to sohk:
Sinu arutlused hämmeldavad mind. Kõlab nii, et
kõrvalsuhe = sohilaps
kõrvalsuhe = püsiv petmine
Pakuks Sulle mõtlemiseks situatsiooni.
Sa oled oma naisega olnud 10 aastat abielus. Teil on 2 last - otse loomulikult oled Sa kindel, et need on Sinu lapsed, kuna teil on ideaalne klapp. Esimesed 4 aastat olite tõsiselt armunud, nüüd on tunne veidi jahtunud, aga ta on Sulle väga lähedane inimene. Teil on koos lõbus, ta elab Sinu töömuredega kaasa, oskab huvitavalt vestelda, voodielu klapib... Kõik on ilus kuni sinnamaani, kui ta järsku hakkab Sinust eemale hoidma, muutub kinniseks, on näha, et midagi on hingel. Ja siis ühel päeval teatab, et ta armus teisesse, magab temaga ja ei suuda enam hetkel Sinuga enam olla, kuna on teisesse armunud. Kuidas käitud? Ütled, et enam ei hooli? Aga ta pole ju Sind petnud? Ta ütles kõik, mis tal südamel.
Ok, võtame teistsuguse situatsiooni. Algus sama, aga pärast seda murelikuks muutumist tunnistab, et oli ühel peol teisega. Lihtsalt seltskonna virvaris tundus see tobedalt lõbusa asjana ja nüüd ei suuda enam selle teadmisega edasi elada ning peab Sulle sellest rääkima. Ta ei ole rase - et mitte Sinu tõupuhtust riivata. Endiselt Sa tead, et teie lapsed on Sinu lapsed. Mida teed? Jätad ta maha? Kumba käitumine see kindlusetum on, kui siiani pole ta Sulle isegi südames mitte truudust murdnud? Ütled, et maailm on lai? Aga Sa ju armastad teda ja lapsi
PS! Täiesti väljamõeldud situatsioonid, aga realistlikud. Usu minu elukogemust :-)
Kohvi koha pealt olen Fööniksiga nõus - ei riiva, vaid tundub armsana. Ei ole midagi selle vastu, kui mees aitab mantli selga, samuti ei häiri, kui ta ei aita mantlit selga. See, kui mees aga teistel aitab mantli selga, aga mul ei aita, paneks mind tõeliselt urisema ;-)
Et lastega kodus istudes peaks teenija olema? Mul küll endal pole lapsi, aga olen kuulnud küll, et esimese lapsega kodus olevad emad on surmani väsinud, nii et nad õhtul ei jaksa sugugi seksile mõelda. Sel ajal võiks pigem mees koristamises aidata, ehk siis jääks noorel emal aega ka meest märgata ;-)