Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Igivana teema - kus te tutvute
 
Neka 24. juuli 2012, kl 08.34
Olen 26-aastane n ja käin tööl, sõpruskond on suhteliselt kitsas ja ega ma väga palju väljas ei käigi. Meessõpru on siin ja seal olnud, aga ei midagi väga püsivat. Nimelt tundub mulle, et klubides käivad ikka nooremad poisid, niisama trehvab palju ilma hariduseta läbustajaid või ülikooliealisi noori. Ei tea, kus need haritumad ja korralikud 30-aastased mehed siis käivad? Klubid maasikas ja RHCpeppersi kontserdil või?
 
unistaja 24. juuli 2012, kl 09.11
Haridust saanud mees endale sellises kohas tutvust sõlmimas ei käi.Seal lõbustab end pööbel,kellel kõrvade vahel arunatukest puudu on jäänud.Kui saa muud ei oska käi seal passimas ehk näkkab?
 
Ann 24. juuli 2012, kl 10.17
Internetis
 
mees39 24. juuli 2012, kl 10.31
Netis saad juba eelselektsiooni ära teha aga ma ei tea kuidas mehed, naised panevad tihti mingi hea nurga alt tehtud pildid üles ja paistavad kenamatena, kui tegelikult.

Austusega,
mees
 
minu 24. juuli 2012, kl 10.55
mina tutvusin oma elukaaslasega nii et tegin lõpuks internetti ühele tutvumissaidile konto ehkki olin alati mõelnud et ega normaalsed inimesed sellises kohas ei käi:D noh ja siis mu mees oli üks esimesi kes mulle kirjutas, hakkasime rääkima ja siiamaani koos:)
 
bitchile 24. juuli 2012, kl 10.58
mis siin siis sitsid. mees ei anna keppi või oled nii kõõm?
 
ise oled 24. juuli 2012, kl 11.03
niisama:P
 
;) 24. juuli 2012, kl 11.35
Ülikoolis 20 aastat tagasi.
 
elusnaine 24. juuli 2012, kl 13.37
Mina jälle näen elus parem välja kui pildi peal...
 
üüüüü 24. juuli 2012, kl 14.16
harjuge ära ükskord, piltide peal näetegi välja sellised, milline tegelikult ollakse.
 
Omega 24. juuli 2012, kl 15.34
Kõik oleneb sellest, keda sa otsid? Üks viise tutvuda, on teha facebooki konto ja astuda mõnda gruppi. Näiteks new age'i omasse. Seal leidub küll kõiksuguseid. Mõned on saanud haiget. Kuid mõned on haritud ja huvitavad. Ja kui juba suhtled, siis vali välja mõned, kellega virtuaalne sõprus luua. Teiste kontodel käivad vahest vägagi intelligentsed vestlused. Leiad kindlasti kellegi. Kuid üldiselt võiks keegi teha facebooki korraliku tutvumiskommuuni. On olemas ratelikke piltide hindamise omasid, mis on muukeelsed. Kuid puudu on eestlaste enda kohtingugrupp. Ja kel on oskus teha asi ära huvitavalt, need saaksid ka raha sellega teenitud.
 
Nekale 24. juuli 2012, kl 16.02
Oled kahekümpine Tartust või? Sul ju on kodus mingi nui, kes sind paneb vastutasuks ümberkasvatusele.

Läks diil nahka ja otsid nüüd uut või?
 
alu 24. juuli 2012, kl 22.07
kus tutvumas käiakse..halloo. kunagi oli mingi mobiilioperaator, kelle leviala oli nii pisike, et sinna pidi ekstra minema, et helistada. nyyd saab helistada igalpool ja kõike muudki teha. sama peaks ka olema tutvumistega-tänaval, poes, pargis, rannas, klubis, jne. oleks prussakas siis saaks veel soovitada nt seinakontakti või parketi alust-kus iganes, kus on neid, kellega võiks tutvuda.
 
Agnes 25. juuli 2012, kl 10.02
Delfi naisteka Saame Tuttavaks nurgakeses.
Seal kubiseb vapratest ja ilusatest.
 
K. 25. juuli 2012, kl 10.26
30-aastaselt mehed juba hõivatud :) või teisel ringil.. hiljaks oled jäänud..
 
Agnes 25. juuli 2012, kl 10.32
Ja 40selt hakkavad lahutama.
II ringi mees ongi hea, on oma hääle juba puhtaks laulnud :)
 
Mees, 30. a, vaba 31. juuli 2012, kl 22.14
Mõistan teemaalgatajat väga hästi, sest ise olen samas olukorras :)

Konkreetseid kohti on raske soovitada, sest korralikud (ja vallalised) 30 ringis mehed käivad igal pool … Kohad, kus ma ise sageli käin, on näiteks raamatukogu (eriti ajaloo riiuli ümbrus), sushi söögikohad, vanalinna tänavatel ekskursiooni tegemas … ning toidupoes ka. Kuna vahetasin elukohta, siis praegu on programmis ka sisustuskauplused :) Nii et paljuski on ka õnneliku juhuse asi, kus oma kallimat kohata võid.

Proovi õnne ühiste huvide või harrastuste pealt (nt tantsutrennis vms ringides), kus on kergem üksteisega tutvuda. Mingi huviala Sul ju ikka on ja kui pole, siis tasub tekitada – ikka parem kui kurvalt kodus istuda :)

Ülalpool oli ühel postitajal morni näo kohta väga õige jutt! Olen väljas olles tähele pannud noori naisterahvaid, kes nt klubis või kohvikus teevad ette ükskõikse või „ära tule-hammustan“ näo. No ei kutsu ligi tutvust sobitama, isegi kui preili on meeldiv … Ole sõbralikuma olekuga, nii on Sinuga kergem kontakti leida.

Üks asi veel: kui oled koos oma seltskonnaga (ükskõik, kas sõbrannadega peol, emaga rannakohvikus, vanaema suvilasse saatmas), siis püüa vahetevahel üksi ka ringi käia. Ei tasu kramplikult ainult oma seltskonnast kinni hoida, kust lahkud vaid WC-sse minekuks. Nii annad Sinu vastu huvi tundvale noormehele parema võimaluse tulla Sinuga rääkima, sest kõik korralikud mehed ei ole naistekampa ära rääkivad „murdjad“.

PS: ühtlasi kasutan võimalust küsida, et kus need haritumad ja korralikud 30 ringis vallalised naisterahvad end kohata lasevad?

Edu!
 
to Mees, 30 31. juuli 2012, kl 22.53
Miks vaba oled ? Eestis naistel meestest nii suur puudus, et iga natukenegi asjalik mees krabatakse kohe naiste poolt ära. Naised ise jooksevad järel.

Kui mees on 30 ja mõni naine pole teda Eestis ise ära võtnud, siis peab midagi väga valesti olema selle mehega.

Atraktiivsel mehel on alati naisi saada, tema ei pea netis otsima. Igat meest aga naised ikka ei taha.

Tean mõnda vanapoissi, kes lihtsalt ei saa naisi. Sinust palju vanemad. Pole kunagi naistele peale läinud.

Eestis küll mees netis otsima ei pea naist. Noori mehi hukkub nii palju, et meestest suur puudus. Naised ise on väga agressiivsed meheotsingutes. Ise krabavad mehi.

Ühtegi natukenegi asjalikku meest ei jäeta 30 aastaseks saamiseni ripakile naiste poolt.
 
Viimased tähelepanekud. 31. juuli 2012, kl 23.30
Mees küll olemas, tutvusime läbi sõbranna:)
Aga on olnud juhuslike komistamisi,kui ka tutvuste kaudu tutvumisi.

Aga olen näinud ka võimalusi,kui oleks vaba, härjal sarvist haarata, viimase 6 kuu jooksul:
1. Läksin välja sööma, mees oli leti ääres, ootasin ja üle laua istus kena ilus noormees ja tõmbasin ta tähelepanu oma uue punase poolvillase kleidiga. Toon ja lõige. Toon silmatorkav, lõige naiselik aga mugav. Kõik kaetud. iI maani dekoteed ega paljast tagumikku. Juuksed üles sätiud ja rõõmus meel:) Silmas mind pikalt, mehe naastes , oli kergelt pettund:)
Ehk siis- pane ilusti riidesse ja käi vahel kohvitamas ja mõnulemas : OLE ENDAGA RAHUL, SEE KIIRGAB VÄLJA SINUST!Tunne ennast oma kehas hästi, armasta ennast, hellta ja säti ennast...mine tea,kes kõrval lauas istub.
2. Lumelaudamas Kuutsekal, kukkusin paar korda, pisar silmis endal...noormehed tõttasid appi: kas kõik korras, lohutasid,aitasid püsti. Sama ka tõstukil koperdades, haaras üks mind endaga kaasa,et aitab mu üles. Lugu lõppes küll kummuli lumes:P Ka sealt oleks saanud asja edasi ajada. Väga härrasmehelikud , sportlikud noored mehed. Ei aja keelt kõrva ega laaberda.
3. Seltskonda ilmus uus liige, ilmeselgelt pakkusin talle huvi...ikka ja jälle iseenda olemusega.
Ehk siis ärge arvake ,et keegi teile koju jalutab ( PS. 3 näide muide jalutas ootamatult just nimelt uksest sisse,minu koju) ja suhtumine :kust te leiate? ,ei vii kuskile.
Mul ka 1 sõbranna viriseb. aga kust ma leian?
Ta küll küsib ja ise mitte midagi ei tee, kõik ideed mida pakud talle, laidab maha. Ta ise on kinnises seisus, kes ta juurde ikka sedasi ulatub.
Pead lõpetama vabanduste leidmise, miks ei saa sinna minna või seda ja tode võimalust pole,et seda ja seda teha,et seal hr Õiget kohata.
Edu!
Karl Kindermacher 31. juuli 2012, kl 23.34
to Mees, 30 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks vaba oled ? Eestis naistel meestest nii suur
> puudus, et iga natukenegi asjalik mees krabatakse
> kohe naiste poolt ära.

Sa oled nagu see Paanikaosakonna siil, kes jookseb ringi ja karjub üht ja sama juttu maailma lõpust.

___________________________________________________

Neka, saame tuttavaks. Minu nimi on Karl Kindermacher. Väga meeldiv :)
(Lihtne ju, eks?)
 
Naised mind huvitab 01. august 2012, kl 00.30
Teie seisukoht "mees on nn teisel ringil„

Ok saan aru, et siin vist mõeldakse seda, et on läinud ühest tõsisemast suhtest lahku, elanud vallalise elu ja tundnud siis, et sooviks midagi püsivamat näiteks. Mulle tundub siin et rõhutatakse, et see mees on kuidagi teistmoodi, väljendus vaene, vmm...

Kas te näete alati siin midagi halba?

Kõik ei ole ühtemoodi.


-Mees kolmkümmend-
 
ring 01. august 2012, kl 06.35
Ootamatult pani mõtlema - teisel ringil, mida selle all mõista?
Igal juhul on see lahutatud inimene, ka pikemas suhtes olnud inimene. Senise kooseluga on enamasti kaasnenud ka laps(ed).

Kuhu aga ikkagi tõmmata piir? Kui pikalt paarina koos elada, et see esimese ringina kirja läheks? Ja teisalt, kas 10 aastane visiitabielustaaž läheks esimese ringina kirja? Kas üksikema puhtalt oma staatuse tõttu on esimese ringi läbinud?
Poiss ja tüdruk käivad (nt 2aastat), siis lisandub ka seksivärk (nt 5aastat) - ollakse paar, kuid ühist elukohta ei omata. Suhe ammendub, oli see esimene ring?
 
naine 01. august 2012, kl 08.07
teise ringi mehed: kooselu või abielu lõppenud ja kindlasti on ka laps või lapsed sellest suhtest.
 
keegi mees 29 01. august 2012, kl 08.25
No seda juttu ma nüüd küll ei usu, et naised niiväga järgi jooksevad. Või kui siis ilmselt on neid mehi suht vähe kellele tormi joostakse.

Ise käin aegajalt klubis või jalutan niisama linnas.
Ahjaa, see kommentaar, et ära kramlikult oma sõbrannade ringis istu klubis oli ka hea. Või äkki on sõbrannad üli kaitsvad? Hiljutu just juhtus kuskil klubis kui ühe neiuga hakkasin juttu tegema ja ta neli sõbrannat tõmbasid nagu ringi talle ümber ja vedasin minu juurest ära :D
 
K. 01. august 2012, kl 10.52
mina pidasin silmas "teise ringi meeste" all seda, et esimesest suhtest on laps(ed) ja normaalne mees tunneb end nende eest vastutavana ja toetab neid edaspidi. mina nt sellise mehega uut elu alustada ei tahaks, st temaga pere luua ja ühist tuleviku planeerida. olen isekas, tean! aga ma tahan, et minu mees pühenduks vaid mulle ja meie lastele, mitte ei sebiks kahe pere vahel. elusaatused on erinevad, ka põhjused, mis ollakse teisel ringil..igaüks teeb oma valikud ise.

kui "teise ringi mehel" pole "esimesest ringist" kohustusi, mis teisele ringile kaasa tuleksid, siis minul pole sellise mehe vastu midagi - olgu tal neid "ringe" palju tahes.
 
Noo 01. august 2012, kl 18.46
Maasikast võib leida väga haritud ja intelligentse mehe, aga võib ka saada soome ehitaja:)
 
Johanna 01. august 2012, kl 20.04
Tutvuda võib igal pool. Nii kodus, klubis kui ka jalgsi tööle minnes. Arvan ,et tähtis on, et sul ei oleks sellist nägu peas, et soovid paaniliselt kellegagi tutvuda. Mina olen just siis kellegagi tutvunud, kui pole isegi sellist mõtet, et tahaks tutvuda.
 
tuline õigus 01. august 2012, kl 22.17
Johanna väitega nõus. Selles mõttes, et tutvuda saab igalpool. Kuid kodus, kuidas kodus tutvuda? Internetis või? Mina olen mõelnud, et ok näiteks teed kuhugi konto (nt delfi date või suhted24 vm), kuidas sa pärast heameelega vastad kui keegi küsib kus te tuttavaks saite - valmistab piinlikust. Minule ei sobi see netitutvus. Kui kelle sobib ja tean isegi ka kes siiani koos siis ju tore. Ideaalne koht tutvuseks jah Red Hot Chilli Peppersi kontsert:)

Teemaalgataja N26 - järelikult käid sa valedes klubides, kui näed ainult nooremaid mehi. Vaheta klubi ning muidugi millist muusikat sa kuulad?


-Mees kolmkümmend-
 
--- 01. august 2012, kl 22.43
Reedel Maasika avamine, nii et kõik otsingule:D
 
jah 01. august 2012, kl 23.26
Johanna Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tutvuda võib igal pool. Nii kodus, klubis kui ka j
> algsi tööle minnes. Arvan ,et tähtis on, et sul ei
> oleks sellist nägu peas, et soovid paaniliselt ke
> llegagi tutvuda. Mina olen just siis kellegagi tut
> vunud, kui pole isegi sellist mõtet, et tahaks tu
> tvuda.
Milline on selline nägu, et tahaks paaniliselt tutvuda? See on lihtsalt juhus, kui saadakse tuttavaks siis, kui ise ei ootaks. Inimesed keskenduvad liiga palju nägudele ja välimusele, kellegi halvasti käitumise korral öeldakse, et ta peaks end peeglist vaatama, justkui oleks kaasasündinud ilu inimese isiksus. Nägudega on sama lugu, kui olla mingis seltskonnas, siis näeb kohe, et toredaks ja rõõmsaks peetakse ilmekate ja ilusate nägudega inimesi, soojust ja positiivsust kiirgavaiks ilusaid naisi, mõni, kes näeb välja nagu kiviajainimene, peab kogu aeg taluma kommentaare, miks ta on nii pahur, ja range, kooliõpetajalike näojoontega naine, et miks ta end lõdvemaks ei lase. Inimesed on ikka ääretult pealiskaudsed.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!