Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Mis teeb mehe häirivaks, nii et igasugune soov suhelda kaob?

pesumodell 11. oktoober 2014, kl 15.05
bondu,
raha pärast tehakse nii mõndagi, mitte ainult filmides vaid ka reaalsuses. aga aja jooksul prioriteedid muutuvad ja võib selguda, et ainult rahahunniku otsas turvaliselt kükitamisest ei piisagi eneseteostuseks.
ja kadestada pole midagi...miks võlguelajaid ja liisijaid peakski üldse kadestama? mul suur matkaauto, mehel tavaline universaal poeskäikudeks ja üks töösõitudeks ning ükski pole päris uus ega maksa miljoneid:p aga printsessiks ikka ei kvalifitseeru, sest kuigi liisingud puuduvad, olen bussis jänest ka sõitnud:D

räägib kõigest ja ei millestki 11. oktoober 2014, kl 17.22
Miks sa meile siin jutustad oma elulugu, pesumodell? Tee blogi, pane aadress siia üles ja me leome sealt, kui tahame. Aga praegu tundub, et sõbrannad enam ei viitsi kuulata, kui hästi sul ikka elus läheb, siis oled fb-st delfisse kolinud. Kuidagi meeleheitlik tundub see pidev kiitlemine. Ise ikka usud, et su elus on kõik hästi või milles asi õieti on? Oleks siis jutus ometi mingi iva, aga ainult pidev egotripp ja omaenese naba imetlemine.

Anuke 11. oktoober 2014, kl 17.33
virisemine, kontrollimine, vägivald

pesumodell 11. oktoober 2014, kl 18.59
ja mida sisukat sinu kommentaar räägib? ei midagi. järelikult oleksid võinud selle vabalt kirjutamata jätta ja ega minu tekstigi keegi sind sunni süvenema:p
näoraamatust sa mind ei leia, aga seepärast pole ju keelatud teiste foorumlastega suhtlemine, ükskõik mis teemadel.
kahju, et sinul pole lisada ühtki kogemust oma elust, head ega halba, või miskit muud huviäratavat- oleksin suure kaasaelamisega lugenud:p

räägib kõigest ja ei millestki Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks sa meile siin jutustad oma elulugu, pesumodel
> l? Tee blogi, pane aadress siia üles ja me leome s
> ealt, kui tahame. Aga praegu tundub, et sõbrannad
> enam ei viitsi kuulata, kui hästi sul ikka elus lä
> heb, siis oled fb-st delfisse kolinud. Kuidagi mee
> leheitlik tundub see pidev kiitlemine. Ise ikka us
> ud, et su elus on kõik hästi või milles asi õieti
> on? Oleks siis jutus ometi mingi iva, aga ainult p
> idev egotripp ja omaenese naba imetlemine.

chillik 17. november 2014, kl 07.22
Koonrid! Kes ei taha naiste peale raha kulutada. Näiteks, kui mees kutsub naise välja sööma, aga ei maksa naise söögi eest; naine teeb omale kingitusi ise, sest mees ei tule ise selle pealegi, et naine võib üldse kinki temalt oodata; eriti veel sellised rotid, kes lasevad naistel endale välja teha. Mõned meessoost koonrid elus ette jäänud, kes lasevad endale naistel välja teha, ilma igasuguse häbitundeta joovad ja söövad ning sõidavad naiste kulul. Kooselu sellisega ette ei kujutaks, liiga ekstreemne, veel hullem sellise ülalpidamine.
Olen näinud isegi korra elus sellist meest. Läksime sõbrannaga välja ja tema üks meestuttav ühines ka meiega. Üks hetk , siis tõusis püsti ja teavitas, et temal ei ole rahakotti kaasas ning meie peame tema arve kinni maksma. Me vaatasime sõbrannaga üksteisele otsa ja ei osnud kohe mitte midagi selle peale öelda. Aga tol samal õhtul lõpetas sõbranna selle mehega suhtlemise ära. Mõni mees vist elabki naiste kulul! Eks sellised otsivad endale lihtsat äraelamist, et tehakse välja ja veeretavad kodus sente ning koguvad oma palga ei tea milleks. Mõningatel on see raha kogumine haiglane. Õnneks siiamaani on mu teele sattunud normaalsed kutid/mehed, kes ikka maksavad- restoranid, kinod, pisikesed kingitused jne. Samuti vastan ma ise samaga. Isegi lille (tulipunase roosi) olen mehele naljapärast kinkinud..
Aga tean, et neid koonreid on küll ja küll! Näiteks mu sõbranna tuttava mees oli selline. Asju üldse osta ei raatsinud naisele. Ei riideid, ei midagi. Niipalju siis, et kui tülli läksid, hakkas mees kohe asju tagasi nõudma! Naine saatis pikalt ja õige kah! Jube lihtsalt! Nüüd elab normaalse mehega koos, kes ikka teeb naisele välja ja hoolitseb tema eest, et tal hea oleks.

Võimalik ,et sellised ihnurid ongi ainult vanapoisid, kes on ainult arvestanud endaga, ainult endaga, mitte teistega.

CD 17. november 2014, kl 07.55
Päris huvitav, mis sorti naistega Täitsa Bond tutvub, kui ta pole siiani kohanud naisi, kes suudavad ise enda ülevalpidamiseks raha teenida.

Täitsa Blond 17. november 2014, kl 10.45
Pingereas on...väline ilu, seejärel sisemine.
Mustus, haisemine ja lohakus... sh suitsetamine, igasugused pesupulbrihaisud, näritud küüned, mustad küünealused, küüneseen, katkised ja koledad hambad, haisev suu, haisvad jalad, higistamine, tolmused ja lääpas kingad, karvane kael, väljaulatuvad karvad ninast ja kõrvadest...ning räpane auto.

Lohakus ja ebaviisakus, st. oskamatus õiges kohas "õigesti" riietuda ja käituda...luristamine, matsutamine jms.

Rasvunud ja liiga kõhnad, liiga pikad ja liiga lühikesed.

Rumalus, argus, kokutamine ja mökutamine, luuserlus, ihnsus, "sentide veeretamne" oma arvamuse pealesurumine, solvumine, vihastamine, igasugune vägivald.

Eriliselt vihkan ma vuntse ja nn safariveste (need kus on kümned erisuuruses taskud) kandvaid tähtsate nägudega onkleid:)

kiilakas kolmandast reast 17. november 2014, kl 10.49
Täitsa Blond Kirjutas:
> Pingereas on...väline ilu, seejärel sisemine.
> M
> ustus, haisemine ja lohakus... sh suitsetamine, ig
> asugused pesupulbrihaisud, näritud küüned, mustad
> küünealused, küüneseen, katkised ja koledad hamba
> d, haisev suu, haisvad jalad, higistamine, tolmuse
> d ja lääpas kingad, karvane kael, väljaulatuvad ka
> rvad ninast ja kõrvadest...ning räpane auto.
>

> > Lohakus ja ebaviisakus, st. oskamatus õiges koha
> s "õigesti" riietuda ja käituda...luristamine, mat
> sutamine jms.
>
> Rasvunud ja liiga kõhnad, lii
> ga pikad ja liiga lühikesed.
>
>
> Rumalus, a
> rgus, kokutamine ja mökutamine, luuserlus, ihnsus,
> "sentide veeretamne" oma arvamuse pealesurumine,
> solvumine, vihastamine, igasugune vägivald.
>
>
> Eriliselt vihkan ma vuntse ja nn safariveste (nee
> d kus on kümned erisuuruses taskud) kandvaid tähts
> ate nägudega onkleid:)

Pole, et sa kedagi ei leia. Milline ise ka oled, vastukaaluks kõigile ülaltoodud nõudmistele? Pikajuukseline sale siresäär või ka üks nendest eksemplaridest, kel vaid kõige ülemine ja kõige alumine ots vaatluskõlbulikud?

Täitsa Blond 17. november 2014, kl 10.54
Kas ma solvasin kogemata kiilakat kolmandast reast?
Minu nimekirjas kiilaklust ju polnud? Järelikult haised?

Ot, kas sa tead mõnda naist, kes ihkavad selliste "omadustega" meest, nagu mul loetletud oli?

Toimetatud 1 kord(a). Viimati Täitsa Blond 17.11.2014 10.56.

Sid 17. november 2014, kl 11.35
Kui mõni ennast Blondi nõudmiste suhtes puudutatuna tundis, peab eelkõige peeglisse vaatama, miks ta tutvuda ei suuda. Mina seal küll midagi ülemäärast või ebatavalist ei leidnud. :)

kiilakas kolmandast reast 17. november 2014, kl 14.29
Ei solvanud. Toodud loetelu teeb sind aga mingist hetkest alates eemaletõukavaks. Ainult tekkis veel küsimus, kas oledki nii loll, või teed end selleks? OK, mul on hetk aega, selgitagem siis.
>
>
Välimus, siin on arusaadav, et lohakus, enese eest mittehoolitsemne ja mustus on out. Siin pole midagi vaielda. Aga "pesupulbrihais"? See ju peaks välistama mustuse? Et siis mis mõttes nagu? Kas see ei ole pigem niiöeldda puhtuse hais? Omaette elavad mehed vaevalt et niiväga spetsid on et sinu õrna haistmismeelega arvestavad? Pigem äkki olgu pesupulber kui see, et lõhna järgi leiad kaaslase üles?
Edasi. Karvane kael. Juhin tähelepanu et osa soenguid just pikemate juustega inimestel ei nõua just kaela puhtaksajamist. Või pidasid silmas habemeajamist?
>
>Lohakus ja ebaviisakus.
Läheb kahtlaseks, sest hinnang sellele võib olla liialt subjektiivse maiguga aga okei.
>
>
>Rasvunud ja liiga kõhnad, liiga pikad ja liiga lühikesed.
See on ikka juba ülimalt subjetiivne. Kerge kõhuvoldiga inimene võib olla ka ju mõne meelest rasvunud? Mis imehinnangud on "liiga" pikk ja "liiga" lühike?
>
>
>Rumalus, argus, kokutamine ja mökutamine, luuserlus, >ihnsus, "sentide veeretamne" oma arvamuse pealesurumine, >solvumine, vihastamine, igasugune vägivald.
>
Selles loetelus on juba liialt palju subjektiivseid hinnagud, näiteks "luuserlus, ihnsus, oma arvamuse pealeveeretamine, solvumine, vihastamine".
>
tgelt välistad sa sellega kõik, sest
o- luuserlus on defineerimatu sest kellele on luuser töötu, kellele see kes ei saa mingi konkreetse asjaga hakkama. Kes viitsiks sellisega tutvuda, kes võib sind suvaliselt luuseriks nimetada?
o- oma arvamuse pealeveeretamine - et sinuga võib ju vaielda, a õigus peab sinule jääma? Milline mees tahaks taignarulliga vuhvaga tutvuma hakata?
o- solvuda ei tohi. Jah, muidugi, sest sinul on ju alati õigus. vt eelmist punkti.
o- ja vihastada ka ei tohi. Mis mees see on kes vihastada ei tohi? Tollel pole ju siis oma arvamustki?
>
>
Kokku võttes, otsitakse "übermeest"
mina vastasin sinu postitusele, aga minu postituses on ka sulle küsimus. Oled sa see "übernaine" - ilus, tark, hea, osav, saleda piha ja kena kurviga, kes sellist meest ka vääriks?
Kui ei, siis lepi meestega, kellel rohkem inimlkud jooned olemas, kes vihastavad mõnikord, kes ei hoia solvumist vaka all ja kellel on ka inimlikke nõrkuseid. Muidu istudki elu lõpuni delfis oma mulli ajades.

Täitsa Blond 17. november 2014, kl 14.42
Lugupeetud kiilakas kolmandast reast!
Olen liigutatud, et sa nii palju aega ja tähelepanu pöörad enda jaoks eemaletõukavale naisele.

Kõik, mida sa välja tõid, on vindi ülekeeramine.
Minu viga, et jätsin täpsustamata, et need minu jaoks tutvumist välistavad omadused on ülivõrdes, mis takistaksid normaalset suhet.
Mingil määral kuulub vihastamine ja solvumine iga normaalse inimese juurde.
Oma arvamuse pealesurumine pole vaidlemine, vaid justnimelt PEALE SURUMINE!....jah, mul on ka oma arvamus välja kujunenud.
Mis puutub pesupulbri haisu, siis see on jah minu subjektiivne arvamus ja mul on selleks õigus, sest ma ei talu seda.

Unustasin lisamata, et mulle ei meeldi tähenärijad ja inimesed, kes loevad kust iganes välja vaid seda, mis on oma peakolusse kinni tambitud ja võimendavad oma negatiivseid hoiakuid veel äärmusteni.

Kindlasti on siin minust palju meeldivamaid sipelgapihaga ja palju nooremaid naisi, kellega tutvuda.

kiilakas kolmandast reast 17. november 2014, kl 15.13
Lugupeetud Täitsa Blond!
Vindi ülekeeramine oma absurdsete nõuetega toimus sinu poolt. Negatiivsus on just sinu sees. sealt tuleb ka sinu irooniliselt/kiljuv mitu korda üle võlli vastus.
Loetakse ju ikka välja seda, mida kirjutad ja mitte seda, mille kohta hiljem karjud, et unustasid lisamata. Who cares?
Kui otsid endale head meest, kõige tema hea'de ja vea'dega, ei tehta seda eemaletõukavas vormis, vaid antakse mõista et soe inimene igatseb sooja suhet sooja mehega.
Kindlasti on siin sinust meeldivamaid? Soovitad kedagi?

Täitsa Blond 17. november 2014, kl 15.44
Lugupeetud kiilakas kolmandast reast!

Sa pole ometi nii rumal, et ootad head ja sooja soovitust ...kuidas see nüüd oligi....eemaletõukavalt negatiivselt irooniliselt naiselt?:)

Sid 17. november 2014, kl 15.51
kiilakas kolmandast reast Kirjutas:

>
> Loetakse ju ikka välja seda, mida kirjutad ja mitte
> seda, mille kohta hiljem karjud, et unustasid lisamata

Siin sa eksid rängalt, ikka loetakse välja seda, mida soovitakse välja lugeda. Inimestel, kel puudub huumorisoon või kes ei saa irooniast mitte essugi aru, puudub ka võime vastavaid asju tekstist leida. Ainult loll arvab, et kõik inimesed ühest ja samast tekstist ühtemoodi aru saavad.

Liisa 17. november 2014, kl 15.52
Samuti ei leidnud Blondi jutus midagi "überlikku".
Kiilaka poolt täiesti mõttetu klähvimine, eriti väljatuues veel see "übernaise" kirjeldus, mis on eriti rumal vastupunnimine. Ilus, tark, osav, hea, sale jne. on samuti laiemalt mõistetavad. Kiilakas tundis end lihtsalt liigselt puudutatuna ja tekkis vajadus lihtsalt tõestada midagi. Tõestades, et übertarkusega suurt ei hiilga.

kiilakas kolmandast reast 17. november 2014, kl 16.41
Sid Kirjutas:
> Siin sa eksid rä
> ngalt, ikka loetakse välja seda, mida soovitakse v
> älja lugeda. Inimestel, kel puudub huumorisoon või
> kes ei saa irooniast mitte essugi aru, puudub ka
> võime vastavaid asju tekstist leida. Ainult loll a
> rvab, et kõik inimesed ühest ja samast tekstist üh
> temoodi aru saavad.

Oo, kohe kaks kaasakiljujat korraga :) Siin liigub ka mingi guru ringi, kes õpetab inimesi tekstist aru saama, äkki võtate mne tunni.
Minule paistab Täitsa Blondi ennasttäis postitus just sellisena, nagu see kirjutatud. Ilmselt on ta veel teist kahest üle ka, sest ei pistnud halisema tsitaatide üle vaid vähemasti jätkab sama joont - ennasttäis naisena, kes nõuab kättesaamatut ja arvab et ta on selle vääriline. Au talle, vähemasti teistel on üks konkurent vähem:)

P.S. Rünnak huumorisoone või iroonia pihta on kõigist kõige mõttetum. Need sooned ongi erinevad ja kui inimene tahab ühemõtteliselt end väljendada, siis ta teebki nii, ning ei "unusta midagi lisada".

Sid 17. november 2014, kl 16.56
Kiilakas kolmandast reast, kas sa aru said, mida ma kirjutasin? Ilmselt mitte ja siit saab järeldada vaid üht - me ei saa samast teksist samamoodi aru.

Igaks juhuks seletan lahti ka. Mina võtsin sinu teksist ühe väite, mis minu arvates ei ole tõene ja vaidlustasin selle. Ma ei viidanud selles poole sõnagagi sinu, kui inimese peale. Iseka (või rumala) inimesena sa millegipärast arvad, et jutt käib just sinust. Aga ei käi, jutt käib sellest väitest, mille sa tõid. Saad aru vahest?

punapea 17. november 2014, kl 17.35
kõige eemaletõukavamad on naiselikud mehed. ei oskagi muud lisada, kuna siin on juba eelnevalt kõik üles loetletud.

loen 17. november 2014, kl 17.45
kiilakas 3. reast on piltlik näide kergesti solvuvast ja oma õigust taga ajavast mehest. blond ilmselt seda pidaski silmas, kuidas sellisega koos elaks.

Delfi peeglike 17. november 2014, kl 19.11
Jah, Agnes, sina oled kõige kauneim, peenem, väljapeetum, stiilsem terve Delfi peale. Ja kõik naised, kel sinust suuremad rinnad, on jõledad kapsatünnid.

Agnes 17. november 2014, kl 19.20
Loogikaviga. Kuidas (defi) peeglist vaatab vastu maitsekas poolde selga juustega naine, kui siin on valdavalt poisipeadega pudelkehad?

:)

püsiks teemas 17. november 2014, kl 19.23
teemaks oli ju, et mis teeb MEHE ebameeldivaks kohtumisel. ja Agnes, avana aluraibe vist, räägib naistest.. agnes otsib siis naist vä? ja käib kohtingutel naiste tisse vahtimas?
no annaks kannatust ja mõistust mõnele..
-------
teemast: miks naine peaks järeleandmisi tegema küsimustes, mis tema jaoks ON tähtsad: mehe välimus ja kehakuju ja kasvõi kasutatav (odav) pesupulber. iseenest jäle hais jah.
nii, et selle suhtumise kriteeriumid igaüks ise panebki paika, need pole ei õiged ega valed, on subjektiivsed ja selle inimese omad.

kiunuv Agnes 17. november 2014, kl 19.24
mis selle agnese nüüd kiunuma pani?

ei tea 17. november 2014, kl 19.26
juu on kellstki ilma jäänud;)

rasedus 17. november 2014, kl 19.39
kas rasedus mõjub nagu agnese ajule?

Delfi peeglike 17. november 2014, kl 19.46
Maitsekas võid sa ju oma poolde selga juustega olla, aga tundub, et see on ka kõik, mis sul pakkuda on. Oma pideva lapsiku õelutsemisega oled seda juba korduvalt tõestanud.

Olgu see Blond milline ta on, aga ta on selline kogu aeg olnud. Sinu puhul on eriti silmakirjalik, et alles aasta tagasi üürgasid ise täpselt samamoodi ja nüüd sihuke ninakirtsutamine.

mõtlik 17. november 2014, kl 19.48
Delfi peeglike Kirjutas:
> Olgu see Blond milli
> ne ta on, aga ta on selline kogu aeg olnud. Sinu p
> uhul on eriti silmakirjalik, et alles aasta tagasi
> üürgasid ise täpselt samamoodi ja nüüd sihuke nin
> akirtsutamine.

ei tea mis põhjuseks võiks olla?

tean 17. november 2014, kl 20.21
äkki hirm, et kapsaraud kapsatünni vastu välja vahetatakse?

mõtlik 17. november 2014, kl 20.52
tean Kirjutas:
> äkki hirm, et kapsaraud kapsatünni vastu välja vah
> etatakse?

tead sa selliseid juhuseid?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!