Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Seksuaalse kontakti vähesus paarisuhtes
 
Mees 30 23. juuli 2015, kl 00.27
Tere,

Oleme naisega koos olnud kaheksa aastat. Kuni raseduseni oli kõik ok. Siis kadus meie suhtest seks ligi aastaks, kuni naine uuesti nõus proovima oli. Endine sekselu taastunud ei ole. Teeme kuskil korra kuus ning tunnen sellest puudust. Naine probleemi ei näe ja ütleb, et kõik on ok. Kõik hakkab alati minualgatusel.
Ka suudlemine.olen kõike proovinud ja armastan ning tahan oma naist, kuid kardan et tema enam mind mitte. Kas keegi on midagi taolist kogenud- oodatud just naiste kommentaarid. Milles võib asi olla. Kas see võibtaastuda?
 
Marika 23. juuli 2015, kl 01.16
Lomulikult võib see taastuda, anna naisele veel aega, ole kannatlik.
 
Istuge maha 23. juuli 2015, kl 01.27
ja RÄÄKIGE asi selgeks.

Naised sageli ei mõtle sellele, et armunälja rahuldamatus võib viia mehe kõrvaltsuhte otsimisele.
(juhtub täiesti kogemata ja juhuslikult)

Ma ei suuda seda mõista, kuidas naised veel TÄNAPÄEVAL nii harimatud võivad olla sekselu osas?

Kooselu on KOOSelu.
 
Naine 23. juuli 2015, kl 09.42
Mul on sinust kahju. Naine täielik egoist ju. Mina sinu asemel vaataks endale uue kaaslase, sest meil ainult üks elu. Mul oli selline mees - mul sai tema pirtsutamistest villand ja saatsin kuradile. Tahan elada ja elu nautida. Ilmselt on sind majanduslikus mõttes vaja ja seega tuleb ketis hoida.
 
Mööduja 23. juuli 2015, kl 10.31
Äran'd selle pärast küll minema mine. Küll neil nõuandjatel käib kõik siuh ja säuh, teiste elude otsustamine.
Räägi naisega. Kui sina alati algatad seksi, siis ehk naine ei tunne end ilusana. Minul naisena vähemalt on vahel kurvematel-kiirematel aegadel tunne, et mees ei saagi mind tahta, et ma polegi ihaldusväärne. Seega üritan end peita ja kõrvale hoida.. õnneks mul on selline tore mees, kes tuleb ja kratsib kilbist välja ja ütleb ilusaid sõnu ja teeb tuju heaks. :) Siis tunnen end jälle naisena ja näen teda mehena.
Kutsu naine kohtingule näiteks, jalutage käsikäes ja tee komplimente, julgusta teda.
Või ehk ta on lihtsalt surmani väsinud.. kui väike laps, siis kipub nii juhtuma. :) Pese ise nõud ja korista toad ja lase naisel paar ööd korralikult magada, st valva ise last, küll naine siis jälle endaks muutub. :)
Midaiganes sa teed, ära käega küll löö. :) Kui armastad, siis oled niigi juba õnnega koos. Armastust tuleb hoida. :) Hoian teile pöialt igatahes.
 
galita 23. juuli 2015, kl 10.43
1 kord kuus seksida on ilmselgelt liiga vähe ja midagi on valesti. Kui esimene seks peale sünnitust oli alles aasta pärast, siis võib tegemist olla hoopis psüühilise tõrkega, aga mitte füüsilise probleemiga. Naistel esineb selliseid tõrkeid tunduvalt sagedamini kui meestel. Põhjuseks võib olla raske sünnitus, halb seksuaalkogemus nagu vägistamine.... Kõigepealt peaks naine probleemi olemasolu tunnistama ja seejärel arstiga nõu pidama-algatuseks günekoloogi juures ära käima ja kui günekoloog põhjust ei leia, siis psühholoog võib põhjuse välja selgitamisel abiks olla. Mees võib naist armastada, aga karta on, et siin jääb ainuüksi mehe armastusest ja mõistmisest väheks. Aga püüa seda arstile mineku juttu kuidagi ääri-veeri rääkida, sest kui naine probleemi ei tunnista, siis võib ta selle jutu peale solvuda. Ja loodetavasti naine ikka enne sünnitust nautis seksi, mitte ei teeselnud, sest sel juhul on asi veel keerulisem.
 
Ei noh 23. juuli 2015, kl 11.16
Küllaltki suur % naisi ongi frigiidsed ja seks enne abielu oli tingitud ainult soovist rasestuda. Nüüd kui laps olemas ei ole seks enam oluline.

Viga võib ka olla sinus, sest paljud mehed arvavad, et nad on voodis head kuid tegelikkus on hoopis see, et ei osata oma naist rahuldad.

Ja loomulikult võib viga olla ka psühholoogiline.

Kuna te ikkagi seksite ja see täielikult teie elust kadunud pole siis pakun et tegemist on teise variandiga ning soovitan soojalt sul õppida oma naist rahuldama. Naine ei ole kumminukk kuhu oma riista ainult sisse topid nühid edasi tagasi ja ongi kõik.
 
AA 23. juuli 2015, kl 11.19
Olen ka suhtes olnud umbes sama kaua ja samamoodi see seksuaalelu käib ma tõusude ja mõõnadega. Pisipere lisandudes on mõtted rohkem lapse ja majapidamistoimetuste juures ja seksiteemale lihtsalt ei jõua keskenduda. Enne last olid sina nr 1. Eks see aja jooksul ikka paraneb. Seniks võiksid olla eriti abivalmis ja hea mees, ehk siis jätkub naisel koduste toimetuste kõrvalt rohkem tähelepanu ka sinu jaoks.
 
AA 23. juuli 2015, kl 11.22
..ja seksuaalsus mängib ka siin suht suurt rolli. Kui naine ei ole ise enda kehaga rahul ja ei tunne ennast seksikana, siis pole ka väga seksiisu. Ilmselt peale sünnitamist ei ole siin millegagi väga hõisata ja kodune elu ei sunni ka väga üles ennast lööma, seega võib asi ka selles olla.
 
galita 23. juuli 2015, kl 14.46
Ei ole midagi frigiidseid naisi nii palju, on valehäbi mille tõttu ei suudeta voodis rahuldust saada. Kõik naised ei ole ühesugused ja mis ühe naise käima tõmbab, ei pruugi teisele naisele üldse meeldida. Kui naine ei julge oma mehele/partnerile ausalt rääkida mis talle meeldib ja mida ei tasuks üldse teha, siis ei pruugi naine orgasmi saada ja kui selline asi juhtub esimest, teist, kolmandat....korda, siis tekkibki naisel psüühiline tõrge. Meest küll armastatakse, aga temaga seksida ei taheta ja hakatakse seksi vältimiseks vabandusi välja mõtlema. Varsti ei ole ka mees sellise kooseluga rahul, tekivad kahtlused mis tekitavad tülisid ja lõpuks minnakse lahku.
Need partnerid kes kohe, midagi pikemalt seletamata, omavahel voodis sobivad on eelisseisus, kuid paraku väidavad uurimistulemused, et selline kohe sobimise protsent jääb alla poole ja parema seksi nimel tuleb üksteisega rääkida. Meestel on naistest lihtsam orgasmi saada ja see pärast vist tundubki osadele meestele, et mis seal ikka, paar suudlust, natuke kepin ka ja ongi tänaseks asi aetud.
 
Ei noh 23. juuli 2015, kl 14.56
Ohh galita - kahjuks on see tõsi, et palju naised ei ole võimelised saavutama orgasmi vaid suguühte kaudu. Valehäbiga ei ole siin mingit pistmist.

Aitab kui mees suudaks oma naist oraalseksiga rahuldad aga kahjuks enamus mehed ei viitsi sellega tegeleda.

Ja nagu AA mainis ei ole paljud naised lihtsalt oma kehaga rahul ja siis tulebki mehel töö ära teha ja panna naine ennast seksikana tundma.
 
ntx 23. juuli 2015, kl 18.11
1) kas naine saab piisavalt puhata lapsest ja kodutöödest?
2) kas teil on kahekesi mitteseksuaalset aega iseendale (lööte ennast üles ja lähete välja), kus naine saab olla naine, mitte emme?
3) kas sa annad väikeste signaalidega naisele märku, et sa armastad teda ja pead ihaldusväärseks?
4) proovige tantrafestivali :P
 
Reaalsus kutsub 26. juuli 2015, kl 18.23
Noojaajaa, ikka naine on süüdi, ikka naises on probleem, naisel on t6rge, naine on hädas, naisele ei meeldi, naist tuleb tema enda lapse käest päästa, et ta jälle hakkaks seksida tahtma (irw).
M6tleme nüüd korraks järele: kellel on probleem? Mees kirjutab, tema tahab seksi, naine ei taha ja ütleb, et k6ik on korras. Seega naisel ei ole midagi häda, tema elab oma tavalist elu ja tunneb end hästi. Probleem on ju sinul, mees! Miks naine end sinu probleemi pärast muutma, ümber tegema v6i end vägisi millekski sundima peaks? Täiskasvanud mees peaks suutma oma probleemikesed ise ära lahendada. Delfi kommentaatoritele on üks tavaline kiimas mees nagu mingi püha lehm, kelle pärast naised trikke peavad tegema ja ikka oma elukese nende ümber koogutades mööda saatma.
Kas sul on ainult alumine pea sisse lülitatud, et sa avalikku foorumisse sellise lolli teema teed? Piinlik ei ole v6i? M6tle parem järele, mis sul viga on, et su naine sind enam ei taha. Kodus ajad ka samal tasemel juttu iga päev? Väike vihje - lollus ei ole naiste silmis seksikas.
 
lkkkk 26. juuli 2015, kl 20.38
Naised ei taha mõttetut nühkimist mehega, kes ainult seksi nõuab, aga naise vajadustest ei hooli, naist on vaja katsuda ja mitte koormata teda oma töömuredega ja rääkida tuleb, kui palju sa temast hoolid.
Karl Kindermacher 26. juuli 2015, kl 22.29
Armastad?
Ära muretse - küll läheb üle. Loe neid kommentaare siin ja looda, et su oma küljeluu samasuguseks ei muutu.
 
naine ei ole nagu mees 26. juuli 2015, kl 22.46
Mees, nagu looduses iga isane, on alati valmis. Naisel, nagu emastel, on valmis olekuks kindlad ajad - ovulatsiooni aeg. Emased väljaspool seda aega isast ligi ei lase. Naised lasevad ligi ja mängivad kaasa. Naisi on võimalik ka üles kütta, kui soodsad asjaolud kokku langevad. On ka üliseksuaalseid naisi, aga need on meestele lõpuks füüsiliselt koormavad. Elu on selline ja alati ei pea saama seda, mida tahad. Kui naine ikka ei taha, siis on teda väga raske tahtma panna ja seks kui halastus lahendab olukorra.
 
Naine 26. juuli 2015, kl 23.12
Aga vbl on lihtsalt tunded otsas ja lapse kõrvalt ei ole jaksu enam niisama naeratada.
 
oh jah 26. juuli 2015, kl 23.48
"Reaalsus kutsub" on ikka täiesti haige. Kord kuus seksida ja siis meest kiimaseks sõimata. Sellised ongi tüüpilised naised, ise ei taha ja siis kui mees tahab, arvavad, et mees on mingi krdi kiimakott.

Teemaalgatajale:
räägi naisega. Ja tee talle selgeks, et kord kuus on vähe. Kui tema sellega rahul on ja seda normaalseks peab, siis otsi uus naine.
 
МИР БЕЗ ИЛЛЮЗИЙ 27. juuli 2015, kl 00.34
No teema algatajal läheb veel hästi, meil peale lapse sündi 1,5 aasta jooksul seksi 3 korda. Naisel kõik korras füüsiliselt ja muidu ka rõõsa aga...
 
naine 27. juuli 2015, kl 07.13
Mul oli peale lapse sündi hoopis vastupidine olukord. Minul taastus seksiisu üsna kähku, seda isegi hoolimata öösiti mitte eriti magavast beebist:D Aga vot mehel oli isu kadunud, hommikune erektsioon oli, aga ütles, et isu pole ja vot ei puutunud mind. Ma olin ikka üsna õnnetu, õnneks võttis väike laps suurema osa tähelepanust ja polnud aega seksipuuduse üle palju mõelda. Õnneks mingi poole aasta pärast olukord normaliseerus:D
 
TReaalsus 28. juuli 2015, kl 17.21
probleemi tõstataja süüdistamise ja lolliks sõimamisega kindlasti probleemi ei lahenda,
Rääkimine oleks võtmesõna, aga tavaliselt üks pool ei taha rääkida.
Ja see truuduse mõiste on väga puudulik.
Seksi vajaduse rahuldamist petmiseks ristida on ilmne liialdus ja enamuse lahkhelide põhjus.
Et ise ei taha ja partnerile ka ei luba ja teistele andmine on lausa kuritegu.
Labane nn kristlik mõtlemine, matside hirmuvalitsus millega enamus matse rõõmsalt päri on,
ja eesrindlikumad Varrolikult nõmedaid nn norme kaitsema viskuvad,
Seks ja armastus on väga harva koos, on juhuseid, aga enamasti ei ole siis armastust ollagi,
on lihtsalt loomalik sex ja omamisinstinkt.
Armastuse esmane väljendus on partneri soovide rahuldamine, püüda jne...
mitte oma õiguste tagaajamine, veelvähem partneri kiimaseks, seaks, litsiks jne sõimamine.
 
ses mõttes jah, et armastus 28. juuli 2015, kl 17.45
ses mõttes jah, peaks ju mees naise soove arvestama. st püüda mitte oma õigust taga ajada...
et mees võiks ka naist armastada. ilma sexita, kui naine sellega tegeleda ei taha, mis iganes põhjusel.
 
dr prof 28. juuli 2015, kl 20.46
Naiste seksiisu langus väikelapse eest hoolitsemise perioodil on evolutsioniliselt tekkinud kohastumus. Need emased, kes kohe pärast sünnitust hakkasid uuesti isast otsima, olid oma geenide edasikandmisel vähem edukad, kuna nende lastel oli suurem oht jääda piisava turvalisuse ja toiduta. Edukamalt kandusid edasi need geenid, mis mõjutasid emasisendit keskendama tähelepanu eelmise järglase vavalmisele, toitmisele ja kaelakandmisikka (3-4 a) kasvatamisele enne kui järgmine hakkama panna.
 
trr 29. juuli 2015, kl 17.40
dr prof, täpselt nii pidi see olema,
aga vaevalt isane seeaeg paastus
ja vaevalt emme seda pahaks pani, vaid ootas sellelt isaselt seni lihatükki ja 3-4 aasta pärast uut järelkasvu.
Ja nii toimis süsteem veel 100 aasta tagasi ja
Viimase 100 aastaga on süsteem nn kristlikus maailmas pea peale pööratud.
Absurdest võrdõiguslikust taga ajades, aga ei mehed ega ka naised ei ole võimelised sisuliselt nii lühikese ajaga muutuma.
Seega tuleks korraks maha istuda ja sügavalt olukorda analüüsida.
Nii nagu enne enam ei soovita, aga nii nagu täna, ei ole ka jätkusuutlik.
 
kogenud 29. juuli 2015, kl 18.01
olen naine ning pärast lapse sündi oli tõesti märgatav libiidomuutus, mille põhjustasid hormonaalse tasakaalu järsud muutused ning elumuutus uue ilmakodaniku näol. aga siiski - umbes kuu või pisut enam pärast sünnitust sai katsetada esimest korda ning edaspidi siiski sagedamini, kui kuus korra. uuesti tuli muutus siis, kui laps läks lasteaeda, mina täiskohaga tööle ja nädalavahetustel kool. kodune majapidamine oli minu õlul ning sattusin ka kardioloogi vastuvõtule ülekoormuse tõttu. eks ma püüdsin igal rindel tubli olla.
 
Ehh 10. august 2015, kl 00.10
Ela see seksi vähesus üle. Ausalt, jabur on lugeda kui mees sellise asja pärast kiunuma kukub. Kiimakott oled. Kasva suureks.
 
juta 10. august 2015, kl 01.52
No äkki on sinu voodioskused kehvad ja seepärast ei teki ka naisel seksiisu, sest pole midagi oodata.
 
Sid 10. august 2015, kl 12.10
Ehh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ela see seksi vähesus üle. Ausalt, jabur on lugeda
> kui mees sellise asja pärast kiunuma kukub. Kiima
> kott oled. Kasva suureks.

Nii lollilt võib vaid (frigiidne) naine kirjutada. Sama hästi võiks sulle öelda, et missa raisk veritsed, hoia kõik sees kinni! Tahtejõudu pole või?
Meestel lihtsalt on vaja seksida, kasvõi juba oma tervise pärast.

Kuna ma ise olen suhtes, kus naispool soovib seksi palju rohkem, kui mina, siis teades, kui vilets on elu ilma seksita, pole mina talle ka kordagi keelduvalt vastanud. Kuidas saabki seksist üldse keelduda? See ju puhas rõõm ja hea tervis vaid. :)
 
Ehh 10. august 2015, kl 12.20
Naiste veritsemine ja meeste seksipuudus ei ole võrreldavad omavahel. Kui see seksipuudus juba mõistusele hakkab siis on võimalik seda ka ise rahuldada. Selleks pole alati naist vaja ju. Aga seda verd ei saa kohe kuidagi kinni hoida.
 
to ehh 10. august 2015, kl 12.56
Sa oled ikka suht ohmakas, ma ütleks. Ega seks suhtes pole ainult pelgalt füsioloogilise vajaduse rahuldamine. Ilmselt eriti just meeste jaoks on seksimine oma naisega võrdne armastuse avaldusega, seksimisega kaasneb suur läheduse tunne ja üleüldse on ennast, oma hinge teisele palju lihtsam avada. Ise ennast rahuldades saad küll sellest füüsilisest painest lahti, aga teise inimese läheduse kogemine, see jääb vajaka.
Selle pärast, et mees tahab oma naisega, keda armastab, kogeda lähedust ja intiimsust teda kiimakotist sõimata, no see on ülim küünilisus....
Ise olen muide naine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!