2018, kl 22.59
miks mees ei võiks oma sõpradega väljas käia ilma naiseta. Ma ise naine ja mulle ka meeldib käia sõbrannadega väljas ilma meheta. Ja kui mehel on nö meesteõhtu, siis minugipoolest. See ei tähenda, et üldse koos väljas ei käiks. Aga usaldage ikka oma kaaslast, ei minda tingimata teisi krabama, pigem ikka sõpradega aega veetma. Veidi rohkem usaldamast ei tee paha.
 
ma ka ei kutsu 31. jaanuar 2018, kl 23.00
miks mees ei võiks oma sõpradega väljas käia ilma naiseta. Ma ise naine ja mulle ka meeldib käia sõbrannadega väljas ilma meheta. Ja kui mehel on nö meesteõhtu, siis minugipoolest. See ei tähenda, et üldse koos väljas ei käiks. Aga usaldage ikka oma kaaslast, ei minda tingimata teisi krabama, pigem ikka sõpradega aega veetma. Veidi rohkem usaldamist ei tee paha.
 
Chantel 01. veebruar 2018, kl 01.17
Nu täitsa õige jutt jah, olen ka seda meelt. Asi oligi rohkem selles, et koos ei käi üldse.
 
Koos ei käi üldse? 01. veebruar 2018, kl 09.08
Ise kirjutasid teemas, et koos ei käi ainult mehe sõpradega kohtumisel??
 
Kats 14. märts 2018, kl 14.31
Mul oli eksiga sama probleem... rääkisin, et tahaks sinna (misiganes koht või üritus) minna, mees läks sõpradega sinna ja mind kaasa ei kutsunud ja mina ka ei surunud (mõnel sõbral naine ka kaasas, samamoodi nagu teemaalgatajalgi). Põhjendas midagi totrat...bla-bla...(sai hästi aru, et imelik, aga tegi siiski, ma ei kaagutanud).

Meil algas eksiga selline asi poole pealt... kui olin kõigiga tuttav juba ammu (tunnetasin sarnaselt, nagu keegi siin mainis, et tal vist sai perspektiivitunne otsa ja tahtis näidata et on üksiküritaja vms. või et ei arvesta enam minuga vms.).

Lahenes nii, et aktsepteerisin, ei kaagutanud,, pretensioone ei olnud ja hakkasin (ilma tema tunnetest hoolimata) üksi käima oma sugulaste ja sõbrannade juures ( kui perspektiivitunnet pole, siis käin oma rada). Sai korda üsna peagi, kui tema tunnetas, et mina tema ka oma (sotsiaal)elust kõrvale jätan ja end üksikuna seltskonnas demonstreerin.

Praegune käitub natuke sarnaselt, ilmselt minu probleem (kuigi oma teemasid pole peale surunud, pole flirtinud, pigem olen tagaplaanil, toetavas rollis ja olen vaadanud pigem, et teistel oleks mugav) vbl. ebahuvitav kana :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!