Mare-Mai
- mina miskipärast arvan,et ka sinu naine võib olla seda tüüpi,kes enda arust leidis "ideaalmehe" ja on nõus temast kramplikult kinni hoidma,selle nimel isegi mehe seksuaalse vabadusega leppima. Mind ajavad sellised naisetüübid vihale-sest see heidab naissoole halba varju-näitab neid selgrootute,masohistlike ja mõttetute olevustena.
Saad sa aru,mul on isegi tutvusringkonnas naisi,kes võtavad neid mitu korda petnud mehi tagasi-halades,et selelst mehest ikka paremat ja hoolitsevamat ei ole.Jah,sellised kepi-vennad oskavad vägagi hoolitsevad olla oma naise suhtes-et miks? SÜÜTUNDEST.
Vale, mul naine on väga selgrooga ja vaidleb mõnega niimoodi, et ma ise jään tema varju. Ta on ilma kellegi abita teinud sellist karjääri ja jõudnud väga heale positsioonile ühiskonnas. Ta kaitseb oma asutuse huve väga vapralt... mõnikord vaidleb ta oma põhimõtete eest minuga või kellegi teisega poole ööni.
Ta ei pea mind tagasi võtma, sest ma pole teda petnud (vähemalt pole ma talle kunagi valetanud, et olen sõpradega kalal, aga tegelikult magan kellegiga) ja ta ei hala kunagi, vaid ütleb väga teravalt, teatud mõttes on ta nagu mina ise – samuti iseseisev.
- kui iga kolme kuu tagant näiteks neid ühe-öö-suhteid tuleb,siis ma nimetaks küll HAIGEKS seda asja.
Ei ole iga kolme kuu tagant: enne maid, oli kaks korda aprillis ja kaks korda jaanuari lõpus-veebruaris, kokku siis pea 9 kuu jooksul 5 korda e. 1,4 kuu jooksul kord.
- see võib tõesti mõnus olla-me elukaaslasega aastaid koos aga ikka flirdime ja mürame teineteisega,mängin vahel agressiivset nümfomaani,vahel süütut tütarlast ja lasen end keelitada.See lihtsalt mäng.Ja kirglikke öid tundmatutes või avalikes kohtades tuleb ka tihti ette.See hoiab adrenaliini üleval.
aga kas Sa siis oma mehega näiteks nii pikalt “mängis kaasa” - õhtul hakkab peale ja hommikul kell 3 oled nõus? Ja kui Sa oleks positsiooniga inimene ühiskonnas – näiteks mingi ministeeriumi kantsler või tuntud naispoliitik, kas Sa siis oleks nõus näiteks oma mehega ööklubi peldikus aelema või riskiks sellega, et olete õhtuhämaruses Toompea nõlva all vahekorras oma mehega?
- mõistusega võttes ma VÕIN samuti kogeda seksi teiste meestega-ma pole veel abielus ka,aga mul puudub motivatsioon selleks,ma tean,et ma ka võin: maha mind ju ei lastaks, kuid ma ikkagi ei tee.Isiklik eetikakoodeks seda ei lubaks.Ja ausalt öeldes ei taha ka-kui kõht täis,siis söök ei tundu enam ahvatlev-tead seda ütlust?
Aga Sinu reeglid seda ei lubaks, sest siis pead oma armsama paugupealt maha jätma või jäetakse paugupealt Sind maha? Ja see on veel teoreetiliselt... oletame, et Sul tekkib ahvatlus praktiliselt ja Sul on motivatsioon– kas Sa saaksid seda teha? Ei saaks, sest tavalises suhtes on see midagi lubamatut – magad teise mehega – sellised on need reeglid. Sa ei saagi seda teha, kui Sul oleks isegi motivatsioon ja seepärast Sa ennast lohutad, et Sul pole vajadust ja motivatsiooni, aga tegelikult pole LUBA EGA ÕIGUST midagi sellist teha!