Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
mina ei maksa :))
 
Marmelade 20. veebruar 2002, kl 13.12
Kas siin liigub ka meesterahvaid, kes tüdruku-naisega restoranis, ööklubis jne olles n.-ö. arve poolitamist ootavad? Kui jah, siis miks: põhimõtte pärast või kokkuhoidlikkusest?
 
noor meesterahvas 20. veebruar 2002, kl 13.17
ma olen suht rikas, aga lihtsalt mõne ennasttäis beibe maapeale tagasitoomiseks olen ma küll arve poolitamist nõudnud :))
 
Tigr 20. veebruar 2002, kl 13.18
Võrdõiguslikkus :))

Mehed ütleksid: "Ise tahate olla võrdsed, eks maksame arve ka võrdselt".

Üldiselt on nii, et oma mehega välja minnes maksab arve tema, oma sõpradega lõunal käies maksab kumbki oma osa. See on loomulik ning arutamist/selgitamist ei vaja.
Nn kurameerimisperioodil maksab arve üldiselt mees :)
 
fille 20. veebruar 2002, kl 13.19
kuule noor meester., miks sa neid nõmedaid ennasttäis beibstreid siis üldse välja vead?
 
Cathy 20. veebruar 2002, kl 13.20
ma kyll naisterahvas aga armastan miskipärast ikka ise maksta enda eest...no ja tutvudes kusagil ööklubis voi baaris mone meeldiva isendiga olen tavaliselt ikka neile oma poolt yhe olu voi klaas veini voi koksi "välja "teinud...
 
sandra 20. veebruar 2002, kl 13.21
Aga mina maksan alati ise, sest kõik raha on minu käes.
 
noor meesterahvas 20. veebruar 2002, kl 13.23
seksi pärast :) aga mulle lihtsalt meeldib nende enesekindlust lõhkuda, sest nad on harjunud, et mehed neile kõik ette taha ära teevad. Ma olen lihtsalt 100% erinev nendest lurudest meestest :)
 
mustukene 20. veebruar 2002, kl 13.24
Olen küll naisterahvas, aga lasen vaid haruharva endale välja teha. Mitte sellepärast, et ma mingi feminist oleksin, vaid seepärast, et mul on tunne, justkui oleksin kuidagi selle inimese suhtes kohustatud või võlgu. Need ajad, kui väljakutsuja maksis, on jäädavalt läbi. Vähemalt minu jaoks. Arve pooleks ja võib kerge südamega laiali minna.
 
Cathy 20. veebruar 2002, kl 13.24
nii,mulle meeldib taas meeste enesekindlust lohkuda et neilt ei oodatagi väljategemist:-)))
 
Marmelade 20. veebruar 2002, kl 13.26
to noor meesterahvas:
aga sellised tüdrukud ju tavaliselt ei seksi meestega, kes neile kõike ette ja taha ära ei tee (ka väljaspool voodit, ma mõtlen :D). Või seksivad... isegi pärast sellist arvetrikki?
 
Scarlet 20. veebruar 2002, kl 13.28
Kui väljas käia oma mehega või armukesega, maksab mees. Aga sarnaselt Tigriga leian, et see on loomulik, kui sõpradega-juhututtavatega-mitte lähedasega väljas käies maksab igaüks oma osa. Pean seda eneseväärikuse küsimuseks.
 
fille 20. veebruar 2002, kl 13.28
noorele lõhkujale
kas peale sinupoolset 'õppetundi' on järgnenud nendepoolne õppetund st. kõhud täis ja nüüd iga roju oma koju...
 
noor meesterahvas 20. veebruar 2002, kl 13.30
nii ja naa. Üldiselt on nad sellest tüdinud, et neile kõik ette ja taha ära tehakse. Ja ausaltöeldes polegi mul eriti tähtis, kas mingi naine minuga seksida tahab. Ja see veel üks asi, mis nendele tibidele õudsalt närvidele käib :)
 
Marmelade 20. veebruar 2002, kl 13.31
Mina küll lasen endale välja teha (ehkki endalgi raha kenasti olemas), see teema ei tule isegi jutuks. Aga võlgu või kohustatud ei tunne end küll olevat! Nii suurt summat ei olegi võimalik kokku süüa ja juua (ehkki teen mõlemat hoogsalt), et selle eest oleks kellelgi õigus tükile minust ;))
 
Cathy 20. veebruar 2002, kl 13.32
noor meesterahvas
kust sa kyll selliseid tibisid leiad?voi on nad siis 15 aastased alles?
 
Marmelade 20. veebruar 2002, kl 13.36
noor meesterahvas,
kui sind ka seks nendega ei huvita (enne ütlesid vastupidist), siis mille pärast siiski koos aega veedate? Naudid vestlust ja tema ülbet maailmavaadet?
 
mees2 20. veebruar 2002, kl 13.37
Eks see tundub veidi narritamisena....võin maksta aga ei maksa...võin seksida aga ei seksi..jne. Tahad oma üleolekut näidata?
 
Named 20. veebruar 2002, kl 13.37
Igayks maksab siiski oma osa.

Vot kui elad juba koos kellegagi... siis teine asi. Oma kallile naisele pole erit millestki kahju :-)


Aga miks pean kõrtsus/baaris/ööklubis välja tegema kellelegi :)?

Marmelade, Sa oled vist selline tibi kes leiab et meessugu on välja mõeldud selleks, et Sind teenida :) ??
 
mel 20. veebruar 2002, kl 13.39
Tõeliselt enesekindlat naist nüüd mingi arve tasumine küll jalust ei löö. Ennemini on noormehel endal silmad pärast seda häbi täis. Millegipärast paneb raha mehed väga uhket juttu rääkima. Mulle näiteks meeldib alandada selliseid ennasttäis tüüpe, NOOR MEESTERAHVAS.:)
 
noor meesterahvas 20. veebruar 2002, kl 13.40
mind huvitab seks väga. Aga ma ei sõltu mingist konkreetsest naisest selle saamisel. Ja nad teavad seda, nii et olukord on pigem sedamoodi, et nemad peavad ennast mulle tõestama kui mind voodisse tahavad saada.
 
noor meesterahvas 20. veebruar 2002, kl 13.42
ma ei leia, et tegemist oleks kellegi alandamisega. See on ju lihtsalt mäng :) vähemalt minu jaoks. Ja ma ei ole ennasttäis. Ma olen (liialt) enesekindel ja mulle meeldib eksperimenteerida.
 
Marmelade 20. veebruar 2002, kl 13.44
Named,
üldiselt kulub veidi teenimist muidugi kenasti ära... Aga siiski ei ole ma selline tüüp nagu [ma arvan, et sa] arvad ;))
 
Fööniks 20. veebruar 2002, kl 13.44
Ei teaaaa. Kas olen mina imelik või on need mehed imelikud, kes mind kohvile või sööma kutsuvad, aga mina küll lasen heameelega enda eest maksta ja mehed kohe tahavad ise maksta. Ma olen iga konkreetse inimese puhul testinud ka, et kuidas lugu on (sest ma võin ka ise maksta), aga mehed on vaat et solvunud olnud. Ja noh, minu suhted nende meestega on vaid sellised sõbrasuhted, nii et...
Mina ei tea, Named, ütle sina kui mees - miks nad tahavad minu eest maksta?
 
Cathy 20. veebruar 2002, kl 13.49
nii,on alles enesekindlus...viin tibi välja ostan paar koksi ja tibi kohe niiväga tahab sexida....ja on solvunud kui mees pole huvitatud...häh...
 
mees2 20. veebruar 2002, kl 13.53
Alandamisega ongi nii et seda ei tunta enda juures ära, küll aga siis seda ise tunda saad. Ütlen Sulle otse et oma mänguga sa alandad naisi kellega suhtled
 
Marmelade 20. veebruar 2002, kl 13.53
Armas oled, Fööniks!
Mulle ka tundub, et mehed, kellega väljas käin (nende seas pole ühtegi matsi, lolli ega äput), tahavad maksta, ust avada, mantlit selga aidata, raske koti enda kätte võtta, komplimente teha ja ise autot juhtida.
Võib-olla tahaksid nad ka, et ma oleksin õrnema ja armsama iseloomuga ning mitte nii iseteadlik, aga see on teine teema :)
 
noor meesterahvas 20. veebruar 2002, kl 13.56
cathy, sa moonutad mu jutu mõtet. Tähtis pole ju see kes kui palju millegi eest maksab. Ja loomulikult ei vea mind keegi väljategemise pärast voodisse. Põhjuseks pigem mu enesekindlus, teistest erinev olek ja (vist) ka maj olukord.
 
M 20. veebruar 2002, kl 13.57
mina ja mu kaaslane maksame alati pooleks.
Nii on see algusest olnud (vist ise algatasin) ja ta pole ka kunagi ettepanekut teinud, et teisiti võiks olla.
Küll aga meeldib talle (teinekord) "mees" olla ja välja teha oma teistele tuttavatele/sõpradele....
 
Lilian 20. veebruar 2002, kl 13.57
appi kui õudne jutt, suht rikas??? noor meesterahvas. sul mingid kompeksitaolised asjad või, et nii räägid? kas oled beibearmastusega petta saanud, et nii käitud? ja mis siis see tähendab: kord huvitab seks ja siis jälle ükskõik? ei saa mina aru...:)))

mina küll lasen endale välja teha ja teen ise ka välja ja maksan pool kui vaja. kõik oleneb olukorrast. kui suhe tõsine, siis võiks ikka mees välja teha. kui niisama tuttav, siis maksame pooleks. ja kui mingi natuke millegi tähistamine olgu siis lihtsalt sõbra või tõsise suhtega, siis teen ise ka välja.
 
S. 20. veebruar 2002, kl 13.58
olen naine, kuid teen tihti oma elukaaslasele välja.
sest ma saan seda endale lubada, tema aga väljategemist finantsiliselt lubada ei saa.

mis vahet kes maksab? :)

kui noor ja ilus olin ja diskoteekades käisin, siis lasin meestel endale välja teha, kui nad ise pakkusid.

aga praegu- pereelu elades- pole mingit vahet kes kellele välja teeb, kas üldse teeb jne. peaasi, et söönud ja joonud:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!