Feministi nurgake
kui kaua odrakruubid peavad keema :)))
kreisi 30. jaanuar 2006, kl 20.28 |
n 30. jaanuar 2006, kl 20.41 |
mullike 30. jaanuar 2006, kl 20.49 |
momento 30. jaanuar 2006, kl 20.53 |
lahutatud 30. jaanuar 2006, kl 20.54 |
hirsipuder 30. jaanuar 2006, kl 20.56 |
Koostisained
1 kl hirsitangu
1 kl vett
2 kl piima
soola
(suhkrut)
2 spl vōid
Valmistamine ;
1. Pese hirsitangud, hõõru neid läbi mitme sooja vee.
2. Pane kuuma, soolaga maitsestatud vette, sega ja hauta kaane all.
3. Kui tangud on veega paisunud, lisa piim, või, sega ja hauta edasi.
4. Aeg-ajalt tuleb putru segada, et see põhja ei kõrbeks.
1 kl hirsitangu
1 kl vett
2 kl piima
soola
(suhkrut)
2 spl vōid
Valmistamine ;
1. Pese hirsitangud, hõõru neid läbi mitme sooja vee.
2. Pane kuuma, soolaga maitsestatud vette, sega ja hauta kaane all.
3. Kui tangud on veega paisunud, lisa piim, või, sega ja hauta edasi.
4. Aeg-ajalt tuleb putru segada, et see põhja ei kõrbeks.
ODRAKRUUP 30. jaanuar 2006, kl 21.01 |
vana eestlane 30. jaanuar 2006, kl 21.04 |
hernez 30. jaanuar 2006, kl 22.36 |
mina panen kruubid (ja ka nt herned, kui hernesuppi teen) juba eelmisel õhtul likku. Keemist kiirendab ikka tunduvalt.
ja kuskil õpetati, et kui nt herneid või ube leotada, siis tuleb leotusvesi kindlasti ära visata ja enne potti panekut veel üle loputada - et siis ei tekita lõpptulemus nii hullusti kõhugaase... (eks kruupide kohta käib see ilmselt ka.)
ja kuskil õpetati, et kui nt herneid või ube leotada, siis tuleb leotusvesi kindlasti ära visata ja enne potti panekut veel üle loputada - et siis ei tekita lõpptulemus nii hullusti kõhugaase... (eks kruupide kohta käib see ilmselt ka.)
n 30. jaanuar 2006, kl 22.43 |
laisk 30. jaanuar 2006, kl 22.43 |
mina 31. jaanuar 2006, kl 19.42 |
Okaspuu 25. aprill 2021, kl 13.22 | Registreerus: 3 aastat tagasi Postitusi: 26 |
Praegu hakkasin tegema seda va' kruubikat ja tulin kaema, et mis ja kus ja kas.Olen seda teinud elus küll ja küll, alati täiesti u m b e s selle valmis saanud, on hästi sobinud, mokka mööda olnud ja ei mäleta, kuidas tegin. Aga noh, vesi kruupudega keeb ja maitse järgi tuleb kõik muu, aeg ja lisaained.
Anonüümus 18. juuni 2021, kl 22.28 |
Leota neid enne paar tundi ja pese ka. (umbes nagu makarone lase vee alt läbi). Üllatavalt palju pahna tuleb välja. Kaua? Ma ei ole seda kunagi mõõtnud. Tunnikene ehk haududa lasta? Hoiatus - see roog ajab soolestiku tööle. Sa tekitad hääli ja lõhnasid mille olemasolust sa aimugi ei omanud.
Lisa postitus