Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
Suhe vanem naine-noor mees
 
Irma 29. november 2001, kl 11.05
Olen lahutatud 45a naine. Aasta tagasiarmusime teineteisesse mina ja 29a noor mees, seega 16a minust noorem. Temagi on vaba. Me sobime väga hästi, aga sellistele paaridele (tean mõnda veel)vaadatakse miskipärast viltu. Aga miks? Niigi kipub head ja ilusat siin meie igapäevaelus vähe olema. Miks peaksime keelama omale seda kena suhet?
 
Stella 29. november 2001, kl 11.08
Õige, Irma! Ka minul on endast 9 a noorem armsam ja kõik on OK. Ei ole teiste asi oma nina toppida armastava paari vahele!
 
:o) 29. november 2001, kl 11.22
Pead lihtsalt arvestama, et kui sina oled ükskord näiteks 55 aastane vanamutt, siis on su boyfriend 39 aastane parimais aastais mees, kelle pilk ja ilmselt ka tegu nooremate järele haarab. Kaua ta jaksab vanamutiga olla, kui ilm on ilusaid, värskeid noori naisi täis? Selleks vanuseks on need noored temavanused juba piisava elukogemusega, et ka nende käest saada, mis on kõrgetasemeline ja arvestatav. Sinu praegune trump - kogemused - hakkab tuhmuma. Läheb esimene suur armumine üle, tekib harjumine ja rutiin ja nii lähebki. Keegi ei planeeri seda ette ega tunnista algul, et nii võib minna.
Kui oled valmis sellega arvestama ja teda mõistma, siis naudi elu.
 
Fui 29. november 2001, kl 11.26
Minul mitme poja emana on küll vastik mõelda, et mingi vana naine käperdab minu poega. Naine peab ikka olema mehest noorem või sama vana.
 
Feliks 29. november 2001, kl 11.30
Kelle asi on, kui vana on keegi ja kas nad omavahel suhtlevad!

a kas 55 aastane naine ongi juba vanamutt!?:)))Krt vahel võib 39 aastane mees olla hullem ätt :)) Kui inimesed end hästi tunnevad, pole vanusel suurt vahet..ja kui enam ei tunne.....
 
Fööniks 29. november 2001, kl 11.35
Fui: Jeah. Kui täpselt sama vana ei ole kui mees (ntx 10 päeva vanem), siis on ikka juba jama jah...
 
mair 29. november 2001, kl 11.37
Fui,
on sul mingi kompleks vä? Ma usun, et poeg küll üsna vähe sinu arvamusest hoolib.
 
:o) 29. november 2001, kl 11.37
55-aastane naine on 39-aastase mehe kõrval vanamutt.
 
n25 29. november 2001, kl 11.39
Ja nii see elukene ongi: minu isiklik elu on teiste asi. No mis raporteerija on ema täisealisele mehele/naisele? Või veel parem - mingi suvaline tädi tänavalt?

Kuidagi liiga palju topime oma nina teiste asjadesse. See, et mina arvan, et NII on hea, ei tähenda mitte, et kõik peaks sedasi elama.
 
:o) 29. november 2001, kl 11.45
See ei ole nina teiste asjadesse toppimine. Irma esitas teema, küsimuse, millele me siin vastame. Kui minu arvamus erineb kellegi teise arvamusest, on see kohe nina toppimine. Kui oleksin kõigega pimesi nõus, oleks see tubli komm.....
 
Massa 29. november 2001, kl 11.51
Kõik oleneb inimesest ja sobivusest. Ka minul on tunduvalt noorem mees ja ma ei kujuta ettegi, et võiksin elada endavanusega. Ma arvan, et kui mees armastab endast vanemat naist, siis mitte tema kogemuste ja välimuse pärast vaid lihtsalt, seletamatult armastab just seda naist. Ka praegu on ümberringi palju noori, kogenud naisi. On rikkaid ja vaeseid kuid armastatakse just ühte inimest.
Võimalus 10 a pärast lahku minna on kõigil!
 
TESS 29. november 2001, kl 11.58
Fui
Ma ei ole vana ja mu mees pole ka minust nt.10 aastat noorem, aga minu tagasihoidlik arvamus on, et...
armastus ei küsi vanust, kellaaega, ilma, kuuseisu...
 
Irma 29. november 2001, kl 12.02
Olen väga nooruslik ja probleem on minu jaoks omavanuse kaaslase leidmisel tihti see, et mehed kusagil alates 40 kipuvad olema "läbi põlenud", tihti juba kibestunud ja virisevad nagu vanaätid... Tõepoolest on vahel tunne mõne omavanusega suheldes, et ta vist on 70-80 aastane, täitsa omadega läbi, kibestunud vanamees... Muidugi ei arva ma, et see kõikidega nii on, aga mulle pole teistsuguseid kahjuks ette juhtunud :(
 
yx_crissu:) 29. november 2001, kl 12.03
Tessi juba pani minugi mõtted ilusti kirja:)
 
:o) 29. november 2001, kl 12.08
Mina olen 31 ja mu mees on 40. Oleme olnud koos 13 aastat. Mina olen noorusest ja energiast pakatav kirglik noor naine. Minu mees ei jää minust nooruse ega muu poolest sammugi maha. Ta annab silmad ette enamikele 30-aastastest meestest. Mina jälle ei kujuta ette elada endavanuse või noorema mehega. Vähemalt selle mehega võrreldes ei suuda keegi teine mulle midagi oluliselt paremat pakkuda.
Loomulikult saan ma aru, et see kõigiga nii ei ole ja väga paljud on juba 35-aastaselt vanad mehed. Mul on töökaaslane, IT mees, kes 2 korda aastas hõõrub koju minnes käsi ja põsed õhetavad: täna on SEE päev, kui meie (tema ja ta naise) sügisene (kevadine) seksikord tuleb!!!!!
Tubli, Irma. Ole noor edasi ja edu Sulle.
 
Mann 29. november 2001, kl 12.12
Irmakene, ja las vahivad viltu! Tegelikult vahitakse ikkagi ainult kadedusest. Ega siis armumine ja armastus pole ainult noorte inimeste pärusmaa. Tunded ei tule ega lähe käskimise peale, ammugi siis nädalapäevast, kellaajast, kehakaalust, juuksevärvist või vanusest. Kui ikka inimesed omavahel sobivad, pole mitte kellegi asi, kuidas nad täpselt sobivad.
 
Vähk 29. november 2001, kl 13.02
Minu mees on 29 ja ise olen 38.Koos oleme juba seitse aastat ja meil on ka ühine laps.Tunnen ennast temaga väga õnnelikuna ja tean,et tema minuga samuti.Alles eile tunnistas mulle, et armastab mind isegi rohkem kui tutvuse alguses.
No meie suhtele seisis väga vastu minu praegune ämm ja ta tegi kõik endast oleneva, et meid lahku ajada.Mina olin siiski see passiivne pool ja arvasin samuti, et noor poiss ja küll tal varsti tuhin üle läheb.Aga ei läinud.Hiljem armusin ka mina ja mõistsin, et mul ei ole nii head ja hoolivat meest enne kunagi olnud.
Muidugi mõtlen ka aegajalt meie tulevikule ja ei taha väga suuri õhulosse ehitada, aga eks aeg näitab.
Muide, mul on ka esimesest abielust 16-aastane poeg ja kui tema
peaks kunagi koos elama hakkama endast vanema lapsega naisega, siis saan temast aru ja selliseid stseene talle ei korralda, nagu minul üleelada tuli.
Sulle Irma soovin aga õnne ja naudi täiel rinnal noore mehe armastust ja hoolitsust!Edu!
 
emily 29. november 2001, kl 14.20
Kõik oleneb ikka konkreetsest suhtest. On paare, kellele see probleem pole. Naisteajakirjades on ka ilmunud lugusid sel teemal (meelde tuleb näit Mihkel Raud oma kaasaga), otsi üles, ehk leiad sealt mingeid mõtteid.
Ise tean üht paari, kus 16a poiss armus 10 a vanemasse naabrinaisesse, kes oli abielus. Nüüd on nad 10a omavahel abielus olnud. Tunduvad õnnelikud olevat.
Eks vanusevahe pärast ole lahku ka palju mindud, ainult et neid lugusid me nii hästi ei tea. Aga hakka elama ja ületa kõik tõkked siis, kui nad ette kerkivad.
 
Kolmas Noorus 29. november 2001, kl 14.34
Sina, Fui, oled vagusi, kuni mina sinu, poega käperdan. Ja sinu poeg, kui ta vähegi mees on, Fui, ei küsi sinu arvamust selles asjas. Koht, Fui! Oli sul neid poegi veel?
 
Kiisu 29. november 2001, kl 14.57

Minul ka 9 aastat noorem mees. Sugulastest mitte ükski pole silmi pööritanud. Meie ise rahul.
 
Kolmas Noorus 29. november 2001, kl 15.15
Autor o), valmistu aegsasti oma meest üle andma noorematele, uuematele, ilusamatele, parematele, sest neid kasvab peale alati, ole nii noor oma mehe kõrval kui tahes. Ja sina oled varsti juba 55ne vanamutt!
 
Pipa 29. november 2001, kl 15.20
Minu õel on 10a noorem mees ja õele mõjub see küll väga hästi - näeb välja nagu plikake.
Noorem kaasa hoiab vanemat poolt heas vormis.
 
:o) 29. november 2001, kl 15.35
Kolmas Noorus.
Sa oled üks kibestunud õel vanaeit. Kadedusest võid muidugi igasugust solki suust välja ajada, mind see ei puuduta ja ükskõik millise haleda vastusega sa siin veel esined, mina ignoreerin.
Jõudu sulle .
Aga teistele, kes oma nooremate meestega õnnelikud on, mul on teie pärast hea meel. Ja ärge muutuge selliseks nagu üks kuivetunud eit on.
 
aktiivne naine 29. november 2001, kl 15.48
See suhe võib 10 aastat püsida, kuid mitte kauem. See oleks levinud põhimõtete puhul ime, kui sedamoodi suhe kestma jääb.
Samas jagan sinu rõõmu, sest oleksin ise ka väga õnnelik, kui kusagilt 29-aastase vaba mehe saaks (olen 28).
 
Opossum 29. november 2001, kl 16.11
Te ei peagi endale keelama seda suhet- ega Te teiste pärast koos ole! Põhiline on olla õnnelik.
 
almond 29. november 2001, kl 16.52
Tere Irma!
Ära kahtle! F.Nietshe soovitas, minu arust väga optimistlik
 
Tova 29. november 2001, kl 16.52
Haah,
garantiid suvalise suhte püsimajäämise (on see siis omavanuste või vanema-noorema vahel) kohta ei saa anda kunagi. Isegi mitte Lloyd kompanii.
Miks siis peaks inimene mitte PRAEGU õnnelik tahtma olla? Niikuinii ei tea ju ette ühegi suhte puhul.
 
Named 29. november 2001, kl 16.55
jah... mina soovin ainult edu teile.. ja ära kuula mida siinsed negatiivsed kommenteerijad ütledvad.


Mu enda kallis armastatu oli 13 aastat vanem minust... ja see suhe ei purunenud mitte vanuse vahe pärast... vaid teise mehe pärast.


Vanus on numbrid, ja selle pärast ei maksa põdeda. Tähtsim on see, et on õnnelik Su partner ja Sina ise.



Jõudu Soovides:
Named
 
sekretär 29. november 2001, kl 16.56
minu ema sõbranna hakkas ca 20 aastat tagasi elama koos endas 15 aastat noorem mehega. naine oli 40 ja mees 25.kõik ennustasid suurt häda ja hukku ja kadu, aga elavad teised siiani (arvutada vanused - ei midagi kohutavat) õnnelikult - eks see ikka sõltu inimestest.
mulle endale meeldib rohkem omaealise inimesega elada - on ära proovitud nii noorem kui vanem. aga omavanune on parim - teemad samad,sõbrad-tuttavad samad, muusikamaitse sama, arusaam isegi moest ja toidu maitsest sama:)))
aga nagu vanasõna ütleb - mõnele ema, mõnele tütar ja mõnele - mõlemad:::)))
 
sekretär 29. november 2001, kl 16.58
sorry - tähed kaovad kusagile ära...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!