Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Naise kaal, kus jookseb piir?
 
m27 05. detsember 2014, kl 19.11
Olin täna naisega jälle raksus. Mehed, avaldage arvamust, kas teie jaoks naine pikkusega 165cm ja kaalunumbriga 62-63kg on veel mõistlikus kaalukategoorias või hakkab natuke paljuks minema? Või jääb hoopis väheks? :D

Kurat ma ei tea enam, kas asi on minus või naises. Äkki hakkan ise ära keerama. Ma olen naisele üle 5 aasta vaikselt vihjanud, et katsuks tervislikumalt toituda ning kaalust alla võtta, aga ei midagi. Siidrit, õlut, veini läheb iga paari päeva tagant. Igast koogikesed, saiad ja muu mittetervislik on samuti vahelduva eduga menüüs. Kuna ma olen ise jube tervisefanatt, siis on valus vaadata ning minu maitsele isiklikult on 165cm pikkuse naise sobilik kaal kuskil 52-55kg kanti. Muidu iseloom on naisel 5+ ja kõik muu nagu suhtes sobib, aga hakkan ära tüdinema tänaval peenikeste saledate naiste vahtimisest ja unistamisest. Mingil naljakal kombel tema ülekaal (minu vaatenurgast siis) häirib mind kohutavalt ning sellest tulevad ka tülid
Mõhk Metsavana 05. detsember 2014, kl 19.17
eks piir ole seal kus sina enam tõsta ei jaksa.
 
n 38 05. detsember 2014, kl 19.19
Päriselt või? Oledki selline?
 
piripiiiga 05. detsember 2014, kl 19.56
mida rohkem sa surud, seda vähem saavutad.

ps. su naine on oma ideaalkaalust 2kg kaugusel, aga ülekaalu pole tal ka grammigi. kui ta on selle kaalu juures treenimata ja lödi, siis kutsu ta trenni parem ja ära unda kaalu kallal.
 
mehepojale 05. detsember 2014, kl 20.03
su naine täielikus norm kaalus.Ilmselt oled ise mingi kiiksuga või ülekaaluga.
Ja põhiline on see,et sa ,oma naist, ei armasta,sest muidu sa nii ei räägiks ja teisi naisi tänaval ei vahiks.
 
Nneka 05. detsember 2014, kl 20.03
Libateema? 52 kg 167 pikkuse juures oleks ju alakaalu piirimail. Vaevalt, et naine paks on, aga kui silmad enam seda ilu ei näe, siis äkki on armastuse puudumises asi, et niimoodi naist kui hobust hinnatakse
 
ilmselge 05. detsember 2014, kl 20.10
Arvata on,et asi pole sinu naise kaalus,vaid sinus endas.Vahid tänaval võõraid tüdrukuid,unistad nendest,keda kätte pole saanud ja siis arvad ,et see kes kodus on paks jne...
Kas sa enda kaalu ei tahaks siin avaldada,siis saaksime siin edasi arvustada.
Aga jah,nagu siin juba öeldud,siis seda naist sa kindlalt ei armasta.
 
teadja 05. detsember 2014, kl 20.13
selliseid mehi kutsutakse--- ENESEIMETLEJA
Ja need ei teagi armastusest midagi.
 
vilmo 05. detsember 2014, kl 20.20
Kirjutasid ,et äkki hakkad ise ära keerama????
Miks ÄKKI???Sa oledki ära keerand.Ükski armastav mees sellist juttu ei räägi ja ammugi veel kirjutamisest.....
Loodan,et su naine seda siit loeb ja saab aru,kellega koos elab.
 
tea 05. detsember 2014, kl 20.27
165 55 kg...suurt rinda ja vormikat tagumikku paraku nende numbrite sisse ei mahuta
 
läbinägija 05. detsember 2014, kl 21.16
Ma sama pikk ja 68 kg, aga talje 69 cm ja rind 100 cm ja kòik vahivad järele :)
 
:S 05. detsember 2014, kl 21.23
Koogid, alkohol, sina, su naisel on tõesti halb maitse, kao kähku minema, ehk õnnestub tal parem mees leida.
 
NNNaine, 65 kilone :) 05. detsember 2014, kl 21.33
Ära ole selline selgrootu jobu, kes küsib arvamust teistelt, millise naisega sina pead elama. Kui sulle meeldivad saledad, siis tee oma naisele selgeks, et kui ta tagasi saledaks ei lähe, siis pole kaugel aeg, kui sa otsid endale 55 kilose armukese või uue naise, hoolimata sellest, et su oma naine on muidu tore....mehed armastavad ka silmadega ja lõputult sa ei suuda ju tema ülekaalu suhtes tolerantne olla. Räägi talle avameelselt nagu siin, et sind erutavad saledad, naised on mõnikord natuke rumalad selles osas, mida nende mehed tõeliselt tahavad...
165 cm sale naine kaalubki 52-55 kilo.... (omast kogemustest räägin:)
See muidugi ei tähenda, et mõnedele meestele ei meeldi 165 cm ja 65 kilo kaaluvad naised. Meeldivad ja isegi väga. Maitsed on ju erinevad aga sina vaata oma maitse järgi.
 
naine, 140cm pikk 05. detsember 2014, kl 21.50
Kaalun just täpselt 55 kilo, olen valmis armukeseks hakkama.
 
lapsmees 05. detsember 2014, kl 22.15
no nii lollakat teksti ikka täismees ju ei suuda toota.
 
Ohoo! 05. detsember 2014, kl 22.30
Pigem naise joomine on antud juhul tõsisem probleem, kui mõned lisakilod. Kas siis oma naine enam ei eruta, kui mõni lisakilo on juurde tulnud. Ma pigem võitleks naise joomisega, aga kurat see on päris raske. ikka nad leiavad mooduse, et saaks juua. kas tal sõbrantsid ka napsu armastavad või talle meeldib viibida mõnes seltskonnas, kus kärakat pannakse. jama värk igati. armuke on vaid enda lohutus, aga see probleemi ei muuda.
 
naise kilod 06. detsember 2014, kl 02.16
manipulaator mehega, siin siis m27, on nagunii jube igav suhelda. seda irinat ei jõua ju kuulata, nagu ta ise ei teaks, kus välisuks asub. ikka peab naine kõik ise ära tegema, isegi lontruse välja viskama.
 
mehe mehelikkus 06. detsember 2014, kl 06.43
Jumal lõi naise meheks ja naiseks. Ja Aadam ütles: "See on nüüd luu minu luust ja liha minu lihast! Teda peab hüütama mehe naiseks, sest ta on mehest võetud!" Sellepärast jätab mees maha oma isa ja ema ja hoiab oma naise poole, sest nemad on üks liha.

See tähendab seda, et kui sa ei suuda teist inimest armastada nagu iseennast, jääda tema juurde nii haiguses kui tervises, võtta teda kui iseenda osa, mida ei saa lihtsalt imetleda, vaid mida peab hoidma ja armastama, siis jää parem vanapoisiks ja loobu seksist ka. Või kui sa oled tõeline mees, siis sa kosid oma naise korralikult ära ja pühendad end perele, õpid andma endast, loobuma oma silmahimust, lihahimust ja elukõrkusest ja pühendama endast hea andmisele. See on elu mõte ja seda nimetatakse perekonnaks. Nii sa teed õnnelikuks oma naise ja see läbi oled ka ise õnnelik. Sinu lapsed, kui need peaks tulema, näevad kuidas nende isa ema hoiab ja kuidas see annab emale jõudu oma laste eest hoolitseda, olla õnnelik ja teha õnnelikuks oma lapsi. Jõudu siis sulle su mehelikkuse endas kasvatamisel! me keegi pole kunagi valmis, me peame endid aina valmistama, ainult siht peab silme ees olema, muidu ei tea mis suunas end muuta.
 
Sid 06. detsember 2014, kl 11.25
Suhtes inimesed kipuvad end tihtilugu käest ära laskma, sest kõik on ju hästi ja milleks pingutada? Seepärast need ülekilod tulevad. Delfis on see naiste ülekaalu (kapsatynnide) teema ikka parajaks pärmiks pasatünnis, kohe on vahutama ja numbrite ümber targutama hakatud. Samas ei maksa nendest numbritest väga välja teha, kui mees ütleb, et naine on paksuks ja lodevaks läinud, siis nii ka on, vaatamata sellele, mis need numbrid näitavad. Tegelikult on tänapäeval väga paljud noored naised sellised pehmed ja lödisevad, kuigi ülekaalu nagu eriti ei olegi. Lihtsalt ei viitsita enam eriti oma füüsilise vormi hoidmisega tegeleda ja sellest see tulebki.
Enne, kui mind siin süüdistama hakatakse, ütlen, et olen ka kerges ülekaalus, aga mul on põhjus olemas - särasilm ei lase mul kaalust alla võtta ja nuumab päris korralikult, sest talle EI MEELDI kõhnad mehed.
 
piripiiiga 06. detsember 2014, kl 11.51
tead, Sid, ülekaalu ja kõhnuse vahel on veel vähemalt üks variant - heas füüsilises vormis mehed.
 
Sid 06. detsember 2014, kl 11.58
Piripiiga, ma olengi heas füüsilises vormis, aga KMI austajate järgi olen ma juba kilo või kahega ülekaalus. ;)
Tõsi küll, kui ma vahepeal saan omaette olla, siis jõuan tavaliselt jälle üsna kiiresti normaalkaalu piiresse.
 
Mnjaa 06. detsember 2014, kl 12.40
Ega pekise tagumiku, tselluliidist vohavate kintsude ning veel kahe paari rindadega kõhu peal on tõesti tegemist õllest, siidrist, veinist ja kookidest täistopitud emisega, kelle kõrval voodis ikka elu raske - tavaliselt hakkavad suure kehakaaluga inimesed imelikult haisema - tavaliselt on need kehast eemalduvad laguproduktid hulgalise higi ning bakterite poolt maiustatava jääkainete näol
 
piripiiiga 06. detsember 2014, kl 12.56
"Tegelikult on tänapäeval väga paljud noored naised sellised pehmed ja lödisevad, kuigi ülekaalu nagu eriti ei olegi. Lihtsalt ei viitsita enam eriti oma füüsilise vormi hoidmisega tegeleda ja sellest see tulebki."

mulle jäi tegelikult sinu see lõik silma. kui sa ise sellele kirjeldusele ei vasta ja sinu KMI ülejääk tuleneb rohkem lihasmassist, siis oled tõesti heas füüsilises vormis.

kõige vanem mees, keda minu käed on hoidnud, oli 41 :D. igati sale ja üleliigse pekita, kui riided seljas. ilma riieteta - not so good. käed mehele tagumiku peale panin, siis oli see nagu veidi liiga tühjaks läinud õhupall...
 
hmm 06. detsember 2014, kl 21.20
Hmm..

Võimalik, et võib täitsa trullakas olla, sest minu ema on ka u 164cm ning kaalub 68-69 ning ei ütleks talle peenike. Mina aga olen 170cm ja olin vahepeal 66kg kuid ei küündinud kohe kuidagi paksusele, lihtsalt natuke rohkem liha luudel.

Mina tunnen end hetkel 60kg ja 170cm pikana päris paksult, sest ma olin enne 51-52 ja ideaalne oli, kuigi mõõdud oli samad. Kahtlane :) Rind 88; piht 62; aga olen väga puusakas, puus 100cm

Küll aga tahan võtta alla ning end uuesti vormi ajada. Lisakilod tõi vähene liikumine ning ehk ka toidu asendamine armastusega. Õnneks nüüd liikumist palju ning armastus jätab söögi ära :-P
 
see puusakas peenike 06. detsember 2014, kl 22.24
sa ikka valetad ka,ei usu, et selline laiaapuusaline nii väikese kaaluga võiks olla.see hmm siin.
sellised pehmed lödisevad lohkus persekannikatega nagu Sid, ka ei meeldi. Pigem siis juba sale, vähemalt jaksab midagi teha, ja ei oota kuni mõni kodudtu venelanna sakandinaavaia avarustest saabununa keetma ja küpsetama kukuks. kuidagi nõme.
 
eelmisele 06. detsember 2014, kl 22.45
Vabalt võib olla, inimeste kehaehitus on üllatavalt erinev. Ja 100 cm ei ole nüüd küll teab mis puusakas, eriti mitte 170 cm pikkuse juures.
 
Täitsa Shrek 06. detsember 2014, kl 23.10
Lausa lust lugeda. Paksukesed kiidavad takka, et kui mees pärmitaignana paisuvast tagumikust ikka vaimustuses pole, on asi armastusest kaugel.
Tegelikult võiks sellisel juhul, kui midagi nagu enam kaotada pole, proovida hoopis, kui paksuks saaks naise nuumata. Söödaks, joodaks ta ümaraks nagu sea ja siis hakkaks rahvale raha eest teda paljalt näitama.
 
Hmm 06. detsember 2014, kl 23.24
No numbrites pole jah ehk puus nii väga lai aga see lai effekt tekib selletõttu et mul peenike piha. Piht on olnud madalaimas kaalus 56cm
 
kle 07. detsember 2014, kl 13.22
52-55 kg oleks tõepoolest sinu naisele sobiv aga no praegu kipub ta sul pekiseks küll... Karm aga tõsi.
 
ma ei tea 07. detsember 2014, kl 13.31
laias laastus pikkus miinus sada aga kõik oleneb, vahel on selline suhe ka juba paras tümikas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!