Ei solvanud. Toodud loetelu teeb sind aga mingist hetkest alates eemaletõukavaks. Ainult tekkis veel küsimus, kas oledki nii loll, või teed end selleks? OK, mul on hetk aega, selgitagem siis.
>
>
Välimus, siin on arusaadav, et lohakus, enese eest mittehoolitsemne ja mustus on out. Siin pole midagi vaielda. Aga "pesupulbrihais"? See ju peaks välistama mustuse? Et siis mis mõttes nagu? Kas see ei ole pigem niiöeldda puhtuse hais? Omaette elavad mehed vaevalt et niiväga spetsid on et sinu õrna haistmismeelega arvestavad? Pigem äkki olgu pesupulber kui see, et lõhna järgi leiad kaaslase üles?
Edasi. Karvane kael. Juhin tähelepanu et osa soenguid just pikemate juustega inimestel ei nõua just kaela puhtaksajamist. Või pidasid silmas habemeajamist?
>
>Lohakus ja ebaviisakus.
Läheb kahtlaseks, sest hinnang sellele võib olla liialt subjektiivse maiguga aga okei.
>
>
>Rasvunud ja liiga kõhnad, liiga pikad ja liiga lühikesed.
See on ikka juba ülimalt subjetiivne. Kerge kõhuvoldiga inimene võib olla ka ju mõne meelest rasvunud? Mis imehinnangud on "liiga" pikk ja "liiga" lühike?
>
>
>Rumalus, argus, kokutamine ja mökutamine, luuserlus, >ihnsus, "sentide veeretamne" oma arvamuse pealesurumine, >solvumine, vihastamine, igasugune vägivald.
>
Selles loetelus on juba liialt palju subjektiivseid hinnagud, näiteks "luuserlus, ihnsus, oma arvamuse pealeveeretamine, solvumine, vihastamine".
>
tgelt välistad sa sellega kõik, sest
o- luuserlus on defineerimatu sest kellele on luuser töötu, kellele see kes ei saa mingi konkreetse asjaga hakkama. Kes viitsiks sellisega tutvuda, kes võib sind suvaliselt luuseriks nimetada?
o- oma arvamuse pealeveeretamine - et sinuga võib ju vaielda, a õigus peab sinule jääma? Milline mees tahaks taignarulliga vuhvaga tutvuma hakata?
o- solvuda ei tohi. Jah, muidugi, sest sinul on ju alati õigus. vt eelmist punkti.
o- ja vihastada ka ei tohi. Mis mees see on kes vihastada ei tohi? Tollel pole ju siis oma arvamustki?
>
>
Kokku võttes, otsitakse "übermeest"
mina vastasin sinu postitusele, aga minu postituses on ka sulle küsimus. Oled sa see "übernaine" - ilus, tark, hea, osav, saleda piha ja kena kurviga, kes sellist meest ka vääriks?
Kui ei, siis lepi meestega, kellel rohkem inimlkud jooned olemas, kes vihastavad mõnikord, kes ei hoia solvumist vaka all ja kellel on ka inimlikke nõrkuseid. Muidu istudki elu lõpuni delfis oma mulli ajades.