Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
häbeme raseerimine
 
Katre 08. aprill 2003, kl 16.57
Raseerimine on nii nõme. Mina näiteks lõpetasin ühe mehega sellepärast suhtedki, et ta ootas, et raseeriksin ennast. Alguses raseerisin ka, aga siis hakkas see ikka tõsiselt närvidele käima.
 
arvamus 08. aprill 2003, kl 17.03

paljude meeste arvates päris ilma karvadeta tutt on otsekui teenageri oma.Ja mehed ei taha olla lapsevägistajad.Meeldib rohkem piiratud tutt, väike triip
 
aljosha 08. aprill 2003, kl 17.05
siinsed sõnavõtud ei tähenda et ise raseerimata oleks.

veider on lihsalt see, kuidas mõned täiesti võõraste inimeste raseeerimist või selle mittetegemist nii südamesse võtavad et foorumis sel teemal sõna võtma peavad.

krt, kui mina näiteks mõnda delikaatset kohta blondeeriks või patsi punuks siis küll sellest ei pasundaks ning teistele peale ei sunniks
 
imestaja 08. aprill 2003, kl 17.06
Kristi, see ajabki edast välja, et raseerimist presenteeritakse kui elutõde. Et seda PEAB tegema. Mitte nii, et mulle meeldib karvu ajada, kui teile ei meeldi, siis ei meeldi. Lugesin foorumit hulka aega, aga kui iga jumala nädal mingis rubriigis püstitas keegi teema 'no kuidas te saate karvadega käia, mul nii imelik vaadata', siis kihvatas. Miks ei lasta inimestel elada nii, nagu nemad tahavad? Miks osad on võtnud pähe, et ainult nende moodi on õige? Ja tekkis lootus, et kui vastu väitlen ja tõestan, et ka teistsugustel on oma koht siin päikese all, siis ehk karvutustajad vaikivad. Muuseas, ei ole kohanud veel ühtegi teemat, kus mitte- ajajad väidaksid, et karvaselt tulebki ringi käia ja igaüks, kes miskit ajab on karvamõrtsukas ja tuleks ühiskonnast välja heita. Aga ilmselt jah ei tasu väidelda. Ei tee selgeks, et asi ei ole mitte karvades, vaid selles, et igaühel on õigus oma arvamusele ja oma elule.
 
tõstanpead 08. aprill 2003, kl 17.55
kas naiste elueesmärk ongi ainult meestele meeldida - meestele meeldib selline tutt ja selline kaal ja selline riietus ja et suumulk ka kinni oleks... kes siis naised on? sitasitikad vä?
 
töllmokk 08. aprill 2003, kl 18.13
Kristikene,
küsimus ei ole üldsegi raseerimises või mitteraseerimises, vaid oma nina toppimises teiste inimeste jalgevahesse.
 
korralik 08. aprill 2003, kl 19.28
Iusasti raseeritud paistab valja puhtam ja hoolitsetud. need ilged karvad lahevad ju "kollaseks" pika aja peale..... ja on vaga seksikas ka.
Motle ise kui peaks seal karvade sees keelega oigeid kohti taga ajama - vist paris jube! ;-]
 
ütleks kah... 08. aprill 2003, kl 19.36
Ei tea kas varsti hakatakse näokarvu kah raseerima või?!?
Ja üldse...miks kurat peavad naised nii nii siledad olema?Igast kohast ja august...Vot mehed-need olgu nagu tahavad,ei esita keegi neile mingeid kaebusi.
 
bibigon 08. aprill 2003, kl 20.32
To tõstanpead: Need olid kuldsed sõnad! Krt, iga naine talitagu ikka selle järele, kuidas tal ENDAL mugav on, mitte meestele meeldimise huvides. Saage ükskord suureks! Ja minge Ugala Vagiina monolooge vaatama!
 
piloot 08. aprill 2003, kl 21.20
Jälle tõestus väitele, et enne, kui naisega tuttavaks tahad saada, on vaja temaga seksida...Kuul pähe, kui oled paar päeva inimest piiranud ja siis avastad karvapuhma...inimene alles eila puu otsast alla roninud...
 
karla 08. aprill 2003, kl 21.54
Mõni neidis võiks juuksed ka maha ajada,sest see on ju nii jube!
 
no ma ei tea 08. aprill 2003, kl 22.59
ma ei saa aru, kust osad inimesed võtavad, et naised teevad seda meeste jaoks? öelge nüüd, et keemilisi lokke teete ka meeste jaoks! ma usun, et iga inimene lähtub siiski oma enesetundest. võib olla tõesti on ka olemas ajudeta isendeid...........
 
bibigon 09. aprill 2003, kl 08.23
No ma ei tea, sa loe foorume. Küll siis näed, kui palju ohitakse teemal, kuulge-mehed-mis-teile-meeldib. On tõesti isendeid, kes värviksid kasvõi hambad siniseks, kui nende meestele see meeldiks.
 
ka raseeritud 09. aprill 2003, kl 10.06
raseerin ainult sellepärast, et nii on keelekas parem. Karvad vähendavad tundlikkust ja mulle nii meeldib. Ei näita näpuga nendele, kes tutti ei raseeri.
Aga eelmisel suvel oli küll üks juhus sünnipäevapeol, mida väljas peeti. Kui me sinna jõudsime, olid kohal sünnipäevalapse kaks töökaaslast (mehed mõlemad) ja ühel neist naine ka kaasas. Olid teised juhust kasutanud ja ujumas käinud ning seljas olid ainult ujumisriided. Ja siis kui see naine tõusis püsti ja suur puhmas igas ilmakaares trikoo alt välja rippus, mõtlesin, et püksid võiks jalga panna küll. Või natu natukenegi asja piirata. Aga see naine ilmselt oli põhimõtteline karvane, sest ka kaenla all oli tal selline tuust, mida vist kunagi polnud lõigatud.
väga öka vaatepilt oli. ausalt.
 
töllmokk 09. aprill 2003, kl 10.29
Irwirwirw. Ka Raseeritud, sa meenutad mulle hirmsasti mu kunagist klassijuhatajat: "Ma ei hakka nimesid nimetama... Ma ei hakka nimesid nimetama, aga Õueaiaäär*, see käib sinu kohta!"

*Nimi muudetud. :)
 
bibigon 09. aprill 2003, kl 10.48
Aga raseerimine ja vahatamine pole ju ainus võimalus. On teisigi, aga ma ei kavatse siin nii isiklikku teemat arutada.
 
Karvikmees 09. aprill 2003, kl 16.09
Need naised (huvitav, et naiste pügamist nõuavad just teised naised) ja mehed, kes nõuavad ka Teistel naistel karvade piiramist - on minu arusaamade kohaselt Piiratud mõistusega.

Palun - elage ise ja laske ka teistel elada. Ärge haukuge, issand kui rõve.
 
Mees 20. detsember 2016, kl 08.08
Karvane tutt on erutav ei sooviks sexi lapsega st.ilma karvukesteta.Oma naisel keelan paljaks ajamast!
 
13 aastat hiljem 20. detsember 2016, kl 15.47
ei taha ilmselt keegi ei teada ega näha, millised on nyyd kõnealuste naiste jalgevahed. See rohkem nende enda asi. Irw
 
maniila 20. detsember 2016, kl 16.38
oh ajad, oh inimesed! no küll on ikka palju probleeme! nii naljakas.
 
Pappa Carlo 20. detsember 2016, kl 18.17
Maniilakene, milline sinu V-piirkond välja näeb? Postita meile mõni link xhamsteri lehelt. Kas näed samasugune välja kui need kõige rõlgemad grannyd ja gilfid?
 
Jüri PIKKER 23. oktoober 2019, kl 13.43
Tere ja väga õige naised kes raseerivad oma tutti ja see on õige siis on parem keelekad tea sest siis ei tule need pikkad tutti karvad suu sest kui tutt on raseeritud siis on ju väga hea talle keelekad tea sest muidugi iga naine ei ta ju keelekad ja mina olen sinuga nõus Ka Raseeritud .
Agne Tamm 23. oktoober 2019, kl 21.46
Kui jalgu raseerida, ja pärast ei raseeri, Saab veel suuremad karupüksid! Kui raseerid, siis koguaeg! Vahatamisega!
 
Jüri PIKKER 24. oktoober 2019, kl 05.25
Igat naist keda mee väljas näheme on väga ilusat kuid mis on aga sest pool seda meie ei te kuid mina arvan seda kui juba mõni ilutus on juba väljast pool ilu siis on tahaka sest pool ilus kuid mis puhtub siis raseerituna või karvane seda ei oma ükski mees sest poolet mehe ei tunnist seda kas tal meeldib raseeritut või karvane sest igat pidi nad teevad keelekat kuid siin nad valetavad .
 
eid_15267645c55e8a 04. november 2019, kl 14.25
Pahmakas imeb kõik haisud hästi endasse ja annab isegi peale pesemist vaikselt välja. No üldiselt hooldatud inimene hooldab kogu oma keha, mitte ei jäta mingit osa loomulikku haisvasse mättasse.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!