Feministi nurgake
häbeme raseerimine
Katre 08. aprill 2003, kl 16.57 |
arvamus 08. aprill 2003, kl 17.03 |
aljosha 08. aprill 2003, kl 17.05 |
siinsed sõnavõtud ei tähenda et ise raseerimata oleks.
veider on lihsalt see, kuidas mõned täiesti võõraste inimeste raseeerimist või selle mittetegemist nii südamesse võtavad et foorumis sel teemal sõna võtma peavad.
krt, kui mina näiteks mõnda delikaatset kohta blondeeriks või patsi punuks siis küll sellest ei pasundaks ning teistele peale ei sunniks
veider on lihsalt see, kuidas mõned täiesti võõraste inimeste raseeerimist või selle mittetegemist nii südamesse võtavad et foorumis sel teemal sõna võtma peavad.
krt, kui mina näiteks mõnda delikaatset kohta blondeeriks või patsi punuks siis küll sellest ei pasundaks ning teistele peale ei sunniks
imestaja 08. aprill 2003, kl 17.06 |
Kristi, see ajabki edast välja, et raseerimist presenteeritakse kui elutõde. Et seda PEAB tegema. Mitte nii, et mulle meeldib karvu ajada, kui teile ei meeldi, siis ei meeldi. Lugesin foorumit hulka aega, aga kui iga jumala nädal mingis rubriigis püstitas keegi teema 'no kuidas te saate karvadega käia, mul nii imelik vaadata', siis kihvatas. Miks ei lasta inimestel elada nii, nagu nemad tahavad? Miks osad on võtnud pähe, et ainult nende moodi on õige? Ja tekkis lootus, et kui vastu väitlen ja tõestan, et ka teistsugustel on oma koht siin päikese all, siis ehk karvutustajad vaikivad. Muuseas, ei ole kohanud veel ühtegi teemat, kus mitte- ajajad väidaksid, et karvaselt tulebki ringi käia ja igaüks, kes miskit ajab on karvamõrtsukas ja tuleks ühiskonnast välja heita. Aga ilmselt jah ei tasu väidelda. Ei tee selgeks, et asi ei ole mitte karvades, vaid selles, et igaühel on õigus oma arvamusele ja oma elule.
tõstanpead 08. aprill 2003, kl 17.55 |
töllmokk 08. aprill 2003, kl 18.13 |
korralik 08. aprill 2003, kl 19.28 |
ütleks kah... 08. aprill 2003, kl 19.36 |
bibigon 08. aprill 2003, kl 20.32 |
piloot 08. aprill 2003, kl 21.20 |
karla 08. aprill 2003, kl 21.54 |
no ma ei tea 08. aprill 2003, kl 22.59 |
bibigon 09. aprill 2003, kl 08.23 |
ka raseeritud 09. aprill 2003, kl 10.06 |
raseerin ainult sellepärast, et nii on keelekas parem. Karvad vähendavad tundlikkust ja mulle nii meeldib. Ei näita näpuga nendele, kes tutti ei raseeri.
Aga eelmisel suvel oli küll üks juhus sünnipäevapeol, mida väljas peeti. Kui me sinna jõudsime, olid kohal sünnipäevalapse kaks töökaaslast (mehed mõlemad) ja ühel neist naine ka kaasas. Olid teised juhust kasutanud ja ujumas käinud ning seljas olid ainult ujumisriided. Ja siis kui see naine tõusis püsti ja suur puhmas igas ilmakaares trikoo alt välja rippus, mõtlesin, et püksid võiks jalga panna küll. Või natu natukenegi asja piirata. Aga see naine ilmselt oli põhimõtteline karvane, sest ka kaenla all oli tal selline tuust, mida vist kunagi polnud lõigatud.
väga öka vaatepilt oli. ausalt.
Aga eelmisel suvel oli küll üks juhus sünnipäevapeol, mida väljas peeti. Kui me sinna jõudsime, olid kohal sünnipäevalapse kaks töökaaslast (mehed mõlemad) ja ühel neist naine ka kaasas. Olid teised juhust kasutanud ja ujumas käinud ning seljas olid ainult ujumisriided. Ja siis kui see naine tõusis püsti ja suur puhmas igas ilmakaares trikoo alt välja rippus, mõtlesin, et püksid võiks jalga panna küll. Või natu natukenegi asja piirata. Aga see naine ilmselt oli põhimõtteline karvane, sest ka kaenla all oli tal selline tuust, mida vist kunagi polnud lõigatud.
väga öka vaatepilt oli. ausalt.
töllmokk 09. aprill 2003, kl 10.29 |
bibigon 09. aprill 2003, kl 10.48 |
Karvikmees 09. aprill 2003, kl 16.09 |
Mees 20. detsember 2016, kl 08.08 |
13 aastat hiljem 20. detsember 2016, kl 15.47 |
maniila 20. detsember 2016, kl 16.38 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 814 |
Pappa Carlo 20. detsember 2016, kl 18.17 |
Jüri PIKKER 23. oktoober 2019, kl 13.43 |
Tere ja väga õige naised kes raseerivad oma tutti ja see on õige siis on parem keelekad tea sest siis ei tule need pikkad tutti karvad suu sest kui tutt on raseeritud siis on ju väga hea talle keelekad tea sest muidugi iga naine ei ta ju keelekad ja mina olen sinuga nõus Ka Raseeritud .
Agne Tamm 23. oktoober 2019, kl 21.46 | Registreerus: 8 aastat tagasi Postitusi: 3,101 |
Jüri PIKKER 24. oktoober 2019, kl 05.25 |
Igat naist keda mee väljas näheme on väga ilusat kuid mis on aga sest pool seda meie ei te kuid mina arvan seda kui juba mõni ilutus on juba väljast pool ilu siis on tahaka sest pool ilus kuid mis puhtub siis raseerituna või karvane seda ei oma ükski mees sest poolet mehe ei tunnist seda kas tal meeldib raseeritut või karvane sest igat pidi nad teevad keelekat kuid siin nad valetavad .
eid_15267645c55e8a 04. november 2019, kl 14.25 | Registreerus: 5 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Lisa postitus