Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Kui paljudega firma jõulupeol sebite?
 
suur mure 19. detsember 2016, kl 16.34
Tulemas on firma jõulupidude aeg. Kui paljudega seal oleks üldse sebida, mitte ilmtingimata seksida, vaid niisama kelmikalt aega veeta?
Meestel on kindlasti väga paljudega, sest naised on naeratavad, ilusad, kavalad, lõbusad, jutukad. Aga ma ei kujuta ette, et naisel oleks firma jõulupeol 50st mehest rohkem kui 1-2 valida. Enamik mehi on kiilanevad ja lõdva kehaga, enda eest ei hoolitse, see on eide töö, kui ongi hoolitsetud, siis nägu on ikka kole. Mehed seisavad peol tuimalt seina ääres ja põrnitsevad vihaselt enda ette, naised peavad olema nagu süütus mõttes lõbutüdrukud, kõiki lõbustama, olema avatud ja sõbralikud. Enamik mehi näeb välja nagu hallid ilmetud kujud, kontorirotid, kellele on ema ülikonna valinud. Tõesti, kui paljud teist jõulupeol üldse sebida tahavad, kui mehed on sellised?
 
maniila 19. detsember 2016, kl 16.53
minu soovitus, saada see jõulupidu kus kurat. las need jorsid nohisevad seal omaette. parem korralda üks mõnus tüdrukuteõhtu ja ära põe:D
 
igaühega, kes ette juhtub 19. detsember 2016, kl 16.56
veedan kelmikalt aega, aga sina, teemaalgataja, olid, oled ja jäädki ilma, kes sellist vinguviiulit üle 2 minuti välja kannatakas;
parem ära minegi peole, mis lilleke p.samere sisse otsib, pane kodus näppu
 
maniila 19. detsember 2016, kl 17.06
elagu koolivaheaeg:D
 
poolesajane nõgusselg 19. detsember 2016, kl 17.32
Õiged naised ei käigi jõulupidudel, rohkem selline sovjetnikute pärand. Hinnatud naised segavad tummise kintsuga järjekorra mehi, kes tunglevad ukse taga.
 
kuuekümbine noor kult 19. detsember 2016, kl 17.35
Õiged mehed ei käigi jõulupidudel, rohkem selline sovjetnikute pärand. Hinnatud mehed segavad väsinud vändaga järjekorra naisi, kes tunglevad ukse taga.
 
välismaal 19. detsember 2016, kl 18.35
on mehed ilusad, stiilsed ja hästi riides. Seal on jõulupidudel võimalik silma heita, Eestis ongi valida üks sovjetiaegse vanamehe ja noore priske ossi vahel.
 
räägi siis välja 19. detsember 2016, kl 18.54
kuidas sind välismaa mehed põrutasid seal välismaa jõulupidudel.
 
kus koolis? 19. detsember 2016, kl 23.43
maniila Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> elagu koolivaheaeg:D

Sul hakkas juba koolivaheaeg?! Kas emme sulle ikka puudumistõendi kirjutab? Meie koolis on küll terve see nädal veel vaja koolis käia.
 
firma pidu 20. detsember 2016, kl 14.56
oli juba ära, ei käinud. ma ei tea mis firmad need sellised on millest koguaeg räägitakse, vist aetakse klassiõhtutega segamini - tavaliselt on need hoopis kõige igavamad sündmused, ei ole seal küll valida kaaslasi - täiskasvanud inimesed on tavaliselt hõivatud, ning keskmistes firmades ealine skaala väga erinevad. palju neid suurfirmasid üldse on, et tuhanded inimesed kokku tulevad, et siis 100 on õiges vanuses ja nendest 10 ka vabad - et sebida saaks?
mingid õmblustsehhid või kaablite punujad?
 
ega 20. detsember 2016, kl 20.54
vaba olek ei ole oluline, peaasi, et n.kutav. Kõik oleneb konkreetsest töökollektiivist, mõni ei salli kaastöötajaid silmaotsaski, teise jaoks on jõulupidu nagu tolliametniku juures käimine, peab, aga tore pole, kolmanda töökollektiivis on pea kõik omavahel sõbrad, sest veedavad tööl palju aega koos ja on sarnased huvid. Samas ei ole just jõulupidu sellises kollektiivis sekssuhete põhjustajaks, petta võib igal ajal. Petjad ja juhun.kkujad on tavaliselt kollektiivides, kus inimestel on madalam haridustase ja mõistus üldse tasemel, et räägitakse eide panemisest, viina joomisest ja pooleldi vandudes ka jalgpallist.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!