Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Armukesega kokku jäämine
 
Agnes 09. veebruar 2012, kl 11.35
need armukese teemad on kohati keerukad ja sugugi mitte nii lihtsad-labased mustvalged.
ilma igasuguse iroonia ja bravuuritsemiseta arutleks.
tean hetkel ikka veel kestvat olukorda, kus noor naine on väga raskelt haige (agressiivne, suitsiidne), peres on 2 väikest last ja mehel on armuke. kui sel mehel armukest ei oleks, siis ma soovitaksin ise tal see võtta. mulle tundub liialt raske koorem olevat mehe õlgadel, et laveerida päevast päeva tütarde ja haige naise vahel, oodates lootes, et see kuidagi kunagi laheneb. milles on süüdi haige naine? ega olegi, kuid kui tal vähekenegi oidu on, siis mõistab, et mees on mees ja kasvõi hetkekski tahab aja maha võtta. mehe õnn, et keegi tahab teist viiulit mängida (II viilu võib tihtipeale olla kordades tähtsam, kui I)
see on äärmuslik juhtum.
kui minu mehel on armuke, siis eelkõige vaataksin mina enda sisse ja analüüsiksin oma tegusid ja iseennast. armukest ma süüdlaseks ei pea, ega meestki, sest küllap mingu tegemata tegemised on andnud oma tõuke. oma südames ma mehele iial andeks ei anna, kuid hukka ma ka ei mõista.
tegelikult on väga palju neid mehi, kes elavad koos laste pärast ja heast südamest. ma ei tahaks olla selle mehe naine, kes püsib minu kõrval puhtalt kohusetundest.
ükski mees ei taha siin sõna võtta. ju nad pole teemaga kursis. pole neil kogemust ei petja, ega petetu rollis :) delfi mees on korralik (truu!) mees :)
 
jummel 09. veebruar 2012, kl 12.03
mb ja daah haigeks jäänud?
on ärevuses, paanikahoogudes et pole oma väärtuslikke paariselu kogemusi kirja pannud.
 
vihvti 09. veebruar 2012, kl 12.26
muidugi jää kokku kui lolikese leiad.
 
Marija 09. veebruar 2012, kl 14.23
To Marijale - ei saand muhvigi aru ! Räägid ärritunult sama juttu , mis minagi . Väljaarvatud esimene lause , kus süüdistad hoopis inimest , keda petetakse , et ta ei lase oma kaasat vabaks . Point ongi selles , et see kaasa laseks küll (mitte kõik loomulikult), kui ta teaks , et soovitakse lahti laskmist . Kui sul pole õrna aimu sellest , siis kuidas sa ikka ise selle peale tuled .
Fakt on see , et meespetjad valetavad nii oma naisele , kui ka armukesele . Just nimelt , lubavad maad ja taevast , mida ei tule . Mul hakkas meeldima sõna staar - meil siin kõik staarid - vot siis staarpetjad on vägagi rahul kahepaikse eluga ega mõtlegi seda muuta . On vaid tohutul hulgal tühje lubadusi , mida naised usuvad . Ja veel , ei logise iga staarpetja kodus miskit . Talle lihtsalt meeldib nii elada ja ongi kogu teadus .
 
to Marija 09. veebruar 2012, kl 14.52
No ikka enamus naisi ei lase oma kaasat vabaks, kui naisel ON TUNDED MEHE VASTU.
Kui naisel on tunded, siis ta leiab, et mees peab temaga koos olema.
Naised on ikka egoistid ja ei lasta midagi meest nii kergelt käest.

to Agnes
Paljud naised tahavad, et mees oleks temaga, kui naisel tunded.
Naised ei hakkagi analüüsima, kas mees on kohusetundest, naised ei tahagi seda teada.
 
n38 09. veebruar 2012, kl 15.54
ma pigem mõtleks sinu asemel kas sa ikka tahad seda meest? Meest kellel pole selgroogu ollagi, austust pole ka ja truudusega on üldse lood nagu on!?! Kui vaatad sügavale ja paned plussid ja miinused kokku saadki vastuse, armukeseks kõlbab, meheks mitte. Tean millest räägin kuna on elus armukesi olnud, lihtsalt kui sellise staatuse tekitan siis selleks see ka jääb, elukaaslasi või mehi otsitake teisiti.
 
hea väide 09. veebruar 2012, kl 23.38
Kui naisel on tunded, siis ta leiab, et mees peab temaga koos olema.
Naised on ikka egoistid ja ei lasta midagi meest nii kergelt käest.
-----------
no ja selle ´2 lause kirjutaja ihub juba küüsi, et ka mitte nii lihtsalt meest ( abielulist?)käest lasta.. justkui oleks armukesena parem naine kui praegune..
Või oleks sel järgmisel naisel rohkem lootusi..
oh lasteaed, millal sina lõped..
 
ma... 10. veebruar 2012, kl 10.59
...ka olin abielumehe armuke 6 aastat, olin loll, ta rääkis, et lahutab 1 nädala pärast...siiamaani pole seda teinud..õnneks olen tast nüüd üle saanud.
 
n29 11. veebruar 2012, kl 14.56
Ma olin ka armuke ja kõige raskem oli lasta lahti, kuna mul oli nii siiralt kahju mehest. Ma ei tahtnud talle haiget teha ja kuna olukord oli keeruline, siis arvestasin sellega, et tal on väga raske lahutada. Nüüd tagantjärgi ma võin öelda tarkuse, et sellises olukorras tuleb igalühel mõelda ikka ja ainult enda peale. Kui tal on raske, siis tema elab oma elu ise ja on kui on sellisse punkti jõudnud, peab ka sellega toime tulema. Nüüd leian, et ta ikka oli siiski paras egoist ja tegelikult miski ei õigusta seda, et naine peaks ohverdama ennast, et mehel oleks hea.
 
seesama 14. veebruar 2012, kl 13.04
Olnud kunagi armukese rollis aga armukest (meest) selles kyll ei syydista. Ise oli noor ja loll ja lasin ennast lollitada. 20+ naistele on abielumehi hordidena kaelas oma rasket abielu kurtmas. Polnud ma õnneks nii naiivne, et kõiki uskuma jäin. Aga sellel yhel see kuidagi õnnestus ja mina lollike klammerdusin ta kylge aastateks, mitte kyll fyysiliselt aga hinges.
 
oih 14. veebruar 2012, kl 16.26
No see mulle meeldis - naised on egoistid ja ei anna midagi oma meest käest !!!????
Mis sa ootad , et iga naine tuleks oma meest sulle kuldkandikul tooma , või ? Krt , otsi vaba mees , siis pole vaja tõmmelda ja naisi sõimata , ohmakas .
alice alice 08. jaanuar 2020, kl 14.45
Kui ta abikaasa leiab, olin veendunud, et see võib ka minu olukorda parandada.
sest ma olin absoluutselt meeleheitel oma mehe saamiseks. Elu ilma temata oli
segadus mulle ja mu lastele. Tahtsin radikaalset muutust ja arvasin seda
lahendus võiks olla manuka tempel. Pärast resolutsiooni arutamist
preester Manukaga pani ta mind lootma, et taastab minu abielu. Mina
tundis enesekindlust, et ta tõepoolest toob mu mehe ja ta tegi seda! see on
fantastiline, mida preester Manuka on minu pere heaks teinud. tema abi on
hindamatu, veelkord tänan teid. Tema kontakt on [lovesolutiontemple1@gmail.com]
Agne Tamm 12. jaanuar 2020, kl 13.19
Kui armuke sünnitab kolm last, kordub sama, aga kas mees viitsib siis uut jälle otsida? Armuke jääb võitjaks, aga nende elu on sama, mis esimesel naisel! Tühi ja tundetu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!