Minu eks oli selline memmekas... ootas, minult täielikku emmetamist. Ikka, et ootaks kodus aknal, käsi põsakil, kui härra töölt tuleb, teises käes pudi põll ja varba otsas kulp, millega suppi segada, hammaste vahel taignarull, mis pirukaid vorbib, magustaoit pidi juba hommikul valmis olema. Kui ma nädalakese haiglas olin, siis käis vaeseke ilma sokkideta, sest ta ei osanud pesumasinat tööle panna ja söömas käis nurgataga hamburgeri putkas. Terve elamise organiseerimine, asjaajamine ja otsuste tegemine oli minu kraes, kuni mulle jõudis pärale, et milleks mul teda üldse vaja on? Sai lahutatud... ägedalt, pojuke ei saanud kuidagi aru, miks nii väärt mees maha jäetakse:D. Proovis siis ikka naiste kraesse pugeda, oma kolm tugevat, tarka eesti naist olid ta ära põlanud, kui lõpuks leidis endast 10 aastat vanema venelanna. Nüüd elab nagu kuninga kass, näeb isegi seda moodi välja, paks nigu orikas:D
Ju neil emmet vaja on, nooremad naised vajavad ju meest mitte mämmerdist, vanemad naised on mõlemat- emmed päeval ja naised öösel:P