Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Usa endine president arvab , et lihasööjad rikkusid ta tervise ära - Bill Clinton
 
ss23 29. veebruar 2016, kl 11.26
Praeguse presidendikandidadi hillary clintoni mees Bill Clinton on pärast tõsiseid südme probleeme ja operatsiini aastaid tagsi hakanud Veganiks ja süüdistab inimeste tervise rikkumises lihatööstuse propagandat. Tervislik seisund läks tal paremaks pärast veganiks hakkamist aga kõiki neid probleeme oleks sanud ennetada kui ta varem oleks veganlusele tähelepanu pööranud.
 
kuts 29. veebruar 2016, kl 14.07
...hm- samas vb oleks II maailmasõda jäänud olemata, kui Hitler oleks liha söönud? Vb oleks saanud katastroofi ennetada, kui oleks varem karnivoorlusele tähelepanu pööratud.
 
nojahh 01. märts 2016, kl 03.12
Paraku on USAs täielik lihapropaganda, see ei ole tasakaalustatud toit. Muidugi on mõttetu enda hädades kedagi teist süüdistada, sest keegi ei sunni ju liha, kommi või majoneesi sööma, aga nõme on eitada, nagu sellist puhtalt kasumi peal väljas olevat propagandat ei toimuks. Ettevõtted hoolivad ikkagi läbimüügist, mitte tervisest. Vaadake kasvõi McDonaldsit, tasakaalust jääb asi kaugele.
Hitleri näide taimetoitluse juures on samuti tobe. Tal olid ka vuntsid, kas see teeb iga vuntsidega inimese halvaks?
Karl Kindermacher 01. märts 2016, kl 15.18
Kirjutada Vegan - suure algustähega, nagu mõni nimi - pole ka arukam.
Tobedale postitusele tobe kommentaar, mis seal ikka.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!