Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kuidas panna mees mõistma, et naine on pingutust väärt?
 
küsimus 18. juuni 2017, kl 11.54
Palun jagage arvamusi/kogemusi, kuidas saaks aastatepikkuses suhtes panna meest mõistma, et naine on natukene rohkem pingutust väärt. See on muidugi arusaadav, et peale mitmeid aastaid ei ole suhe enam selline ninnu-nännutamine, kus igal võimalusel ollakse ninapidi koos, ega ei soovigi seda saavutada. Asi on pigem selles, et kõik on muutunud nii tavaliseks-käime nt söömas, siis mees istub ninapidi telefonis, isegi kui palun tal selle vaid hetkeks eemale panna, tekitatakse draama, et miks ma selliste asjade peale nagu kanaema ärritun. Minu arust peaks see olema elementaarne viisakus.või üleüldse taolised asjad, et tema tekitab minule kurbameelt, ei arvesta minuga, tihtipeale pole just kõige usaldusväärsem, kui on mind kusagile kutsunud, siis pean alati arvestama, et ta viimsel hetkel võib jälle teatada, et unustas öelda, et lubas mingi sõbraga hoopis kohtuda vms..kuid tema ei ole kunagi see pool, kes näitaks ülesse initsiatiivi, et ta soovib asju selgeks rääkida või korda saada. Isegi kui üritan talle öelda, et tema mingi tegu mind kurvaks muudab ja selgitust küsin, siis keeraks ta meelsamini magama, solvab pigem, et kuidas ma jõuan jahvatada, et tema tahaks rahu ja õnne meie vahel ja ta vihkab mingeid tülisid ja vaidlusi, kuid kui üritan selgeks teha, et tema enda käitumise pärast need tülid ongi, siis keeratakse vaid teine külg ja jäädakse magama. Olen toonud ka lahkumineku jutuks, kuid ta ei taha seda.

Mina aga tunnen, et mind ei väärtustata piisavalt. Ta on harjunud, et kõik laheneb iseenesest mõistetavana, kuna mina üritan asjaga alati tegeleda ja olen valmis vanaviisi üsna pea jätkama. Arvan, et kui mina seda ei teeks, ei teeks tema ka. Ma ei tea kuidas sellises suhtes käituda, et ta minust rohkem lugu peaks ning mõistaks, et ma ei lepi ka igavesti vaid halvimaga ning olen pisutki pingutust väärt.
 
nii lihtne see ongi 18. juuni 2017, kl 12.18
...sest sina pole see naine, kes on pingutust väärt. Pingutamise tahe tuleb ise, mitte sunniviisiliselt ja tulemust saab nautida keegi teine naine.
 
Mõttetu hala 18. juuni 2017, kl 12.58
Palju sa enda meelest siis väärt oled? Selle jutu järgi võiks kilo hinna kana järele määrata..
 
Rsss 18. juuni 2017, kl 13.26
Jäta pingutamine järele ja vaata, kas mees hakkab natukenegi pingutama ühiste asjade nimel. Iga suhe jõuab ju sellesse punkti, kus säde saab otsa ja peab natuke ka ise vaeva hakkama nägema. Üksi kahest paati aerutada ei ole ju ka mõtet.
 
arvamus 18. juuni 2017, kl 18.22
Ehk ongi selline mees kes pingutust vaart pole v6i sinust ei hooli. Aga mida teha alguses - ehk oled liiga temale keskendunud. Keskendu iseendale, lavi temaga vahem, investeeri iseendasse, otsi endale meeldivat tegevust, kai trennis jne et valimust parandada. Otsi ka teisi tutvusi, s6pru. Tee seda k6ike vaikselt, nagu endastm6istetavalt, mitte talle nakku visates. Kui ta sinust hoolib, siis hakkab ta muretsema kui p6hitahelepanu enam tema peal ei ole, ja hakkab ise ka pingutama suhte nimel. Ja yldse on see tervem viis elamiseks sulle ka. Ja kui ei m6ju, siis ei ole teie suhe midagi asi yldiselt.
 
eelmisele 18. juuni 2017, kl 22.11
et ise tegid sedaviisi, meest pole, välimust ka mitte ja enda ego turgutamine ka enam ei aita:D
 
muideks 19. juuni 2017, kl 00.00
ei ole ise nii teinud, ei ole vaja olnud, aga tundub et teemaalgatajale oleks see 6ige lahendus, ja teistele sellises olukorras
 
veel 22:11-le 19. juuni 2017, kl 00.02
Aga muide mis sind nii narviliseks tegi, kas oled keegi mees kes kardab et naine muutub jarsku iseseisvaks ja ennast hindavaks? Miks see sind ebakindlaks teeb? Otsi vastust enda seest
Agne Tamm 19. juuni 2017, kl 05.53
Te olete lihtsalt vanad ja prostad! Vanemast peast muutubki asi selliseks! Igaüks tahab omaette olla! Kas teil lapsi pole?
 
kes asjad 19. juuni 2017, kl 07.26
on vanad ja prostad?? umbes nagu vanad ja odavad prostid, kes end niisamagi müüdud ei saa aga unistavad advokaadi palkadest sukasääres?:D
 
veel 19. juuni 2017, kl 07.30
veel 22:11-le Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Aga muide mis sind nii narviliseks tegi, kas oled
> keegi mees kes kardab et naine muutub jarsku isese
> isvaks ja ennast hindavaks? Miks see sind ebakind
> laks teeb? Otsi vastust enda seest

aga mida sa närvitsed? oled ka naine, kes netis tänitab ega muutugi iseseisvaks ja ilusaks? otsi peeglist vastusi:D
 
viimasele 19. juuni 2017, kl 21.15
oh mine osta aju, mis sa siin foorumit risustad ja t6siseid postitajaid segad. Mis kyll motiveerib kedagi v66rastele foorumis heast peast labasusi ja lollusi ytlema? Vastust sa peeglist ei leia, otsi spetsialisti abi
 
Fred 20 19. juuni 2017, kl 23.13
Kõigile normaalsetele inimestele teadaolevalt on absoluutselt igasugune peeseks on niivõrd ilge, räpane ja terviseohtlik perverssus, et sellega tegelevad ehk vaid üksikud, eriti väärastunud pervod ning seda fakti ei muuda mitte mingisugune tolerastide vigin, olgu nad või akadeemikud.:)
Agne Tamm 23. juuni 2017, kl 19.26
Tahaks proovida, kui mõlemad augud on täis!
Agne Tamm 23. juuni 2017, kl 19.34
Pistik, vooluahel, kontakt!
 
Opalopa 08. juuli 2017, kl 11.23
Esiteks.. teiseks.. ja kolmandaks eneseteadlik naine ei pane! mitte midagi muud kui kaminas tule hakkama.. (ja kui on aeg mmmhhmhhh teha). Väärikus ei ole veenmine. Kui kuivale jääd ma võin sulle numbri anda.
 
m. 09. juuli 2017, kl 12.27
Mõnel naisel on küll selline mees, kes jookseb iga käsu peale. Mis siis, et kaua juba koos olnud. Selline küsimus just, kuidas meest niimoodi ära saab õpetada:))))) Et tahan maja, uhket autot , jne, mees kohe jookseb ja täidab käsku.
Agne Tamm 09. juuli 2017, kl 20.20
Mina läheks sauna ja ujulasse! Võtaks topeltaja ja pärast vaataks mis saab! Ühe Värska! Jne Lõhnastaks, värviks huuli! Kõrged kontsad! Jne
Agne Tamm 10. juuli 2017, kl 21.52
Kui mees jookseb käsu peale, siis naisel mingi varjatud haigus, aga naine ikka ajab püsti enda! Tahtejõuga! Siis ka mees jookseb! Voodis ta ju ka ainus naine! Sellele mehele! Noh nagu kaks santi!
 
kivike 12. juuli 2017, kl 09.53
Kui naine jõuab punkti, kus on vaja panna mees mõistma oma väärtust, siis see on punkt, kus peaks sellest mehest loobuma. Sest selline mees pole tema mees ega asi pingutamist väärt. Ja Agne Tamm, maailm on naisi täis, mis tähendab "voodis ta ju ka ainus naine"? Ikka kindel või, hoidsid küünalt?
 
kivike 12. juuli 2017, kl 09.55
Agne Tamm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina läheks sauna ja ujulasse! Võtaks topeltaja ja
> pärast vaataks mis saab! Ühe Värska! Jne Lõhnasta
> ks, värviks huuli! Kõrged kontsad! Jne

Kui mees pole sinust (enam) huvitatud, siis ei aita ei Värska, ei ujula ega huulepulk kontsadega. :)
 
m32 12. juuli 2017, kl 10.30
kivike Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui mees
> pole sinust (enam) huvitatud, siis ei aita ei Värs
> ka, ei ujula ega huulepulk kontsadega. :)

kivike kirjutaks justkui omaenda kogemustest ;)
 
Doctor collins 14. juuli 2017, kl 20.25
Kas teil on võlg? Kas teil on vaja koguda sularaha tervishoiuteenuste kulude katmiseks või võlgade tasumiseks või rahalise jaotuse korral? Oota! Mõelge, kuidas müüte oma neerut valikul. Kui soovite täna oma neeru müüa. Sõnumit meile kohe. Neerud on ostetud maksimaalselt $ 900,000.00US dollarit. Riiklik Sihtasutus ostab praegu terve neer. Minu nimi on dr Collins, nefroloog, neeru riiklik haigla. UBTH Haigla on spetsialiseerunud neeruhaiguste ravile ja tegeleme ka neerude ostmise ja siirdamisega, kellel on vastav doonor. Asume Indias, Kanadas, Suurbritannias, Türgis, USAs, Malaisias, Lõuna-Aafrikas, Eestist jne. Kui olete huvitatud neerupealiste müügist või ostmisest, võtke meiega ühendust e-posti teel: doctorcollins3@gmail.com Vajad Geniune doonorid Ootan sinu vastust…. Parimate soovidega Dr Collins
 
kivike 16. juuli 2017, kl 18.40
m32 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kivike Kirjutas:
> ------------------------------
> -------------------------
> > Kui mees
> > pole
> sinust (enam) huvitatud, siis ei aita ei Värs
>
> > ka, ei ujula ega huulepulk kontsadega. :)
>
>
> kivike kirjutaks justkui omaenda kogemustest ;)

Jo oled noor ja loll, kui sul vastavad kogemused puuduvad, kuigi väidetav vanusenumber justkui rääkida muust. :) Kõigil on kogemusi nii sellega, et meeldib keegi, keda sa ei huvita, kui meeldid ise kellelegi, kes sind ei huvita, inimesi jäetakse maha, ka parimaid. Sama naistega, kui ei huvita, siis ei aita ei ussi ega püssirohi ja see on normaalne leppida sellega, et see pole sinu inimene ja wtf hakata "panema teda mõistma oma väärtust", see kas on või seda pole ega ripu ära teise inimese arusaamast või mittearusaamast või teadlikkusest selle kohta. Maailm on mehi ja naisi täis, milleks raisata aega inimesele, kes pole sinust (enam) huvitatud?
 
iseloom 16. juuli 2017, kl 19.04
Ega sa meest ringi ei kasvata ja asjatu on oodata käitumist, mis pole temale omane. Tuleb lihtsalt mees välja vahetada.
Agne Tamm 16. juuli 2017, kl 19.33
Siis tuleb võtta uus mees, arvan ka mina! Kui ikka muudmoodi ei saa! Uusi mehi pole vótta! Tuleb ennast üles lüüa! Lõhnastada!
 
Vanja 22. august 2017, kl 10.21
Selline küsimus ongi teemaalgatajal vä:))))) A kuidas panna naine mõistma , et armastan teda? Peksan teda mis ma peksan, käed on jub nii väsinud, a raibe aru ei saa
:)))
Näiteks Kim Jungid panid rahva mõistma, et nende juht on jumal. Abiks olid piinamine, koonduslaagrid, massimõrvad jne.
Väärtustatakse seda, kellel/millel mingi väärtus on. Kui seda pole, siis ju ei väärtustata. Või siis tuleb väärtustamine välja peksta, sundida, hirmutada jne. Variante on.
Agne Tamm 23. august 2017, kl 12.30
Appikene!! Kas tõesti nii!! Meest ei muuda miski!! Naist ka miski!! Tuleb lihtsalt elukohta vahetada! Rohkem teiste seas käia! Muud midagi!
Agne Tamm 23. august 2017, kl 12.44
Kindlasti leidub mõni penskarist mees, kellele meeldivad ka naise väikesed kortsukesed ja hea õhtul ümbert kinni võtta, voodis! Kui mees on olnud kaua üksi, siis ta väärtustab naist, et on keegi kõrval! Teil tundub kõik nii iseenesest mõistetav! Tuleb ise lihtsam olla!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!