Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
FB konto salajaseks tegemine?
 
vffd 07. august 2012, kl 23.14
kas facebookis on võimalik konto nö ära kustutada teiste jaoks- nii et keegi sind ei näe(kontot nagu poleks enam),aga samas ise teisi näed.. ei taha ise, tekkis küsimus kas saab.
 
Rix. 07. august 2012, kl 23.31
Tere.
Kas sul on mingi vajadus luurata teiste järgi? Sellel ei ole mingit mõtet! FB - s ei saa nii teha, et sina näed aga teised ei näe. Ja milleks seda üldse vaja on? Kui keegi tahab sinu kohta infot saada, siis saab ta seda teistest allikatest, hoolimata FB - st. Seega, kriba rahulikult oma kommid FB - sse ja lisa ka pildid ning saadgi ahistajast lahti! Milleks varjata seda, mis tegelikult toimub?
 
jultunud makaak 07. august 2012, kl 23.54
Aga tee galojanni.
http://publik.delfi.ee/news/mitmesugust/galojanil-varikonto-facebookis-kasutaja-tonis-kask-parastab-vahki-podenud-naist.d?id=64776468
Karl Kindermacher 08. august 2012, kl 08.13
Saad muuta kõik oma sõnumid privaatseks,nagu oleksid nad kirjutanud iseendale. Aga kes oskab, see leiab loeb ka need läbi.
 
vffd 08. august 2012, kl 10.44
Tänud! Ei ole kellegi ahistaja, tekkis hoopis kellegi teise kohta küsimus minu enda sõbralisis,keda arvan ennast peitvat.
 
jah 08. august 2012, kl 12.11
Tegelt saab ju küll nii, et teed enda postitused nähtavaks ainult teatud inimestele ja teiste eest varjad, sama ka fotode jms. Samas kui inimene päriselt ära blokkida, siis ei näe sa ise ka teda ega tema postitusi.
 
kk 09. august 2012, kl 09.31
lisaks postitustele saad ka pildid ainult endale nähtavaks teha (custom). lisainfo kustuta täitsa ära. Siis ongi su profiil teistele tühi.
 
maria 21. august 2012, kl 16.39
kui sa lähed FB mingi inimese konto peale... sinna kohta, kus sa saad määrata, et mis listis ta sinu jaoks on - siis vali sealt PIIRATUD list - siis ta näeb sinust ainult seda infot, mis sul on postitatud "public" valikuga.
Nii ei tule temale ühtegi sinu postitust ega like, ega midagi...
ta näeb, et sul on konto, aga see on ka kõik ja seda häbi ei pea sa taluma, et oled ta sõbralistist eemaldanud vms ...
sina tema kõiki asju näed... kui ta just sind sinna samamamoodi piiratud lsiti pole pannud
 
seda et 24. august 2012, kl 16.10
Tal oli ju point hoopis milleski muus. Mitte ei tahtnud ennast nähtamatuks teha, vaid kahtlustas, et keegi teine tema listis on seda teinud ja et kas nii on võimalik.
 
eleriin 08. veebruar 2013, kl 18.23
kas FB saab seadistada nii, et mõnele inimesele pole ma onlines? Nii ära tüütab üks tuttav, kes tahab kogu aeg rääkida...
 
ahh 09. veebruar 2013, kl 01.50
saab küll, tuleb konto lihtsalt päriselt ära kustutada pärast iga külastust. ma teen seda, aga mitte niivõrd sõprade, kui uudiste pärast, mida listidest saan, aga fb enda peale kulub mõttetult aega ja passinimega ka muidugi pole
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!