Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kas alatu keerutamine ja argpükslus mehe poolt?
 
tahan teada 27. august 2012, kl 13.55
sain neti teel tuttavaks ühe mehega,keselab samas maakonnas,kus minagi. enne kokkusaamist oli tema see,kes palus minu tel.nr-it ja seejärel hakkas mind pommitama helistamistega. saime siis kokku,tal aga oli kohutavalt kiire,et me isegi kohvi jooma ei saanud koos minna,kuigi kohtumispaigakas määrasin ühe kohvikusesise väljaku. talolevat vaja olnud metsa tööleminna ja vend pidi autoga talle järgi tulema. ok,ma leppisin sellega,et nad mõlemad pidid metsa minema. aga peale seda kohtumist,mis üle 5 minuti ei kestnud,saatis vaid paar smsimulle ja seejärel teatas netis,et tal sai kõnekaart tühjaks. sellest peale ta enam ei helistanud ega saatnud smsi. proovisin siis netis temaga rääkida,kuid ta vastas nii napilt,et hoia ja keela! palusin tal siis kõneaega juurde laadida,kuid ta vastas (netis) sellepeale,et tal asuvat pood nii kaugel ja et ta olevat liiga väsinud peale tööd,et minna kõnekaaarti ostma. aga endal pidavat auto polema. ja netis ta mu küsimistele ka ei vastanud,et suhelnud seal minuga,kuigi seal oleks võinud minuga siis intensiivsemalt kirjutada,kui tõesti kõneaega polnud ja laadida ka seda ei saanud! ja ühel päevak ta siis teatas,et olevat juba soomes tööl,kui kirjutasin alle. ta nimelt olevatki pidanud soome minema,nagu ta ka sel ainsal kohtumisel mainis,kuid siis polnud asi veel kindel. aga miks ta siis mulle ei teatanud,et ta läheb nüüd soome!? ma ootasin temaga kohtumist,sest ta oli mulle lubanud,et saame varsti uuesti kokku,kuid mingit teist kohtumist pole järgnenud! ja soomest (kui ta on ikka seal?) ta ka mulle ei kirjuta ega suhtleminuga.
arvan,et ma ilmselt talle sel esimesel kohtumisel tegelikult ei meeldinudki,sest miks ta siis muidu sedasi käituma hakkas ja keerutama! ja seda,et ma talle ei meeldinud,ta ei kinnita seda ega lükka ka ümber,kui olen lõpuks talt selle kohta selgust palunud.
 
Mila 27. august 2012, kl 14.03
no ja kas ta tõesti oli siis selline mees, kellega kohe PEAKS veel kohtuma??
sinu jutu järgi tundub ta küll ludru olevat, no milleks siis sellist taga nutta. unusta ta ära ja mine oma eluga edasi. ju te siis polnudki määratud kokku jääma ja kui temast seda ütlejat pole, siis ole ise see, kes asjale punkti paneb
 
patsidega 27. august 2012, kl 14.04
Ma arvan, et sa arvad tema arvamise kohta täitsa õigesti. No et sa ei avaldanud talle sellist muljet, mis oleks teda sundinud kirvest nurka viskama ja sinuga aega veetma.


Võib-olla ei soovi ta sinu küsimusele seetõttu vastata, et ei taha solvata või haiget teha ning sa ilmselt teab, et see, kui sina temale ei sobinud, ei tähenda, et sa kellegi teisega ei pruugiks klappida.
 
irw 27. august 2012, kl 14.09
no tule taevas appi. Muidugi sa ei meeldinud talle ja järelikult pole ta mees, "keda huvitab kangesti su sisemine ilu" ja sinu välimine ilu ei sobinud tema standartitele. Kas sellest on siis nii raske aru saada? Ära enam ennast lolliks tee ja püüa temaga suhelda.
 
ehh 27. august 2012, kl 14.42
Sa teemaalgataja, oled ikka üks taktitu lammas küll. Üks kord kohtud mehega ja juba mõtled temast kui "oma mehest". No ju sa siis ei ole nii ilus, et ta oleks sinust sillas ja vabatahtlikult hakkaks igast sammust aru andma.
 
to Mila 27. august 2012, kl 15.26
Et kui mees naisest kohe vaimustuses ei ole, siis mees ludru. Imelik loogika.

Ei saa teist süüdistada, kui ei meeldi. Vägisi ei saa meeldida. Mind on ka pommitatud ja peale 1. kohtumist vaikselt ära kaotud. Ju ma ei ole meeldinud.
Kui naine väga pinda käib, võib mees lõpuks öelda ka, et ei sobi.
 
mees21 27. august 2012, kl 19.35
Jep. Nägi sind, ehmatas ära ning tegi oma parima, et kaduda. Nooh tunnistame ausalt üles- mis küll võis sellise käitumise põhjustada? Kas midagi mis ainult selle mehe eemale peletas või midagi mis omaenda peegligi kodus kaarduma paneb?
 
Agnes 27. august 2012, kl 20.57
Pilk. Kõik vastused on esimeses pilgus. Nii, kui pilgud kohtuvad, tead vastuseid.

Ta vaatas sulle otsa ja asi oli selge. Karm küll, aga nii on.
Viisakad inimesed ei torma kohe minema, ega otsi napakaid vabandusi.
Aetakse paar tunnikest juttu, kallistatakse ja minnakse lahku....ülejäänu jääb lihtsalt soiku.
Antud lubadus kohtuda oli veel kirjavahetuse võlu, reaalsus lõi fantaasia pihuks ja põrmuks.
 
tahan teada 27. august 2012, kl 22.12
ei usu,et mu välimus võis olla eemaletõukav! me nägime teineteist juba netis,teineteise profiilidelt ja ära tundsime ka piltide järgi,kui kohtusime,sest midagi polnud teisiti reaalselt nägudes ja muidu välimuses. olin viisakas temaga,riides normaalselt. aga tema oli maikasärgi väel,dressipüksid jalas ja käe otsas dressipluuskuigi ilm oli sel peval ilus ja soe.
mina muide ei suitseta,kuid tal oli sigaret ees ja kohe,kui see sai suitsetaud lõpuni,võttis teise. ma istusin pingil (seal väljakul oli ka purskkaev),kuid tema isegi ei vaevunud mu kõrvale istuma.sest tal pidi olema kiire.
aga mina pole olnud pealetükkiv,kuid see peaks olema küll teada juba esimse 5-5sekundi jooksul,kas inimene meeldib või ei! vähemalt seda ei tohiks küll olla raske öelda! kui ei meeldi...seda peaks saama vähemalt kirja teelgi välja öelda!
 
kuule laps 27. august 2012, kl 22.46
viska ruttu see loru peast välja, ilm on toredaid noormehi täis.
 
mees21 27. august 2012, kl 22.59
kullakene loe neidsamu ridu uuesti ja mõtle natuke mida sa siin kirjeldad. Sa kirjeldad meest kes tõsi küll ilmub kohtingule kalamaja või ossikostüümis (oleneb dresside maksumusest) näeb sind. haarab sigareti järele. paneb sealsamast veel teisegi põlema.
Lausa sisemine paanika ma ütleks.

Mõtle mida sa ise siin praegu teed ja miks. Sa tegid siia teema, sest eestlased sh sina EI ÜTLE ASJU NÄKKU.

Et välimuste teema välistada, palun hinda oma välimust skaalas 1 st 10-ni.
 
N-N 27. august 2012, kl 23.04
sinu kirjeldust temast on hämmastav..miks sa halad, et ta sulle ei kirjuta ja kas sina talle ei meeldi...KAS TEMA SULLE MEELDIS VÕI??? sinu kirjeldatu põhjal oleks mul endal väga kiire hakanud ja väga olulised tegemised pooleli olnud ja kõne kaart oleks mul ka järsku kohe ja igaveseks tühjaks saanud.
 
kle 28. august 2012, kl 00.37
Sa halvustad tema riietust ja olekut. Ms sa ise parem oled ? Tema ei ütle näkku. Sina samuti ei ütle.

Agnes
Ei pea õigeks viisakusest pikemalt istumist. Naised võivad seda valesti tõlgendada ja hiljem veel rohkem pettunud olla. Kui ikka inimene ei sobi, mu meelest targem kohe lahku minna, et vähem teises pooles lootusi äratada.
 
irw 28. august 2012, kl 13.30
ma lihtsalt ei või :) ja sellise mehe pärast nüüd ulud? Ma oleks õnnelik, et ise mingeid vabandusi välja ei pea mõtlema. Muidugi ehk tahtis autor olla ise see "ei" ütleja, aga nüüd kadus see võimalus. Vot kui siuke jõletis laseb jalga, siis võib see egole ikka valus laks olla.
 
patsidega 28. august 2012, kl 13.59
Kui inimene tuli kohtumisele nö. käigu pealt ja suundus sealt edasi metsa langetama, siis ilmselt ta ilmutaski ennast tööriietes. Vaevalt, et üks inime niisama keset selget päeva maikas ringi traavib.

No ja siis saad ju alati loota, et sa tundusid talle liiga hea.
Aga kui mees oli veidravõitu, siis ei tohiks korvi saamine ju mitte halb variant olla. Jääb endal see sõnade otsimine ära. Või siis tõesti seda enam solvav?
 
pigem 28. august 2012, kl 14.06
Naine ikka tahtis seda meest, miks muidu uut kohtumist lootis. Ei häirinud esialgu mehe riietus midagi.
Hiljem, kui mees eemale hoidma hakkas, alles siis hakkas riietus ja olek järsku häirima. Enne seda ju lootis veel.
 
Uudishimu tapab 28. august 2012, kl 16.20
No mida see mees sii näha võis, et junni nii jahedaks võttis?
 
cris 30. august 2012, kl 13.51
ainus loogiline seletus oleks siis selline: see mees pole tõesti tutvuse arendamisest huvitatud või siis on tal silmapiiril keegi teine,kellega ta siis netis suhtleb või isegi kohtunud teisega,kes rohkem meeldib.
 
tahan teada 31. august 2012, kl 13.55
jah,nagu näha,see mees tõesti ei hooli minuga tutvuse jätkamisest :( sest netis ta mu kirjadele enam ei vasta. kui otsekoheselt kord kirjutasin,et ,,sa keerutad vaid ja midagi ei vssta mulle,, siis oli ta ainus vastus et ,,mis ma siis keerutanud olen,, näen ju,et ta netis iga päev käib.
 
naine 31. august 2012, kl 14.50
Kas sul grammigi eneseväärikust ei ole? Muidugi ei julge mees sulle džentelmanina tõde näkku öelda, aga sina muudkui käid talle pinda. Mis ta siis tegema peab?
 
maikasärk 31. august 2012, kl 15.50
nii l.o.l annab olla
 
irw 31. august 2012, kl 16.25
kusjuures hakkan ka arvama, et pilateema. Nii rumal ei saa üks naine küll olla ja siis käia siin oma rumalust näitamas.
 
mnah 31. august 2012, kl 23.56
aga kahjuks mage pila. ja ilma tühikuteta, ma ei viitsinud üle mõne rea lugedagi, lugesin vaid teiste vastuseid. ärritav lugeda, kui tühikuid ei mõista kasutada. kohe aru saada, et ju mingi jobu on.
Karl Kindermacher 01. september 2012, kl 05.54
Põhjusi, miks ta ei ütle Sulle otse EI, võib olla mitmeid. See ei tähenda sugugi, et ta on alatu... Võibolla on ta kuulnud Sinu kättemaksuhimuliselisest tigedusest ja verejanulisest käitumisest. Võibolla on pisut häbelik ...
Ei maksa kohe lahterdama hakata
 
primadonna 01. september 2012, kl 08.18
mida sa üldse teada tahad? et kas maikas tüüp armus sinusse ära? vastus on paraku eitav.
mees, kes tuleb esimesele kohtumisele maikas, tossava pläruga ja n-ö jooksupealt, ei austa sind ega iseennastki. mida kiiremini sellisest lahti saad, seda parem.
endal ka üks randevuu-kogemus maikatüübiga. ainult et see hakkas kohe hullult pinda käima, kas saaks külla tulla ja siis juba vihjas abieluplaanidele, et oleks hädasti majja perenaist vaja jne. hiljem oli raskusi temast lahtisaamisega.
kunagi harrastasin sportlikust huvist päris tihti netikohtinguid. kokkuvõtvalt võib öelda, et sellised ahistaja-tüübid on tegelikult kõige hullemad. sinul läks veel hästi.
 
autorile 01. september 2012, kl 08.48
selleks kokku saadaksegi, et tekiks tõehetk ja äratundmine, kas see inimene on õige või mitte. ära võta isiklikult. suhteks ei saa kedagi kohustada ega endale ka paremat kohtlemist välja pinnida. teil suhet ei tekkinud, seda tähendab teie kohtumine.
õppima peaksid seda, et sa kipud olema natuke liiga klammerduv. õpi oma emotsionaalseid ohje lõdvemaks laskma, saad endale ülivajaliku oskuse asju distantsilt näha ja objektiivsemalt hinnata.
 
primadonnale 01. september 2012, kl 15.10
Seega need tahtsid sind, keda sina ei tahtnud. Või vastupidi. Tavaliselt elus nii ongi.
 
to mnah 02. september 2012, kl 10.51
Jälestan neid ajukääbikuid, kes vinguvad paari tühiku kallal ja ise ei suuda Shift-klahvi leida, et lause algusse suurt algustähte panna. Suurt algustähte õpetatakse juba esimeses klassis, kuid seda, et arvutitekstis PEAB olema märgi järel tühik, polegi keegi õpetanud. Rohkem on see esteetika asi, et lihtsam on lugeda. Ning lauselõpumärkide järel tal ju on isegi tühikud, vaid koma järele pole harjunud seda toksima.
Teemasse kah: enamus kommijaid on põhilise juba ära öelnud ning mullegi jääb arusaamatuks, miks tema pärast närve kulutad, kui kirjutad temast kui üsna ebameeldivast subjektist. Ilmselt tajus ta sind reaalis nähes, et teie vahel eiteki midagi, puudus see n-ö keemia, ent kuna just tema oli see aktiivsem pool olnud, häbenes välja öelda, et ta eksinud oli- paljud mehed ei suuda enda vigu tunnistada, eriti veel naisterahva ees. Võib-olla mõjusid sa talle sellise naisena, kes "ei" peale muutub kättemaksuhimuliseks fuuriaks.
 
vai v... 02. september 2012, kl 12.04
Ma kohe ei saa nendest inimestest aru, kes ei saa elementaarsest ignoreerimisest aru, et polda huvitatud rohkem kokku saamisest.
Kui ma netis kellegagi tutvun, ok, vaatan läbi sõrmede sellele, et ta kirjutada ei oska, aga kui kohtudes käib kusehais üle pea, hambad suus nigu jänesel ja ise on tümikas ka veel. Kas ma siis ütlen seda talle...? Loomulikult mitte, ma olen viisakas inimene, käisin kohtumisel ära, ütlen lõpuks oma tavalised viisakused ja kõik. Mul puudub huvi temaga rohkem suhelda, ma annan seda teisiti mõista, ma ei ütle nii nagu asjad tegelikult on, sest tegelikust täpsel väljendades oleks see ebaviisakas ja kole.
 
tõehetk 02. september 2012, kl 12.53
Kõige naljakam on antud loo juures see, et proua ei hoia meesterahva kirjeldamisel musta värvi kokku, ometi ei anna hing rahu, et TEDA ignoreeritakse.
Prouale ei mahu lihtsalt pähe, et TEDA ignoreeritakse, tema on ju see, kes käseb, poob ja laseb ning maha jätab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!