Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
teave
 
T.R. U. 17. märts 2018, kl 17.31
Tere teile!

Palun, kas keegi teist on käinud Tartu Karlova teatris? Vaatasin kodulehte, tundus väga tagasihoidlik nii suuruselt kui sisustuselt. Mulle on kingitud piletid sinna etendusele ja kuna mul on sõbranna külas Saksamaalt, siis mõtlesin ta kaasa kutsuda. Kuidas riietuda, kas saal on soe? Tundub, et väga pidulikult, õhtutualetis, ei ole vaja sinna minna? Seal ei ole isegi nummerdatud kohti? Kui keegi viitsiks oma muljeid jagada, oleksin tänulik küll. :)
Karl Kindermacher 19. märts 2018, kl 23.11
Pigem selline mõnusalt kodune-hubane koht. Kas kampsunit on vaja, ei oska öelda, sest käisin ise suvisel ajal.
 
T.R.U. 28. märts 2018, kl 07.35
Tere jälle!

Tänan Karli, aga mehena ta kahjuks ei rääkinud täpsemalt sellest, mis mind kõige rohkem huvitab. See, kui pidulikult riietuda tuleks. Pildi järgi vaadates, siis õhtukleidis pingi peal väga ei istu. Võib-olla ma aga eksin? Minek on juba sel nädalal.
 
eksole 28. märts 2018, kl 11.00
Normaalselt võiks riides olla, ei enamat. Ruumid on soojad, aga mu meelest toolid on üksjagu ebamugavad. Vahetusjalatseid pole ka vaja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!