Feministi nurgake
Aga teeks nii
Mm 07. mai 2014, kl 18.02 |
vaata lehte 07. mai 2014, kl 19.14 |
Ebakvaliteetne isane troll 07. mai 2014, kl 19.54 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 362 |
irooniapõõsas 07. mai 2014, kl 21.31 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
Mm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aga teeks siis nii, et aasta-paar keegi Eestis lap
> si ei saaks? Siis oleks ka riigijuhtidel selge, et
> radikaalseid muutusi on vaja riigi elukorralduses
> jms.
Need radikaalsed muutused seisneksid siis võõrtööliste sissetoomises, sest keegi peab ju tööd ka tegema...nii et sinu valik:)
-------------------------------------------------------
> Aga teeks siis nii, et aasta-paar keegi Eestis lap
> si ei saaks? Siis oleks ka riigijuhtidel selge, et
> radikaalseid muutusi on vaja riigi elukorralduses
> jms.
Need radikaalsed muutused seisneksid siis võõrtööliste sissetoomises, sest keegi peab ju tööd ka tegema...nii et sinu valik:)
ei seisneks võõrtööliste 07. mai 2014, kl 21.56 |
aurvana 07. mai 2014, kl 22.01 |
Ebakvaliteetne isane troll 07. mai 2014, kl 22.10 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 362 |
irooniapõõsas 07. mai 2014, kl 22.47 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
aurvana 07. mai 2014, kl 22.59 |
Mis siin salata, tarbimine ja laste tegemine käivad käsikäes:D
Mind tehti nii ja mina tegin oma lapsed nii:DD
Meeleheitel noor naine aga arvab, et kui Eestis mingi naistealgatuse toel lõpetaksid kõik naised sünnitamise?
Tegelikult, ja statistiliselt, ongi nad lõpetanud sünnitamise. Lokaalselt.
Globaalselt naised nii ei mõtle (naised tegelikult ei mõtlegi).
Meie e-rahvaarv ikka pigem suureneb ja samuti e-mošeede arv.
Mind tehti nii ja mina tegin oma lapsed nii:DD
Meeleheitel noor naine aga arvab, et kui Eestis mingi naistealgatuse toel lõpetaksid kõik naised sünnitamise?
Tegelikult, ja statistiliselt, ongi nad lõpetanud sünnitamise. Lokaalselt.
Globaalselt naised nii ei mõtle (naised tegelikult ei mõtlegi).
Meie e-rahvaarv ikka pigem suureneb ja samuti e-mošeede arv.
hm 07. mai 2014, kl 23.17 |
Kas nimelt lastetegemine , kuid seksuaalne kontakt naudingu otsimise eesmärgil küll.
Mõistlik naine teeb oma otsused ise, mitte ei järgi aktioone. Kõigil on oma nn sisemine kell, mis ütleb, millal on õige aeg pisiperet ilmale tuua.
Naised ei mõtle eriti jah. Olen naisena nõus selle väitega. Naised tunnetavad, mehed mõtlevad.
e-arvukust saab vähendada kolides reaalsusesse tagasi, sest otsest suhtlust virtuaalmaailm siiski asendada ei suuda.
Mõistlik naine teeb oma otsused ise, mitte ei järgi aktioone. Kõigil on oma nn sisemine kell, mis ütleb, millal on õige aeg pisiperet ilmale tuua.
Naised ei mõtle eriti jah. Olen naisena nõus selle väitega. Naised tunnetavad, mehed mõtlevad.
e-arvukust saab vähendada kolides reaalsusesse tagasi, sest otsest suhtlust virtuaalmaailm siiski asendada ei suuda.
Lisa postitus