Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
kelle kommentaarid on oodatud?
 
Marii 23. november 2001, kl 17.45
kuna siin on minu meelest teenimatult palju juttu olnud Bellast, siis teex sellise ettepaneku, et kelle kommentaare te alati ootate ja kellel on koige monusamad, asjalikumad, huvitavamad kommentaarid? mulle endale meeldivad ntx crissu ja heleni kommentaarid, kuigi helen tundub et on kadunud viimasel ajal olnud.
 
Marion 23. november 2001, kl 17.52
Päh, Crissu omad mulle küll ei meeldi - siuke pisike patsidega ennast tähtsaks tegev plika. Ja kui kellelgi on teistsuguen arvamus kyll siis kätsatab vasta.
 
Rita 23. november 2001, kl 17.53
Mis tähendab "oodatud"? Kas meil on siin sotsialistlik võistlus, et kelle omad paremad?
 
Liss 23. november 2001, kl 18.16
Minule meeldivad Crissu ja Felixi kommentaarid. Ma ei pruugi nendega alati 100%-liselt nõustuda, kuid on näha, et need on kirjutatud vaheda mõistusega meeldivate inimeste poolt.
 
xxx 23. november 2001, kl 18.27
ah et nüüd siis nagu osadel inimestel on lubatud siia kirjutada ja ülejäänud, kes kanakarja meelepaha alla langenud, olgu vait?
 
Liss 23. november 2001, kl 19.08
Kindlasti mitte. Siin on teema, et kelle kommid rohkem meeldivad. Mitte nimekirja avamine persona non gratadest.
 
crissu 23. november 2001, kl 20.59
Liss & Marii: tänud:)
seda siin poleks küll oodanud - eks olen minagi siin ninapihta saanud

Meeldivad inksu, fööniksi ja veel paljude-paljude teiste kommentaarid
vahel leiab häid mõtteid ka vähem sagedaste kirjutajate hulgast
nii ei saagi öelda, et mõned meeldivad rohkem jne
vahel on ju ka teistsugusest arvamusest tekkinud arutelust välja koorunud palju mõttekäike, mis annavad endalegi midagi juurde

Marion - pead end siis paremaks? targemaks? ei ole siia kunagi midagi selle mõttega kirjutanud, et end tähtsaks teha - huvitav kuidas sul selline asi pähe tuli? patse kannan vahel küll;) kuid plikaks pole mind ammu keegi pidanud peaks mõnesmõttes nagu komplimendina võtma:)

Marion sa võibolla loe siis natuke süvenenumalt - enamasti olen selgitanud ka, miks ma nii või naa kirjutanud olen (vähemalt olen püüdnud seda)
minu arvamusest erinevate mõtete suhtes pakub tihti huvi, miks selline või teistsugune arusaam kirjutajal just on...

ja ühes kohas juba kirjutasin, et pole tahtnud lausa varbapeale astuda, kuid ega siis ei pea ju leppima ka igasuguste lahmivate väljendustega - see pole aga tõesti see teema siin


kena lumist nädalavahetust kõigile:)
 
kullatükk 23. november 2001, kl 21.48
Nii, mida te kobisete. Bella on minus huvi äratanud ja olen täiesti kindel, et ka teis. Niisiis tule ikka tagasi ja provotseeri meid malbeid ajukääbuseid, kes silmnähtavalt ei talu midagi muud kui seda mis A4 paele ära mahub.
 
muutuja 24. november 2001, kl 01.56
ootan adekvaatseid ja isiklikul kogemusel põhinevaid komme, mitte "kuulsuse narride" kribitud heietusi teemadel mida nood kunagi läbi pole põdenud...
tüütu...
õnnex KRIBIVAD NAD ALATI SAMA NIME ALL...
 
EHEE 24. november 2001, kl 10.44
M6tlesin sama mis muutuja.Palju huvitavam j 6petlikum on lugeda kirjutaja isiklikel kogemustel p6hinevaid kommentaare,aga mitte teemal..keegi kuskil raakis,et...bla bla blaaaa.Isiklike kogemuste jagamine teistega teeb meid rikkamaks.Ja loeks alati meeleldi 35 ja vanemate inimeste komme,sest neil on t6esti juba elukogemust,mida k6rvataha panna.
Meeldivaid komme k6igile ja k6igilt!
 
Feliks 24. november 2001, kl 14.58
Tänan Liss - üllatasid-..kuigi enda kommentaare küll ei kirjuta seepärast, et nad kellegile meeldima peaks.
a mull emeeldib ühkkond, mis on tekkind...see ongi j tegelt suht vaba...alguses onkeementid, mis asjast räägivad...ja kui teema ennast ammendama hakkab, muutub nn vanaks tulevad (kah mõnusad) sülleistumise jutud....ja mida laiemaks muutub rääkijate ring, seda mitmekesisemaks (loe huvitavamaks) asi läheb. On ju toogi siin omamoodi võimalus ütelda välja neid asju, mida oma realelus sageli oma isikliku meelerahu huvides ei tasu propageerida...hää näide, kuidas me oleme sõltuvad oma kujunenud keskkonnast.
Jõudu!
ah jaa...mulle meeldivad kah paljude kommis: Fööniks ja Piloot ja Sipsu ja N2 ja Tess ja Anna ja siis veel eriline lemik, kelle nimi mul meeld eei tule...noh see naisterahvas, kellega me alalõpmata vaidleme kohe:))
Jõud!
Ja tänud Mariile teema ülesvõtu eest:) Oli kah sarnane mõte:)
 
Marii 24. november 2001, kl 16.35
tnx ikka sulle Felix, et hea sônaga toetasid sellist väikest teemaarendust siin. kuna esimesed kommid olid kyll sellised pahased, siis sinu sônavôtt oli kui vesi veskile:)) tnx ka kôigile teistele ja tore, et te olemas olete:))
 
inks 24. november 2001, kl 19.04
Tänan crissu, üllatasid poolehoiuga. olen sinuga pea alati ühel meelel ja oled üks väheseid, kelle kommid ka hiljem meeles on.
 
Kohtunik 24. november 2001, kl 19.26
Õnnetud inimesed, kes te siin oma varjuelu elate, minge tehke midagi kasulikku.
 
... 26. november 2001, kl 00.56
 
Fööniks 26. november 2001, kl 08.36
Marii: idee on OK :) Ära tee välja nendest kes teemapüstituse pärast pahandavad, neid jätkub alati ja iga teema all (kui oled tähele pannud:)

Mulle meeldivad siin paljud... enamusega olen kokku puutunud peamiselt artikleid kommenteerides, osa neist kirjutavad ka foorumis... noh et kui nimesid tahate... Siin on mõned (ja ainult tähestiku, mitte tingimata tähtsuse järjekorras:): Anna, Crissu, Feliks, Inxu, Marmelade, N2, Piloot, Plahh, Sipsu, Skiso, Tess... ja ma kindlasti unustasin kedagi ära, sest teid on nii palju :) Teiega olen tihti olnud sama meelt või niisama ühel lainel... See on ju piisav põhjus, et teid ikka tagasi oodata :) Ja siis mulle tulevad meelde veel Valeria ja Gita, kellega on olnud väga nauditav vaielda... sest neil on samuti omad läbitunnetatud tõed. Jah, ja Vovik (keda kahjuks ammu näha pole olnud), kellega me pidevalt vaidlesime vaat et vaidlemise pärast :)

Aga kindlasti ei ole siinkohal võimalik teha ammendavat loetelu, sest ma olen enam-vähem veendunud, et neid toredaid, kes ei olegi endale tekitanud püsivat nick'i (täna ..., homme ???, või midagi sarnast...) on samuti palju...

Ja veel on minu jaoks oodatud kõik kellel on oma arvamus... poleks teistsuguseid arvamusi, oleks igav... ja hakkaks arvama et saab ainult nii nagu mina... a ei pruugi ju :)

Ah jaa, veel üks mõte - mõned eelkirjutajad palusid, et kirjutataks ainult oma kogemustel põhinevalt... vaat päris nõus ei ole... kogemuste puudumisel põhinevad kirjutised annavad pildi selle inimese ideaalidest... ons see halb? Ja kuidas teha vahet et kes kirjutab kogemusest ja kes ideaalist - see viimane vaat et ilusamgi - elamise eesmärgina näiteks... kui otse ei küsi, ei pruugi ju arugi saada et kas kogemus või ideaal... :)
Lihtsalt arvan, et kommentaarina kirjapandu ei pea tingimata olema varustatud viidetega: "Minu mees tegi niimoodi ja siis mina arvasin/tegin niimoodi"... mis iganes... ikka on ju lubatud kirjutada umbisikuliselt :)) Me ju ei koosta siin jutukesi ajakirja "Saladused" tarbeks :))) Igal oma elu ja arusaamad... kellel mida on... :)

Ja aitäh neile, kes mind meeles pidasid :)
 
TESS 26. november 2001, kl 09.36
Marii, igatahes huvitav see idee:))
No vaat see on kuidagi kummaliselt nii, et loen teemat ja kui on tuttavaid, siis kohe tuju läheb rõõmsaks, tegelt ka...noh pilk märkab kohe neid kellega harjunud ja huvitav: Sipsu, Plahh, Skiso,Fööniks, Piloot, Feliks, Inxu, Marmelade, Crissu, Anna, N2, Vovik, SiilUdus, BenLondon...jne.
Mõnda neist pole kaua näha olnud, aga mis siis...küll nad mõnikord välja ilmuvad:))
Ilusat nädala algust siinkohal kõigile ja tänud neile, kellel mina meeles olin:))
Otse loomulikult pole kõik kommentaarid oma kogemuste põhjal.Palju on enda ümbert, tuttavate omi ja lihtsalt mõtteid-arvamusi.
Lohutuseks Mariile, ei ole olemas mõtet, ega arvamust mis kõigile 100% meeldiks.Olen minagi siin mõnikord oma kaerad saand ja mis seal´s ikka:))) Ja nagu Fööniks juba ütles, igav ju, kui erinevusi poleks.
Ja kohtunike kohta on mul oma arvamus:0)))))Varjuelu...see siin...no ma ei usu.Olen kindel, et nendel hästi suhelda oskavatel inimestel siin, in real life sõpruskonna puudumist küll ei esine.:))))
 
top10 26. november 2001, kl 10.04
Et kes on tippkommenteerijad? Koostaks mingi personaalia? Hästi imelik teemaasetus, sest peletab ennast mitte nii kindlalt tundvad inimesed, kellel tegelikult võib päris huvitav arvamus olla, minema. Ja mis mõtet siis on üldse lugeda kommentaare, kui kõik tulevad nagu ühest torust? Inimene püstitab teema siis, kui tunneb, et midagi on vaja selgeks rääkida-mõelda ja on arvatavasti huvitatud võimalikult erinevatest seisukohtadest ja ka teiste inimeste samalaadsetest isiklikest kogemustest, et sealt enda jaoks mingi uus lahendustee leida.
Aga kui koostatakse mingi list oodatud ja mitteoodatud kommenteerijatest... No aru ma ei saa...
 
huu 26. november 2001, kl 10.38
Ennast kiitmast ma ei väsi!!! Kui keegi enam "asjalikku" nõu ei soovi siis hakkate üksteist kiitma! Juba siis on niiii vaja!! Nii et hoolitseme ikka iseendi eest, et teistele jääks aga hea mulje!
Kõrvalrubriigis ootab üks tüdruk isa raske haiguse tõttu lohutust , seal siinseid "nõuandjate" nimesid ei esine.
Mul ei ole püsivat nime ja teie kampa kuuluda ei soovi, samas kirjutan mõne rea kui tuju on, kuid üha vähem
 
Kaits 26. november 2001, kl 10.49
Mina ei taha mingit edetabelit enammeeldivatest kommenteerijatest siin koostama hakata. Siiski on loomulikult ka minul oma erilised lemmikud, kuid tahtsin öelda hoopis seda, et MITTEOODATUD kommentaarid on ikka sellised mürgised ja teisi halvustavad. Kommentaarid on mõeldud ikka arvamuste vahetamiseks, teinekord ka kogemuste vahetamiseks, või lihtsalt filosofeerimiseks, mitte aga teiste alandamiseks ja tuju rikkumiseks.
 
TESS 26. november 2001, kl 10.50
top10
Kahju, et valesti aru said.Ei ole oodatud ja mitteoodatud...selles üldises mõttes.
Mõnede jaoks on lihtsalt need, keda juba kaua tuntakse.
Mis mõttes mitte nii kindlalt tundvad inimesed?
Ja ma just ütlesin, et huvitavaid ja teistsuguseid seisukohti on tihtipeale hariv ja põnev lugeda.:)
Ja ma ei saaks ka neid tihedamaid kommenteerijaid kuidagi ühest torust rääkijateks lugeda.Mõtisklused on ikka erinevad...ja kui vahest keegi ka ära öelnud, mis endal plaanis oli, mis seal siis ikka.
 
TESS 26. november 2001, kl 10.57
huu
Millises teises rubriigis??
Mis puutub igas rubriigis (mitte)kommenteerimisse, siis enda eest rääkides...ma ei tahaks midagi öelda, kui ma ei oska või ei tea asjalikku või pole ka tuju mõnikord.Kah inimlik või?
 
Fööniks 26. november 2001, kl 11.01
Novat, ma ju just seda ütlesingi, et on üks seltskond, kellega oled vaat et sõber juba, sest nad mõtlevad samuti... ja siis on teised kes on huvitavad just seetõttu et mõtlevad 180 kraadi teisti... mis te komplekse endale tekitate siis kohe :)

Egas mina kah süüdi ole et mul ntx Anna ja Tessiga ühesugune elukogemus on! :)
 
top10 26. november 2001, kl 11.08
siiski-siiski. tarvitseb vaid nt Bellal suu lahti teha, kui enamik teda minema kupatama hakkab. tähtis on ju arvamus või mis? ja näiteks Bella oma tihtipeale kardinaalselt erinev teiste omast. uus tulija, kes ka midagi arvaks, ei teegi üldisest erineva arvamuse puhul suud lahti. oma kogemus, muide. arvaks, aga ei taha olla see, kelle pihta hakkab siis mürginooli lendama. need, kes lähevad isiklikuks ja solvama hakkavad, võiks muidugi pigem arvamata olla, aga - arvamus seegi...
 
crissu 26. november 2001, kl 11.12
Mitmekesised arvamused on vast igas rubriigis teretulnud

ka vastukäivad kommid tekitavad diskussioone, mis huvitavaid mõttekäike lagedale toovad

olen meeldivalt üllatunud, et mu enda juttu ka positiivselt hinnataks
tänud kõigile

kaitsiga 100% nõus
polegi suurt midagi enam lisada

ahjaa
to huu
see natuke kohatu (minu arust)märkus - ega ei saagi sellele tüdrukule niimoodi midagi vastata - vähihaige isa pärast muretsemisele kaasarääkimiseks peaks tõepoolest olema endal samalaadsed kogemused ja samas ei saa tõsise haiguse puhul foorumis muud, kui äärmisel juhul hingelist tuge pakkuda...
 
Anna 26. november 2001, kl 11.21
Arvaks siis kah midagi, ma ju mitte ei saa näppe paigal hoida:))

Ededabelit koostama kah ei hakka, huvitav on lugeda kõiki kommentaare, kui kirjutajast ei õhku kurjust ja eriti just labasust ja otse roppust.

Loomulikult on mõttekaaslasi, ke´lle kommentaare lugedes suunurgad nagu vägisi ülespoole kerkivad. Samas tore ka vaielda, positiivne näide just Vovik, asjalik vaidleja.

Ja ei saa aru, kui olen juba kirjutanud nime alla Anna, miks seda teemast teemasse muutma peaks, ongi ju nii, et just delfi naistelehe teemad tihti üksteidega haakuvad ja teatud kirjutajatest on juba ju üsna selge pilt, milleks siis sogama hakata, mõtteviis ju sama.

Ja 100% ühtin Crissu arvamusega, kui on teema milles mul kogemusi pole, eriti selline inimese jaoks tõestiu raske teema kus ta abi ootab, kas teeb see mind siis pealiskaudsemaks, et abi ei paku. MUL PUUDUB ju kogemus, kas siis peaks igaks juhuks igalepoole kirjutama TERE! Ei pea!
 
TESS 26. november 2001, kl 11.47
top10
oot-oot, kas sa mitte ei astunud nüüd...:)Seda, et mürginoole bumerangina saab ehk see, kes selle ise lendu on lasknud:)?
Ole nagu oled ja ära põe.Kui see Bella või kes iganes on julgeb öelda siis julgeb ju ka kaitsta oma kardinaalselt erinevaid seisukohti.Püha müristus, see ongi ju arutelu rubriik.:)
Ja mina paraku ei tea kedagi sihilikult pahatahtlikku kauemkommenteerijate(no küll sai sõna nüüd:))) seast.
 
Fööniks 26. november 2001, kl 11.52
Tess: võtsid sõna suust :)

Nii hää, et meid on kaks - seni kui sina kommenteerid teen mina tööd ja vastupidi, eks! :)
 
. 26. november 2001, kl 11.57
 
Feliks 26. november 2001, kl 12.04
Täitsa hämastav, kuidas annab mistahes lausel peale sappi pritsida....ja negatiivsust kah...vat ei saa aru, miks.

Ilmselt on siin väga hea võimalus ja vaat et lausa teemakohane siiralt vabandada kõikide nende ees, kes on mu kommi võtt kui isikliku rünnakut ja mahategemist. Kinnitan siinkohal, et ma pole seda mitt emeelega teind ja püüan edaspidi veelgi vähem kellegile kannale astuda..kui ta just mind ei ründa:)
Olge kuidas suudate ja laske teistel kah olla....ja ma lähen teen nüüd midagi asjaliku:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!