sellisteks puhkudeks on ülihea, kui on kanged unerohud. ma kahjuks nime ei tea, mingid rohelised olid mul, võtsin sisse ja 15min pärast tundsin, kuidas ära vajusin hetkega. niiii mõnus tunne. järsku jäin uimaseks ja magasin hommikuni. ma laseks välja kirjutada endale sinu asemel. ja just kangeid, need, kes igapäevaselt tarvitavad, võiks jah võimalikult nõrki tarvitada, et ikka pärast ise ka uni tuleks, aga sa tahad ju ainult hädaabipuhkudel. ma võtsin võibolla paari kuu tagant korra ainult neid, muidu unerohte ei söö, tavaliselt niigi hea uni. aga just siis, kui unerežiim sassis, saad ühe tableti ja õhtuga kõik korda. selliseid puhke tuleb ikka ette, need taimeteed ja muud asjad aitavad siis, kui ikka korras on unerežiim, oled päeval värske õhu käes käinud ikka jne. ega need magama ei pane ju lambist, kui und pole. täna peadki kuidagi igava raamatuga või millegiga end igavusest magama ajama. aga stress, et millal ma juba magama jään ja varsti juba hommik, jää'b ära siis, kui saad unerohuga magama jääda. seletamatult hea tunne, kuidas uni tuleb ühe hetkega.