Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
külv
 
kasin 22. november 2001, kl 22.48
et kuidas siis selle seemnekülviga lood on?...
kui ilus, tark ja asjalik naine ütleb et tahab ainult seemet, muud midagi - kas on hulgim aitajaid või on seal tagapool sagaras mõni ussike peidus või on aitajaid kamaluga?
või selle asjanduse peale eriti ei mõeldagi - summ ja valmis?
 
mina 22. november 2001, kl 23.01
tead KASIN, arvestades seda , et eestis on esiteks mehi vähem kui naisi ja nendestki pooled mökud, siis pole ime , et naised aina enam spermadoonoreid otsivad, sest häid, tarku, tugevaid ning haritud mehi igaühele ei jätku, küll aga tahaks häid, tarku jne. järeltulijaid. samas mõni naine tahab lihtsalt last, ilma et peaks mingit meest koju tolgendama võtma. KÕIK TEGIJAD MEHED, JAGAGE ROHKEM SPERMAT!
 
kasin 22. november 2001, kl 23.05
mina- oled sa mees või naine?
 
mina 22. november 2001, kl 23.16
KUI ÄRA PÕHJENDAD, MIKS SUL SEDA VAJA READA ON, SIIS VASTAN
 
kasin 22. november 2001, kl 23.25
pole vaja reada, lihtsalt mina ei varja et olen naine...
 
kasin 22. november 2001, kl 23.31
pealegi kes on mökud - mehed või naised?
 
mina 22. november 2001, kl 23.44
KUI SA ENDA ÜMBER VAATAD, SIIS SA KINDLASTI NÄED, ET EESTIS ON VÄGA PALJU ILUSAID, HARITUD JA AMBITSIOONIKAID NAISI, OLULISELT VÄHEM AGA SAMAVÄÄRSEID MEHI-JÄRELIKULT OSA NAISI PEAB MEHEST ILMA JÄÄMA(KUI TA HALVEMAGA LEPPIDA EI TAHA) JA KUI SEE OSA TAHAB VÕIMALIKULT PAREMATE GEENIDEGA LAST SAADA, SIIS AINUS MÕELDAV VARIANT ONGI SPERMADOONORLUS. MÖKUSID ON NII MEESTE KUI NAISTE SEAS(EHKKI MEESTE OSAKAAL TUNDUB MÕNEVÕRRA SUUREM)
 
kasin 23. november 2001, kl 00.01
minale
mix sa ennast vähemax pead kui oma juttu?
märganud olen aga seda et ärateeninud saavad oma palga ja geenide osatähtsus on suuresti ületähtsustatud - lapse elutee sõltub suuresti konkreetsetest kõrvalmõjudest(sõbrad, raamatud)
 
Feliks 23. november 2001, kl 08.09
To Mina: mis statistikale tuginedes Sa meessugu maha teed...et on sellised ja teistsugused, kuna nad ei vast aSinu ettekujutusele või....?
Mi skülvi puutub...kui on seemet vaja, siis saab seda ka mehe vahetu osaluseta..kui vaja.
 
Loori 23. november 2001, kl 08.38
Kasin, sul vist lapsi pole kui niimoodi teoretiseerid. Geenid määravad rohkem kui ma enne laste muretsemist üldse arvata oskasin.
 
mees 23. november 2001, kl 08.49
Ei usu endast küll,et lähen külvama,kui keegi suva ligi tuleb ja tahab seemet.Tõmme PEAB olema,või oled purjus,aga siis on omad ohud lapsele.
 
o 23. november 2001, kl 09.12
Oma kogemustest väidan, et ega ei mõelda küll. Ilma kummita seksima on suur osa mehi nõus esimesel tutvusõhtul.
 
:-) 23. november 2001, kl 09.50
no nii ja mis saab siis, kui ....st.ok naine leiab endale mehe teadmata doonori, saab selle lapse kätte, mehel aga mujal kah nagu lapsed, lõpuks saavad noormees ja tüdruk kokku, hiljem selgub õde-venda ja ennäe imet! Ikkagi peaks ka mees teadma, mis naisel plaanis, et ära hoida maeiteagimida, aga normaalne see küll ei ole
 
Tarakan 23. november 2001, kl 09.56
Kuigi meestel ei tule see alati välja, siiski nad hoolivad oma lastest ja ei taha neid lihtsalt teha, vaid ka vastutada nende helge tuleviku eest. Oma seemne saada sa kätte, kuid see pole parim viis lapse saamiseks.
 
o 23. november 2001, kl 10.11
muidugi pole see parim viis last saada, aga kõik ei saa mersuga sõita, paljud sõidavad trolliga. Ehk nagu vanarahvas ütles: kõik ei mahu marjamaale, muist peab jääma karjamaale.
 
mina 23. november 2001, kl 10.17
kahe käega poolt, et spermadoonorlus tekitab terve hulga eetilisi probleeme ja mees peaks kindlasti toimuvast teadma
 
salaja 23. november 2001, kl 10.37
Eetilised probleemid jah, mina siin mõlgutan mõtteid, et peaks millalgi oma lapse (hiljem selgunud)pool-õdede-vendade ja lapse isa erinevate naiste kokkutuleku korraldama, et mu laps ikka teaks, kellega tulevikus mitte liiga lähedalt kokku puutuda.
 
o 23. november 2001, kl 10.58
Nagu Ivo Linna laulus :)Segaduste minimiseerimiseks oleks soodne spermadoonor valida välismaalane
 
salaja 23. november 2001, kl 11.38
Jah, "pere on väike, aga suur skandaal" ;-)
 
chameleon 23. november 2001, kl 11.49
salaja
Ja palju neid poolõdesid/vendi siis kokku tuleks? :))
 
Muidumeez 23. november 2001, kl 12.06
Tsiteerin:
KUI SA ENDA ÜMBER VAATAD, SIIS SA KINDLASTI NÄED, ET EESTIS ON VÄGA PALJU ILUSAID, HARITUD JA AMBITSIOONIKAID NAISI, OLULISELT VÄHEM AGA SAMAVÄÄRSEID MEHI-JÄRELIKULT OSA NAISI PEAB MEHEST ILMA JÄÄMA (tsitaadi lõpp)

Kulla kirjutaja

Vaatan mina enda ümber ja näen palju-palju toredaid, harituid mehi. Samas ei julge ma küll öelda, et samaväärseid naisi vähe oleks. On nii häid kui mitte nii häid, nii mehi kui naisi. Miks püütakse leida põhjuseid endast väljaspool, miks püütakse juba ette vastaspoolt maha teha? Ei ole ilus, ei ole.
 
o 23. november 2001, kl 12.27
Lugesin kusagilt, vist siitsamast delfist hiljuti, et tegelikult soovitakse partneriks ainult 20% naistest (arvatavasti ei ole ka meeste puhul protsent palju kõrgem). Vanasti naised sageli otsustasid puhtpragmaatiliselt abielluda, et mees majanduslikult toetaks. Kas see mees ka hingele ja ihule midagi pakkus, oli teise ja kolmanda järgu küsimus. Praegusel ajal saavad naised ise majanduslikult lapse kasvatatud. Kui loodus pole õnnistanud 20% hulka kuuluva välimusega, aheneb nende meeste hulk, kes sind sooviksid hüppeliselt. Kui nende väheste hulka ei sattu ühtegi sealt 20% hulgast, ei tulegi midagi välja.
Selline versioon abiaasa leidmise raskustest, mis arvate?
 
mina 23. november 2001, kl 12.47
seda ma ju üritangi öelda, et on endale üliraske võrdväärset abikaasat leida, aga kui siiski last tahad- tuleb paratamatult spermadoonorlusega tegeleda.
 
Mrs X 23. november 2001, kl 12.47
Arvan, et taolisust üldistust teevad elus pettunud naised, kes ühel või teisel põhjusel head meest pole leidnud (väärinud?)ja siis valavad oma kibestumuse kogu meessoo peale. Oma tutvusringkonnas ja sugulaste hulgas nn halbu mehi küll ei tea - kõik on kui mitte eeskujulikud, siis vähemalt normaalsed eesti mehed ja kõik nad hoolitsevad hästi oma laste eest. Meeste ja naiste vastandamine on täielik mõttetus - mis oleks elu ilma meesteta?! Ei taha ette kujutada.
 
mina 23. november 2001, kl 13.05
mina küll elus kibestunud vist olla ei saa- elu nagu alles algab. ja mul on ülimalt hea meel, et kellegi suguvõsas on ainult ontlikud mehed. pealegi pole ma üldse väitnud, et kõik mehed on halvad, lihtsalt valikuvõimalusi on vähe- me kõik ootame ju naistelt\meestelt teat. põhiväärtuste olemasolu. ja miks peaks elu ette kujutama ilma meesteta- hooajalist armukest võib ju alati pidada, ega igaühega lapsi ju ei taha.
 
salaja 23. november 2001, kl 13.10
to chameleon: poolõdesid/vendi on (hetkel) teadaolevalt 5. nelja naisega on isasel kokku 6 last. mis see siis on kui mitte spermadoonorlus? ;-)
 
tannu 23. november 2001, kl 13.18
Mulle meeldis o poolt väljatoodud protsent, mis viis koheselt mõtte 80:20 printsiibile.:-))
 
chameleon 23. november 2001, kl 13.32
salaja:
Oi jah! No kas just doonorlus, aga mingid aatelised põhjused tal ehk või missioonitunne... et maa tuleb täita lastega? :))
Edu sulle! :)
 
qwerty 23. november 2001, kl 17.23
Ärge pange pahaks, aga ma ei tea ühtegi "ilusat, haritud ja ambitsioonikat" naist, kes sobiks ilma isata last kasvatama. Kaldun arvama, et selliseid polegi. Kellele neid lapsega tüdrukuid vaja on?
 
o 24. november 2001, kl 12.12
tohoh? lapsega tüdrukuid on vaja nende vanematele ja nende sõpradele ja nende lastele ja nende kolleegidele ja nende boifrendidele ja mis iganes, nagu iga teist inimest.
Aga kellele sind, qwerty, vaja on? Kas sa oled nüüd mäekõrguselt vajalikum inimene, kui sinu laps kasvab koos isaga (mõned aastad)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!