Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Igivana teema - kus te tutvute
 
naine 02. august 2012, kl 08.53
Mehed saavad väga hästi aru, milline on naise nägu, kes tahab paaniliselt endale kaaslast leida:)
 
n25 02. august 2012, kl 14.32
Eks see kaaslase otsimine kui selline on juba kaheldav, mitte, et selles midagi halba oleks, absoluutselt mitte. Pigem meeldib mulle ütlus, et ära otsi, vaid tee ennast leitavaks. Mõistku igaüks seda nii, kuidas parasjagu soovib.
Üks meeskolleeg küsis minu käest hiljuti, et miks ma ikka vaba olen, et selline kena ja atraktiivne naine peaks ammu juba "võetud" olema. Vat ei oska sellele vastata, olen ka ise mõelnud, et ehk saadan niiöelda valesi signaale meestele või liigun vales seltskonnas või käin vales poes? Ei oska öelda, tööle sõidan ka autoga ning klubidesse ei satu kohe mitte. Elan vaikselt enda elu ja vist vaikselt lihtsalt loodan, et see ÕIGE tuleks nurga tagant vastu ja edasi oleks nagu muinasjutt.
Pärnu on selleks muidugi ka väga väike kohakene ja fakt, et asjaolude sunnil kasvatan üksinda last, tõmbab võibolla juba eos mõne vahva mehe jaoks vee peale.
Aga sellegipoolest on elu ilus ja kuskil on kõigi jaoks keegi ootamas :)
 
no 02. august 2012, kl 17.20
naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mehed saavad väga hästi aru, milline on naise nägu
> , kes tahab paaniliselt endale kaaslast leida:)
nägu on ikka sama, kui ei minda plastilise kirurgi juurde. Võimalik, et käitumine on erinev, kaasa arvatud meikimine.
 
Johanna 02. august 2012, kl 17.53
Vastan, kuidas kodus tutvuda. Mina sain oma mehega tuttavaks nii, et ta tuli meile teleka antenni kaablit paigaldama. Ei pidanud mingeid netitutvusi silmas. Mina usun, et juhuseid ei ole, kõik läheb nii nagu peab minema. Ja kui keegi on üksi, siis pole tal veel õige aeg ilmselt käes. Peaks endaga tegelema ja käima ikka väljas ka. Kui ennast ei armasta, siis ei saa ka keegi teine sind armastada.
Karl Kindermacher 02. august 2012, kl 18.20
> Inimesed keskenduvad liiga palju nägudele ja välimu
> sele, kellegi halvasti käitumise korral öeldakse,
> et ta peaks end peeglist vaatama, justkui oleks ka
> asasündinud ilu inimese isiksus.

Siin tuleks teha vahet kolmel asjal.
* See, mida Sa kirjeldad allpool võiks olla "iseloomu peegeldus näos". No ei tunne tungi juttu teha sellega, kes sind tigedalt põrnitseb. Vahel võib see olla ka kaitsev mask, aga ikkagi.
* Väline pool, meik jms. Et kui on kenake nägu siis tundub atraktiivne. Aga kui suu lahti teeb, siis tahaks kohtusse kaevata.
* Kolmas on ehk see kõige tähtsam. Üsna vähetuntud fakt, aga väidetavalt saame kaasvestleja jutust infot järgmiselt:
- 10% sõnad;
- 20% hääletoon;
- 70% kehakeel.
Ja vaat see on see, milles juba mööda vaadata ega tühiseks pidada ei õnnestu. Kui ikka käid tänaval ringi sellise "näoga" (kehakeel, riietus, meik jne), mis ütlevad: "kas tõesti keegi mind lõpuks panna ei tahaks", siis ei võeta sind tõsiselt.
 
25 a n 03. august 2012, kl 20.34
Kus saab tutvuda:
*raamatukogus
*poes
*klubis
*tänava peal
*kohvikus, söögikohas
*sõprade kaudu
*netis - miks mitte neti kaudu, seal on kõige mugavam suhtlust alustada. Nt. badoo.com, suhted24.ee.
Minu meelest on küll küllalt üle 25-aastaste meeste, kes on saanud hariduse, käivad tööl ja on vallalised ilma lasteta. See on mingi müüt jälle välja mõeldud, et 30-aastased kõik teisel ringil
 
:) 08. august 2012, kl 20.36
Tere Neka,

mulle meeldis Su kiri ja tahaksin Sinuga kohtuda.
Minu kontakt: tanel2012@hot.ee

Tanel,
30.a ja vaba
 
M twenty five 12. august 2012, kl 11.32
Asjalikku ja haritud meest võid kohata:
1) Sportimas kuskil, näiteks jõusaalis.
2) Mõnes kallimas (või keskmises) riideosakonnas.
3) Ülikoolis või mingitel täiendkoolitustel ülikoolis.
4) Toidupoes- toidukorvi sisaldus reedab lihtsalt vaba mehe.

Üks põhiline asi, mis eristab haritud ja heal järjel meest tühikargajast on see, et esimene ei pinguta väga, et näha liiga edev välja ja pigem näeb lihtsalt viisakas välja, kuigi võiks endale palju rohkem lubada.
 
vabadik 03. september 2012, kl 18.58
eelmisele, milline on vallalise toidukorv ja milline suhtes oleva toidukorv? Rääkige nüüd välja.
 
tähelepanek 03. september 2012, kl 19.50
Suhtes olevad mehed käivad tavaliselt koos naisega poes ja lamavad ostukäru peal, kuni naine kaupa valib.
 
neti 03. september 2012, kl 23.13
 
laulumees 05. september 2012, kl 01.12
Leidsin endale elukaaslase segakoorist ja tean veel vähemalt kolme sellist laulvat paari, kes ka segakooris tutvusid;)
Nagu ütleb laulusalm: Ei takista vallid, ei takista kraav, kui kokku tahab saada üks õnnelik paar.
Edukaid otsinguid!
 
to 25 a n 05. september 2012, kl 12.53
Need on tavaliselt hästi noorte inimeste tutvumise kohad. Nii kuni 25 tutvutakse igal pool. Hiljem on juba raskem. Ei kujuta ette, et näiteks 35-45a naisega hakatakse poes või tänaval rääkima. Ma ise ei kujuta ammu ette, et keegi minuga tänaval rääkima hakkaks. Meie riigis küll sellist kommet ei ole. Kui muidugi päris noored omavahel välja arvata.
 
Johanna 05. september 2012, kl 20.51
Minuga küll hakkas üks mees tänaval rääkima. Kutsus kohvi jooma jne., aga ma polnud huvitatud. Kohtusime hommikuti tööle minnes. Ma pidin hakkama natuke varem tööle minema, et temast vabaneda, sest muutus tüütuks.
 
07. september 2012, kl 01.54
Sõidan mina rahulikult mööda Peterburi teed linna poole, kui järsku näen, et minust möödub auto, millel on bensupaagi luuk pärani lahti ja kork veel tilbendab järgi.

Hea, et päris tankuriga minema ei sõitnud, mõtlesin ma endamisi ja sõitsin tolle auto kõrvale. Autost vaatas mulle vastu umbes minuvanune naeratav neiu. Nii me siis päris pikalt koos sõitsime, mina vaatasin teda, siis jälle lahtist bensuluuki, ning tema mind.

Kuna Smuuli ristis põleb pikalt punane tuli, ning jätkuvalt olime me kõrvuti, siis mõtlesin ma, et kas nüüd või mitte iialgi. Mõeldud-tehtud, läksin autost välja, ning järgmisel hetkel olingi neiu kõrval.

Esmapilgul oli ta ikka väga ehmatunud, vist arvas, et ma lähen talle kallale, või kavatsen teda rünnata. Pani isegi uksed lukku. :D

Kui ma aga talle asja ära seletasin, siis hakkas ta selle peale naerma, ning sai aru, et ei ole mõtet karta. Keerasin korgi tagasi ja panin luugi kinni. Selle peale küsis ta minu nime ja tänas viisakalt. Ning läbi see lugu saigi selleks korraks. Endal on muidugi hea meel, et sain inimest aidata.

See on vist näide sellest, et tutvuda võib hea õnne korral igal pool, aga selle poole minuti jooksul ma ei osanud selle peale mõeldagi, nii et nüüd omad vitsad peksavad. :)
 
mm 07. september 2012, kl 19.48
minul on niisuke nägu, et silmade nurgad on allapoole ja suunurgad ka, ja siis isegi tuttavad vahest küsivad et miks sa nii tõsine või kurb oled. no ma ei saa ju koguaeg mingit irvet näol hoida, nägu läheb krampi. ma tõesti pole sellist nägu omale tellinud, ja ilu-opile minekuks ka raha pole... niiet jah, nägude jutt on õige küll
 
Johanna 08. september 2012, kl 15.30
Tutvusin eile klubis ühe täitsa normaalse vaba mehega.
Ta oli ka alguses nii tõsise näoga, et ma ei julgenud midagi rääkida. Mõtlesin, et ülbe ja ennasttäis. Aga hiljem, kui ta ise rääkima hakkas, selgus et on täitsa ok. Ainult jah, ma ei käi klubis mehi otsimas, käin seal lihtsalt tantsimas.
 
usume jee 10. september 2012, kl 14.47
Johanna Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Ainult jah, ma ei käi klub
> is mehi otsimas, käin seal lihtsalt tantsimas.

Sellist asja pole, nagu *käin lihtsalt seal tantsimas*. Tantsida võid oma kodus peegli ees, sa lähed ikkagi sinna, kus on kari joomaseid kiimas mehi ees.
 
one man 10. september 2012, kl 17.22
to ★: jamps värk siis ju sul, aga ega jah, peab sekundiga otsustama, et NÜÜD :))
 
Johanna 10. september 2012, kl 20.50
Seal pole üldse joomaseid mehi. Võib-olla mõni üksik. Tuleb lihtsalt õiges kohas käia. Kuna ma ise ei tarbi alkoholi, siis ei tõmba ka joomaseid mehi ligi. Ja tantsin ka kodus peegli ees. Aga eks te ise tea, mida usute. Mul ükskõik. Mina ise tean, kuidas asi tegelikult on ja ma ei peagi kellelegi midagi tõestama.
 
netis 10. september 2012, kl 22.40
Netitutvusel on see eelis, et saad inimest enne tundma õppida kui näed teda. Nii võid vabaneda oma stereotüüpidest ja eelarvamustest ning leida end õnnelikus suhtes olevana inimesega, kellega näost-näkku tutvumisel poleks tutvumisest kaugemale jõutudki. Just nii tutvusin oma mehega, esimeseks kohtumiseks olime juba ca kuu aega igapäevaselt telefonitsi-meilitsi suhelnud, me klappisime suurepäraselt. Kohtumisel selgus esialgu, et välimuse poolest pole päris minu maitse, kuid kuna sisemus sobis (sobib siiani) imehästi, siis tasapisi muutus ka väline külg meeldivaks. Oleme väga õnnelikud koos.
 
Küsimus 10. september 2012, kl 23.27
To Johanna

Kui see pole saladus siis kus asub selline meeldiv koht või asutus kus pole joomaseid mehi ja naised on normaalsed? Ilmselt mõni eliitklubi Tallinnas. Tartus küll sellist kohta ei tea olevat.
 
vastus 11. september 2012, kl 18.26
Sossi klubi Tallinnas.
 
Oh ja ah 12. september 2012, kl 22.40
Mind jälle huvitab, kus on on internetis see tore paik, kus kõige intelligentsem rahvas liikvel ja tutvub?
 
tegelikult sīn tutvuja 14. september 2012, kl 18.26
Tegelikult ju ongi nagu raadiost praegu öeldi, mida rohkem informatsiooni sinu endakohta on, seda rohkem sa netis istud ja vähem asjaliku aega on.
 
naine1 14. september 2012, kl 21.56
Tartus on väljas valdavalt tudengipoisid.. Või siis Soome ehitajad. Klubides tutvumisest pole ma kunagi aru saanud, sest kõik, kes tantsuplatsil ligi ujuvad, ei tekita mingit usaldust ja pigem keerad selja ja üritad ignoreerida. Ülejäänud on lihtsalt purjus. Kuskil n-ö vabaaja-, hobi- ja haridustegevustega ühiselt tegelevad ka valdavalt ainult naised, sealt mõnd meest leida pole jällegi väga tõenäoline, kui rahvatants väga peale ei lähe ja viisi ei pea. Kõige tõenäolisem on sõprade sõbrad, aga selleks ajaks (25 jne), on ka kõik sõprade sõbrad valdavalt juba ära nähtud. Internetis puudub jälle vahetu säde, mis mind inimesest üldse huvituma panebki, niisama jutuajamisest internetis võib täiesti keemiavaba suhe tekkida. Nii et minu ideed on ka suht otsas..
 
alu 14. september 2012, kl 23.06
naine1,

no on ikka saamatu ja hale lugu kyll. net ei sobi, pole keemiat ja need kohad kus keemia on, on out enivei. irw. a miks sa ei võiks mõne sobiva isase puhul (kelle pilk ka sul pidama jääb muidugi) natuke abitut ja nõrka naisterahvast mängida-oled kalestunud ja kaugusse suunatud pilguga tanknaine, kes alati ja igalpool kõigega toime tuleb ise ja levitab ainult tõrjuvat olekut?..a siis ole ja lepi oma saatusega mida imago ise toodab.. maitea, igal kenal naisel on minu arust piiramatult võimalusi mehe tähelepanu endale tõmmata ja lihtsalt lasta ennast kätel kanda. kui keegi kunagi pole kandnud või on maha pillanud, siis pole ju kõik ylejäänud selles ometi osanikud.
 
naine 1 14. september 2012, kl 23.46
Kalestunud ja kaugusesse suunatud pilguga - ilmselt minu sõbrad sellise kirjelduse peale küll mind ära ei tunneks, minu sõbralik naeratus on üks enim komplimente pälviv asi mu juures olnud. Isegi neisse, kes mulle ei meeldi, suhtun viisakalt, kuid ma ei leia, et iga suvalise tüübiga (kes mulle ei meeldi) ka sellest rohkemaks peaks kohustatud olema. Ma ei süüdista kedagi, esitasin lihtsalt küsimuse neile, kellel ehk on häid mõtteid.
 
alu 14. september 2012, kl 23.53
imelik siis kyll, et komplimente vääriva naeratuse peale kah keegi kusagil kylge ei hakka kvalifitseerudes suvaliseks ja mitte meelepäraseks tyybiks...
Karl Kindermacher 14. september 2012, kl 23.54
M twenty five Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> 2) Mõnes kalli
> mas (või keskmises) riideosakonnas.

Pede või lihtsalt edvistaja. Igal juhul mitte asjalik.

> 4)
> Toidupoes- toidukorvi sisaldus reedab lihtsalt vab
> a mehe.

Kui mõlemad, nii mees kui naine kokkavad, siis ei näita see korvi sisu midagi.

>
> Üks põhiline asi, mis eristab harit
> ud ja heal järjel meest tühikargajast on see, et e
> simene ei pinguta väga, et näha liiga edev välja j
> a pigem näeb lihtsalt viisakas välja, kuigi võiks
> endale palju rohkem lubada.

Noh, loe nüüd läbi, mida Sa riidepoe kohta kirjutasid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!