Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kas mehel on imelik maitse?
 
katri 18. aprill 2016, kl 23.08
Ehk oskate kommenteerida mu mehe maitset naiste välimuse ja riietuse osas: talle meeldib metsikult kui naine kannab trakse (traksidega pükse või traksidega seelikut). Eriti seksikas on tema meeles nn teksatunkede stiilis seelik – ülaosa selline lapatsiga nagu traksidega teksadel ja alumine osa teksaseelik. Selle juures peaksid naisel olema kõrged nahast saapad (üle põlve on eriti soovitatav).

Samuti meeldib talle kui naine kannab talvel suusapükse, millel on traksid, üleval pool mõni liibuv pusa või d¸emper ja siis traksid liibuvalt seal peal. Näiteks on tema arvates eriti kena see kui talvisel ajal tuleb naisterahvas söögikohta, võtab pealt jope ja traksid õlgadelt alla ning tagasi õue minnes jälle traksid õlgadele tagasi.

Veel on tema arvates väga seksikas kui naisel on lisaks ilusatele huultele suus breketid – need on tema arvates tõeliselt seksikad. lisaks meeldivad talle prantsuse maniküüri stiilis valge sevaga pikad küüned, millel kandiline serv ja musta või tumepruuni värvi sulejoped või naiste sulemantlid, millel selline karvane krae. On meesterahvas, kel selline eelistus, teie arvates norm?
 
Jah 18. aprill 2016, kl 23.16
Täitsa normaalne.
 
keegikuskilt 18. aprill 2016, kl 23.33
ei ole üldsegi normaalne, su peikale meeldivad põllumehed
 
talle meeldib 19. aprill 2016, kl 00.06
white trash... :D
 
Esopus Spitzenburg 19. aprill 2016, kl 08.22
Einohh, vähemalt mees teab, mis talle meeldib ja julgeb seda ka välja öelda...täitsa normaalsed asjad ju meeldivad ja sinul on elu selletõttu eriti lihtne;)
 
Vnka 19. aprill 2016, kl 10.39
Tuleb tunnistada, et üle liibukas pluusis olevate rindade minevad traksid on päris seksikad :)
Karl Kindermacher 19. aprill 2016, kl 13.37
Ptüi, ja ma mõtlesin, et oled mehe ära praadinud!
 
no on 19. aprill 2016, kl 17.19
Sulejoped pole küll isiklikult minu maitse, aga paljudel inimestel on naistemoe suhtes selline maitse, et riided peavad olema pisut suured, sellised, mille sees naine on väike ja habras. Mõnele meeldib, kui naine kannab meeste riideid, näiteks oma mehe. Teisele, et naise varrukad on natuke liiga pikad. Traksidega on sama asi, et ilma nagu kukuks need asjad ära. Samas on igasugused traksid ja keha piiravad rihmad seksikad. Karvaste kraedega sulejoped on kogu keha katvad ja pisut suured. Teistele meeldib, kui naine näitab kõiki oma kehakumerusi, nabakas ja vööseelik, aga su mees pole selline. Tavaliselt on ülisuuruses riided millegi liibuvaga kombineeritud, nagu trakside all olev pluus või siis kõrged saapad. See ei ole midagi erilist.
 
burka oleks ka lahendus 19. aprill 2016, kl 18.32
tegelt burka oleks ka lahendus. järsku su mehe esivanemad pärinevadki burkade maalt?
 
katri 19. aprill 2016, kl 19.51
Vastupidi, ta leiab, et ei pea olema nn ülisuuruses. Traksid teeb tema meelest seksikaks just selline liibuvam pluus või pusa all ja sulejopede puhul meeldib talle ka selline lühike variant.
 
teema autorile 22. aprill 2016, kl 11.30
Oot-oot, milles see probleem nüüd ongi?
Tahad ise talvel suveriietes käia või suvel talveriietes?
 
ma 24. aprill 2016, kl 17.42
Mehel on mingi erootiline mälestus lapsepõlvest mis mõjutab tervet järgnevat elu. Traksidega lasteaiaarmastus ja rohkem polegi vaja.
 
aga probleem? 24. aprill 2016, kl 17.53
kas mees siis ise ei leia endale sobivas suuruses liibuvat pusa, või trakse või lühikest sulejopet. ega ei saa seda talle keelata ju. kuni seadust ei riku.
 
siis 30. aprill 2016, kl 00.49
Traksid tekitavad kindlasti assotsiatsiooni lahtiriietumisega. Lisaks on need liibuva keha vastu hoides üsna seksikad, tuues välja kehakumerused. Viimast saab veelgi süvendada, jättes traksid tagumikule rippuma (nagu see suusapükste mood talvel on).
 
getter 03. mai 2016, kl 19.55
Kui on sellised kergelt laiema lõikega traksikad, on väga ena kui all on mõni liibuv top või nabapluus ja peal teksatunked. Eriti see rinnaesine lapats, trakside klambrid ja selline v-kujuline pükste seljaosa :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!