Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
elu alustamine puhtalt lehelt.
 
nuputaja 28. oktoober 2016, kl 10.03
Kas parem leida esmalt töökoht ja siis elukoht või vastupidi? Kes pidanud alustama oma elu nö puhtalt lehelt ja kuidas teie seda siis tegite ja kas olete leidnud meelerahu?
 
Soovitus 28. oktoober 2016, kl 10.39
Rahu algab enda seest. Kui ainult välisele loota, ei tule see kuskilt, vaheta väliseid tingimusi, palju soovid. Nii et enne sisemine rahu ja siis välised muutused, kui seda vaja on
 
leht 28. oktoober 2016, kl 12.03
Olen elu alustanud puhtalt lehelt, üldse on mul olnud 12 elukohta.
Enamus elukoha vahetusi on toimunud seoses õpingute või tööga, kuid viimase elukoha valisin korteri järgi, sest tööpakkumist, mida oleksin soovinud vastu võtta, nagunii hetkel ei olnud.
Kõik oleneb sinu võimalustest. Kui on lootust kiirelt tööd leida, siis otsiksin endale kõige pealt elukoha, sest tööandjad soovivad tavaliselt, et inimene asuks kohe tööle ning uue töötaja värbamisel vaadatakse kohe, kus inimen elab. Kui su CV's on, et elad Tallinnas 150km. kaugusel külakolkas, siis ei tasu loota, et sind töövestlusele kutsutakse. Ega elukohta varjata ka ei saa, sest tööandja küsib seda nagunii. Kui lootust kiirelt tööd leida ei ole, siis ei jõua pikalt üüripinna eest maksta, sest paljud korteriomanikud ei taha teha ametliku üürilepingut ning sel juhul ei ole töötuna olemise korral ka võimalust kompensatsioonile.
 
õige naise 28. oktoober 2016, kl 12.12
jaoks on lehekeeramine nagu uue mehe juurde kolimine. Lendad peale kõigi oma kapriiside ja voltidega ning oledki leidnud nii uue pinna kui ylalpidamise. Õigele naisele on mehel alati midagi pakkuda. Tööl käivad ainult mimgid luuserid ja alandlikud isehakkamasaamisega kiitlejad. Õige naine aeleb voodis, kaanib veini ja suunab mehi.
 
maniila 28. oktoober 2016, kl 12.21
viimasele. halleluuja!!! küll oled tark ja nutikas:)
 
Kikilipsik 29. oktoober 2016, kl 17.13
Ma arvan, et see on asjatu vaev.
Ma proovisin ka puhtalt lehelt alustada aga ei tulnud midagi välja.
Ma litsalt ei saa vastu panna, kui sellised 60 aastased higised mehed mulle õhtul ukse taha tulevad bockiga. Neil on selline kaval vesine pilk ja jalgades tantsusamm - nad on tõelised matšod.
Mõned püüavad kavalad olla ja on enne bocki veega juba ära lahjendanud et juttu jätkuks kauemaks.
Kahjuks mul on viimasel kümnendil voodimärgamine, siis eelistan ma nüüd bocki puhtalt aga need ei saa aru.
Üks püüdis eriti hooliv olla ja tõi sületäie puid, lollakas. Toonud siis juba viina, kohe soe sees.
Nii et mina oma kogemustega arvan, et see uus leht on jama.
 
pärakasilm 29. oktoober 2016, kl 17.19
puhtalt lehelt või puhtale lehele on alati hea ja ilus junnimist alustada. kohe nii puhas ja kunstilne tundub, mitte mingi odav vananaise lörin. vihastab j, kui aastakümned tutvumisi on seeliku alla toonud ainult kõhutuule, eriti vänge.
 
Alu 29. oktoober 2016, kl 17.23
ei teadnudki, et sidi pärakasilm ka seelikut kannab. vanad soonilised jalad pole ju ilusad.
 
alule 29. oktoober 2016, kl 17.25
mis probleem sul nende veiini joovate naistega nagu juba aastet eest on olnud? kuidagi valuliselt reageerid 12.12, õige naise nime alt.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!