Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Oled kole, mine silme alt ära,koristajaks
 
Solvunud naine 11. veebruar 2017, kl 12.48
Mu endine meestuttav arvas, et mul on liiga silmatorkav töö, tegelenmodellivaldkonnaga ja olen alati nn. silma all, nähtav. Täna siis arvas ta, et ma olen liiga kole ja peaksin oma praeguse meeldiva töö vahetama koristajatöö vastu,et minusugune peletis pole siis silma all ja kuidas ma üldse sellise töö sain. Jah,ma pole kõndiv barbie-beibe, aga kas siis ainult beibed tohivad nähtaval olla? Teistsugused ei tohigi? Eriti solvas inimest see, et ma olen ka lastele nähtav ja hirmutan nii täiskasvanuid kui lapsi. Lisan,et mul pole tätoveeringuid, ainult huule all väike neet. Aga no mis teha, kui standardile ei vasta... võibolla ongi inimesel õigus ja peaksin tõesti silma alt ära kaduma, kenadele inimestele ruumi tegema??
 
Kaalu seda varianti, et.... 11. veebruar 2017, kl 13.04
võtad needi näost ära, usu mind, see ei anna sulle midagi juurda aga ära võtab palju.
 
Arvan 11. veebruar 2017, kl 13.05
Et ära pole kaduda vaja kuhugi, kuid sorakana mingit tähelepanu loota pole ka mõtet. Enamuse naiste viga on, et ebameeldiva ja lotakana tahetakse tähelepanu, kus neid imetletakse, peetakse eriliseks ja märkamisväärseks.
 
njahh 11. veebruar 2017, kl 13.39
kui madal saab ühe naisterahva enesehinnang olla, et endise meestuttava vihast nõretav solvang rööpast välja lööb?

Sa võiksid staarmodell olla, tema oleks ikka samasuguse vaimuvälgatusega välja tulnud, sest ta lihtsalt pole üle saanud ja nüüd püüab oma solvumist halvustamise alla matta.
 
to Arvan 11. veebruar 2017, kl 13.55
Üldiselt võib öelda, et väga paljude Eesti meeste (mitte kõigi) viga on see, et arvatakse, et õllekõhu ja kiilaneva pealae, aga üliülbe suhtumisega peaks naisi murdma nagu loogu. Päris nii see siiski ei ole, eks iga pott leiab oma kaane ja kõigil tuleb oma valikutega ning võimalustega leppida või teha midagi, et valikuvõimalused suureneksid.
 
Emmeliine 11. veebruar 2017, kl 14.17
Mine solli, suvel päevita. Juuksed blondeeri ja oledki ideaalne standard. Mehed vaatavad silmadega,seega su exil on õigus.
 
vanasõna 11. veebruar 2017, kl 15.02
Alustuseks kammi pea ära, pane kleit selga ja ole naine. Teiseks viska see tobe neet näost minema!
Usu mind, senine olukord muutub kohe ja mitte halvemuse poole.
Karl Kindermacher 11. veebruar 2017, kl 16.19
Viska see pastakas minema - sealt ei õnnestu usutavaid lugusid välja imeda.
 
kas see mees tahab ise modell olla? 11. veebruar 2017, kl 18.03
kas see mees tahab siis ise nagu modell olla ja kuna pole neeti, siis ei võetagi?
Agne Tamm 11. veebruar 2017, kl 19.06
Minu isa tahtis ka meie õpetajast ema sigalasse saata!
 
agnele 11. veebruar 2017, kl 22.58
Aitab juba,ära postita oma rumalad postitused. Katsu aru saada, sinu postitused on sinu vastu ja need häirivad teisi.
 
Oled äge? 11. veebruar 2017, kl 23.42
agnele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aitab juba,ära postita oma rumalad postitused. Kat
> su aru saada, sinu postitused on sinu vastu ja nee
> d häirivad teisi.


Valdab sind nüüd võidujoovastus, et said ikka ära panna?
Päriselt sa vaid näitasid oma armetust.
 
eelmisele 14. veebruar 2017, kl 10.46
Aga mina arvan täpselt nii, nagu 22.58 kommenteerijagi. Jutt jumala tõsi.
 
rita 15. veebruar 2017, kl 21.17
Aga võibolla kuluks su mehele üks kõva jalahoop munadesse ära? Lööb ehk mõistuse tagasi õigesse kohta
 
eelmisele lapile 15. veebruar 2017, kl 22.19
Et kui taguda mehi munadesse, siis näeks nad igas peletises ihaldusväärsusi või?...eriti mopi aru sul!
 
kutsuks korrale 15. veebruar 2017, kl 22.43
no solvangule tulebki vastata jalahoobiga munadesse. kuidas siis veel?
 
ega 16. veebruar 2017, kl 00.07
mopi jaoks on üks solvang kõik, vahet pole, kutsu peletiseks või kaunitariks:D
 
kivike 16. veebruar 2017, kl 09.11
kutsuks korrale Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> no solvangule tulebki vastata jalahoobiga munadess
> e. kuidas siis veel?

Jalahoop munadesse kvalifitseerub kallaltungina, mille alusel saab kirjutada politseisse avalduse. Kõik ei lähe sellele liimile, et mehed häbeneda, kui naised neid lõõvad. Kui kaasuvad veel mingid tervisekahjustused (mine tea ju, kui kõva käraka lajatad, kui solvang juhtub olema eriti suur) maksad veel kahjutasu ja kohtukulud ka. :) Seega, ära kuku suu peale ja solva vastu, sest "karistusaktsioon" löögi näol kubemesse ei ole "süüteoga" tasakaalus. Pealegi ei pruugi mees olla nõnda gentleman ja võib vastu anda, kui sa ei sihi päris täpselt ja mööda paned. Ja elu läheb ka peale seda lööki edasi ning pikas perspektiivis tasub võib-olla kättemaksugi karta. :) Et äkki mingi jook näkku või midagi, mis on vähem valus, oleks mõistlik alternatiiv, kui tahaks kuidagi karistada inimest, kes ütleb, et et sa oled peletis?
 
Alu® 16. veebruar 2017, kl 12.58
Ilmselt käivad paljud koledad naised salasooviga ringi kõiki neid ärapõlgavaid mehi jalaga munadesse peksta. Keskmise tössaka koristajamuti jalg aga kõrgemale ei tõusegi, kui pool meetrit, reielihased lõdvad, lotendavad. Muti enda pikkus jääb kusagile meeterviiekümneviie kanti. Selt kõrguselt munadele aga pihta ei saa kuidagi:)
 
kivike 16. veebruar 2017, kl 14.55
Keskmisel tössakal koristajamutil võib käepärast olla sobiv "device" nagu näiteks harjavars, mis lõdvad reielihased kompenseerib. :) Kõige suuremad p...rselikäimised toimuvad ikka sellepärast, et vastast alahinnatakse ja nö. võitmiseks on vaja ainult nati-nati üle olla, ei pea kordi osavam, ilusam ja targem olema. Olenevalt olukorrast saab mehe ju ka madalamale konfigureerida näiteks banaanikoore abil, noh, et kellel nupp nokib, pole probleemi. :) Minu point oli, et pole vaja vägivallatseda ja kui juba jutuks tuli, siis võiks ju selle teadmise, et inimene on "vana", "paks" või "peletis" või mis iganes veel see oma silm seal ära seletab enda teada jätta, verbaalne vägivald on samasugune vägivald. :) Kusjuures, te ei tea, aga on selliseid mehi ka, kes tahaks teistele munadesse anda, lihtsalt mehed omavahel pole sportlik sedasi teha tahta ja öeldakse suurustavalt "pasunasse". :) Aga noh, ega lõtvade reielihastega nüüd vaevalt, et pasunani või peanupuni ulataks ju, Napoleoni kasvu täiskasvand mehikesi pole kuigi palju. Teisal kurb ju, kui inime ammutab rõõmu teiste alandamisest ja valust. :)
 
Alu® 16. veebruar 2017, kl 16.07
Vaevalt keegi neist rõõmu ammutab teistele füüsilist valu tehes. Pigem on see hädaabinõu oma tigeduse, alandatuse ja tõrjutusega toime tulemiseks, umbes et noh, panin nätaka ära-nüüd hakkab maailm muutuma ja peletisi kaunitarideks pidama. Aga õel maailm ei kavatsegi hakata muutuma, kui siis, veel õelamaks:)
 
Alu® 16. veebruar 2017, kl 16.12
Ahjaa, verbaalne valu. Selle peale noogutaks nii mõnigi oma lokid peast minema, et mina selles meister olen. Peeglist paistab ju vastu tõeline inglike, kes pole kunagi halba sõna ei öelnud ega kirjutanud.
Saaks ainult alu kuhugi metsa sokutada kaasas sildike palun laske mind maha, poleks olemas ei pakse naisi ega tagumikke-kõik oleks yhtviisi armsad ja väga seksikad:)
 
läheb põnevaks 16. veebruar 2017, kl 16.44
Alu, aga kes sul keelab sul suhelda nende armsate ja seksikatega?
sinu jutu põhjal jääb mulje, et sinust huvituvad ainult tössakad peletisd koristajamutid. huvitav, miks see nii on? tahad sellest rääkida?
 
Alu® 16. veebruar 2017, kl 17.41
Tahaks hoopis kysida, et miks peaks mina hakkama kellelegi midagi vaatupidist tõestama, kui tal lihtsalt on mingi arvamus/jääb mulje/tundub/jne. Eluaeg on siin saetud mingit alu on ja alu pole vms, räägi vastu või ei, vahet pole.
Mind ega minu elu see ei häiri, laske aga edasi. Aitab elada nagu näha. Peaksite hoopis tänulikud olema, et on alu kelle peale saab ulguda:)
 
vaaladeta oleks kurb maailm 16. veebruar 2017, kl 18.30
Alu, samuti peaksid sina tänulik olema, et kuskil ekraani taga või su kujutlustes on paksud masajalad, kelle kallal aastaid kannatab iriseda.
mõtle, kui tühi oleks elu ilma nendeta:D
kui kõik naised oleksid ideaalkaalus ja astuksid siredate säärtega sinust külmalt mööda, kelle turjal siis kibedust välja elaksid?
 
Alu® 16. veebruar 2017, kl 21.23
Irw. Saa vaata aga, kas siiski ongi olemas mõni vaal või masajalgne?? Siin pole aastaid keegi seda omaks võtnud ja imestab, et kuskohas ma selliseid küll näha võin. Mul on igatahes lõbus, kurb, kui keegi või mõni teine alu kibestunud on. Äkki tal on mõni kuri vaal kodus, kes ennast siresäärseks peab?:)
 
Alu® 16. veebruar 2017, kl 21.27
kui kõik naised oleksid ideaalkaalus ja astuksid siredate säärtega sinust külmalt mööda, kelle turjal siis kibedust välja elaksid?

Kujutan ette, kuidas seda võib uluda keegi oma pisikese suu kaudu punnis põskede vahelt alla meetriste jalgade otsas. peksaks mehi munadesse, aga ei ulatu, deem:)
 
kurrnurr 16. veebruar 2017, kl 21.40
Alu® Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kui kõik naised oleksid ideaalkaalus ja astuksid s
> iredate säärtega sinust külmalt mööda, kelle turja
> l siis kibedust välja elaksid?
>
> Kujutan ette
> , kuidas seda võib uluda keegi oma pisikese suu ka
> udu punnis põskede vahelt alla meetriste jalgade o
> tsas. peksaks mehi munadesse, aga ei ulatu, deem:)

kas sul kujutlusvõime alati nii kehv olnud või vananemise mõjul rooste läinud? kujutle nüüd korraks, et mõni siresäär satub ka vahel arvuti taha. koos tavaliste kontsadega julgelt 180 cm, jalg ulatub vabalt sulle lõuahaaki andma. kas tekkis juba mure munade tervise pärast?:D
 
Alu® 16. veebruar 2017, kl 21.58
Ei tekkinud, miks peaks? Oma ekraani taga võid ennast nii pikaks kui tahad mõelda ja mehi munadesse taguda. See pole keelatud:)
 
kurrnurr 16. veebruar 2017, kl 22.09
Alule
pole vaja midagi juurde mõelda, kõike on antud piisavalt. mehi munadesse tegelikult väga ei kipu taguma. kui nad just seda ise tungivalt ei soovi. võid igas mõttes rahulik olla:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!