Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Tahan naist tagasi!!!!!!
 
play(m+24) 04. mai 2006, kl 15.08
tere foorumi rahvas!

Olen siinkohal lugenud mõne meesolevuse jutte selle kohta, kuidas ei saa naisest üle ega ümber, kuigi suhe on läbi. Ise olen samas seisus,sest mitte mingi valemiga ei tahaks sest naisest loobuda. Lahus oleme olnud juba mõnda aega. Mingit suhtlemist meie vahel enam ei ole, sest naine on omalt poolt kõik niidid läbi lõiganud. Suhe oli küll äärmiselt naljakas ning tundus justkui tragikomöödia. Naine ise veel naljatamisi ütles, et sellest saaks hea bestselleri-meil lihtsalt juhtus neid asju niivõrd palju. Oli meeletud külgetõmmet ning palju pisaraid-isegi mõlemalt poolt. Kui aus olla, siis olen selles suhtes suht palju ulgunud..enamasti täis peaga:D aga see selleks.
Igatahes tahan ükskõik, mis jõuga antud naisega veel korra proovida, sest arvan, et see naine oli minu jaoks see õige. Ma olen ülimalt nõudlik naise suhtes ja pean tunnistama, et temaga oli tõsiselt lahe koos olla.

Nüüd aga suhe peeees...igatsus tahab ära lämmatada!Mida teha, et murda see müür, mille meie vahele on ehitanud ...oodata saatust?!
 
küsimus 04. mai 2006, kl 15.12
Millega sa selle müüri siis ehitasi?
 
play(m+24) 04. mai 2006, kl 15.19
Ta ei taha minust kuuldagi...on olnud palju mõttetuid tülisid-tühjast tähjast tõusnud sõnavahetusi. Ja ütlen ausalt, ta lasi endale liiga palju öelda-tüli käigus oleks pidanud enese eest rohkem seisma. Olime osades asjades niivõrd sarnased, egod mõlemal suured ja parajalt kanged ka...mida me siiski veel ei osanud, oli luua kompromisse. Ja seda mõlemapoolselt, ikka tahtis kumbki pool peale jääda! Ta ise ka parajalt kange mutt!!:)
 
alu 04. mai 2006, kl 15.20
"Suhe oli küll äärmiselt naljakas ning tundus justkui tragikomöödia"

"...sest arvan, et see naine oli minu jaoks see õige"

ilmselt oleks hetkel asjatu kysida, et sa vastuolu neis kahes noppes ei näe? ei peagi nägema, kui mingi naine on lootusetult pähe võetud. siin aitavad ainult aeg ja täiendavad kannatused mõistmaks, et see naine ei saa õige olla ja neid "õigeid" on tegelt täpselt niipalju, kui ise tahad ette kujutada.
 
nu 04. mai 2006, kl 15.25
No üks kange juurikas ei sobi teise samasugusega. Üks peab siiski see pehmem pool olema a la las koerad hauguvad... vaid siis asi toimib. Kaks sarnast ei olegi nii hea variant kui esmapilgul tundub. Vaid sõpruse puhul on sarnasus kasuks.
 
Iga naine 04. mai 2006, kl 15.28
Iga naine teab - kui mees tahab teda tagasi, siis niipea, kui mehele muutub naine TAAS argipäevaseks, kordub kõik. Tülid, jamad. Iga naine teab, et mehele on see auasi oma naine tagasi saada, eriti kui kiindumust tunneb. Kui aga tagasi saab, lõhub naise südame mõne aja pärast veelkord.
 
m 04. mai 2006, kl 15.31
küürakat parandab haud.
 
play(m+24) 04. mai 2006, kl 15.39
Olen niivõrd palju asju analüüsinud, ja leidnud, mida tegin valesti ning mida kohe kindlasti ei kordaks. Seega ei saa korduda ka see nn. argielu ja tülid-jamd tuleks koputaks uuesti uksele..temale selle tõestamise võimalus vist puudub!
 
ah... 04. mai 2006, kl 15.54
...lepite ära ja ajalugu kordub.
 
Margit 04. mai 2006, kl 15.58
Kui sa juba oled selline ülinõudlik ja kritiseerija, jääd sa selliseks ka edaspidi ja ilmselt su naine seda välja enam ei kannatanud ja väsis suhtest, mis oli üks lõputu tülitsemine ja probleemide kiskumine.

Sinu lähenemine asjale on natuke vildakas: "Igatahes tahan ükskõik, mis jõuga antud naisega veel korra proovida..." Jõuga ei saavuta sa vähemalt suhete teemal küll midagi. Paistad olevat selline kamandaja tüüpi ja järeleandmatu (negatiivses mõttes) mees.
 
alu 04. mai 2006, kl 15.58
et järgmine kord "teed" õigesti, ei korda tehtud vigu...kas suhe peab olema nagu koolitund, kus tuleb elueest pingutada hea hinde nimel? see oleks kurnav ja nõuaks vahetunde ja suvevaheagu, et ikka välja vedada end.
enda meelest saab suhe toimida siis, kui seal vabalt ollakse.
 
lase 04. mai 2006, kl 16.06
ta vabaks, saad ise ka rahu.
 
s 04. mai 2006, kl 16.14
sina void ju tahta teda tagasi aga tema sind mitte. void teha mis iganes aga kui armastus otsas siis suhtel lopp
 
play(m+24) 04. mai 2006, kl 16.16
Egas see nüüd nii ka pole, teate, siisn kirjutades on väga raske paari lause põhjal väita, milline mees olen jne. Ma saan väga terve inimese mõistusega aru, milline suhe peaks olema jne. Ei ole ma mingi suur kritiseerija, aga nõudlik siiski, samuti tuleb endale tehtud vigu tunnistada ja ka neist õppida. Täiuslikud pole meist keegi, aga ise kardan jah, et naine väsis sellest kraaklemisest. Kes seda ei teeks, sest mul endalgi oli vahepeal kops üle maksa, aga noh, palju on neid asju, mida saaks kogenematuse kapsa-aeda heita.

Ja iga hinna eest teda tagasi...see selleks, tean isegi, et see ei toimi, väe võimuga ei saavuta hingeasju!


Mis mul sisi üle jääb - poole aasta pärast lihtsalt kontakti võtta?! Mingeid kingitusi ja lillekesi ei hakkaks ma küll saatma, et oma hoolivust tõestada..see ajaks ta vast veelenam minust eemale. Sest seis on hetkel selline-ta on parajalt vihane mu peale. Oma sõpradele räägib minust mingeid hulle-fantaasi-jutte, mis mind naerma on vahel ajanud! Hoidke minust eemale-ma olen maapealne kurat! umbes nii
 
kule 04. mai 2006, kl 16.18
to autor: kas su nimi algab A-tähega :)
 
alu 04. mai 2006, kl 16.21
kui suudad eesmärgiks võtta poole aasta pärast uuesti kontakti võtta, siis tee seda. ehk ei olegi siis tarvis enam temaga kontakti võtta ja oled ka muid "õigeid" märkama juba hakanud.
 
Musi 04. mai 2006, kl 16.34
Elava fantaasiaga inimeste juures ongi kõige vaimustavam see et nad kõigepealt ültevad või teevad ja seejärel mõtlevad.
Püüa oma kõige suuremat voorust, fantaasiat, ära kasutada ning mõtle välja mis oleks see mis sind sinu poole tõmbaks kui sina temakese nahas oleksid. Parem veel, mõtle välja mis oli see mis teda sinust eemale tõukas ja likvideeri see.
Proovida uuesti koos olla võid sa vaid siis kui ka tema selleks nõusoleku annab, selleks on sul veel pikk maa kõndida.
Tee näiteks asja a la ma "lubasin sulle kunagi veini pakkuda", tunne tema tegemiste ja tema vastu huvi, ehk siis ka jää sulab pisitasa.
Kohe peale lennata et nii mina nüüd mõtlesin, kukuks välja teievahelise tüli jätkuna et, "mina taham ja minul on õigus ja sul pole selles asjas midagi öelda". Nii käituti lasteaias endast nõrgematega.
Kui sa soovid et teie suhe oleks võrdne siis tuleb sul endalgi veidi pingutada ning tema nõrkades kohtades end teadlikult tagasi hoida.
 
barby 04. mai 2006, kl 17.02
//...Kui aus olla, siis olen selles suhtes suht palju ulgunud..enamasti täis peaga// Kas see täis pea ei olnud lihtsalt liiga tihti su saatjaks, sest kui oled PALJU ulgunud ja teinud seda enamasti TÄIS PEAGA, siis jääb küll tunne, et oled üks joomalembeline inimene. Paljude lahkhelide ja tülide põhjuseks on alkohol, vot nii.
 
lumehelbeke 04. mai 2006, kl 17.11
aga mina arvan, et selle loo autor on naine
 
.. 04. mai 2006, kl 17.12
kui naisel on tunne, et ei taha sind tagasi, siis ta lihtsalt ei võta sind tagasi, käi või peapeal.

ise olen täpselt samas seisus, ainult et ma siis selle naise rollis. ekselukaaslane räägib täpselt sama juttu- et mina olen see õige, et armastab ja et sai aru, mida valesti tegi ja et tulevikus on kõik väga hästi jne. aga vat ei taha teda enam tagasi. käis seest plõks läbi ja ükskõik, mida ta räägib- see ei lähe mulle enam korda. ei taha enam neid tülisid ja emotsioone ja jamasid, ajalugu on näidanud, et nagunii hakkvad need korduma, hoolimata pisarsilmil antud tõotustest. tahaks midagi vaikset ja kindlat ja õrna ja head.

ja alkohol ei ole tõesti väga hea, pea piire. ;)
 
ketsipael 04. mai 2006, kl 17.13
Tahta võib ikka ja alati aga vaevalt, et enam tagasi saad:)
 
PiaK 04. mai 2006, kl 17.26
Eneseuhkus on mehel riivatud. Alati on öeldud, et kui tahad, et mees sulle järele jookseks, jäta ta maha. Kui oled mees ja tahad mõnest naisest lahti saada, lase temal end maha jätta. Maha jätnud naine ei tule tagasi 99% juhtudel. Mahajäetud mees aga tunneb oma eneseuhkust riivatuna ja tahab naist tagasi. Mõneks ajaks, ehkki hetkel mõtleb - igaveseks.
 
kogemustega naine 04. mai 2006, kl 17.49
kui oled palju mõelnud ja oma vigadest aru saanud ja ei kordaks neid enam, siis kasuta seda kõike järgmises suhtes. Vana supi soojendamine pole eriti hea mõte. Kui naine sind nähagi ei taha, ju siis on põhjust ja kui te aina riidlesite ja kraaklesite, siis ei saa te ju olla teineteisele õiged. Kuigi jah, on inimesi, kes elavad kui koer ja kass, aga lahku ka mindud ei saa.
Mul on tunne, et sinus elab solvatud ego ja mahajäetu valu, lisaks liigne suhte idealiseerimine, et tahaks iga hinnaga eest seda tagasi. Lihtsalt kahjutunne ja üldse tunne on nii suur, et varjutab tervet mõistust. On endalgi ette tulnud. A tuleb süda kõvaks teha ja mõistusega asjale läheneda. No ja see jutt on ka jama, et ainult 1 on see õige. Pole midagi hullu, neid õigeid võib olla mitmeid. Pealegi, tema võibki sinu arvates õige olla, aga sina talle mitte, seega ikkagi pole te õiged.
Igal juhul oled sa tulevases elus kogemuse võrra rikkam ja tead, kuidas armastatud naist enda kõrval hoida ja vigu vältida.
 
play(m24+) 04. mai 2006, kl 18.23
lumehelbekesele- loo autor ei ole naine.

Aga siinkohal oli väga asjalikke arvamusi..alkoholiga pean väga hästi piire, võibolla jutu seest jäi kõlama, et kui joodik. Nädalavahetused möödusid vahest ikka tantsutades-või pidudel. Koos käisime ja vahel oli just tema see, kes üle piiri kaldus minema...
Aga jah, kindlasti on meheau ja ego saanud riivata, ja paöjud jamad nind kaklemised, inetused hakkavd ununema. Aga need tehti just suurest tundest ning armastusest! Ta on mulle haiget teinud just seetõttu, et ma saaks haiget, sest olin temale eelnevalt midagi ebameeldivat valmistanud. Aga see oli teatud perioodil osa meie suhtest, küll lühikest aega, aga jah, palju jamasid oli kindlasti. Hiljem kõik laabud, aga naisel olid paljud asjad veel hinges ning seetõttu ka minna laskmine aset leidis.Ma tean, et olen kogemuse võrra rikkam ja tean , ka millest suhtes kohe kindlasti hoiduda, et armurõõmud oleksid mõlemale poolele meeldivad. Samuti tean, et ei ole maailmas vaid 1 ja ainus olemas..

Väga asjalike mõtetega on tegelane nimega "Musi". Aga siinkohal pean teatama, et tal uus mees ja minuga kokkusaamisest või kasvõi telefonikõnest ta huvitatud ei ole. Andis mõista, et tal nüüd uus elu ja teistsugune elu. Kindlasti on. Aga ma lihtsalt ei mõista seda, miks nii kergelt kõigest lahti lasti. Viimasel ajal just oligi suhe OK! Mina suutsin varasemad tülitsemised unustada-tema ilmselt mitte. Hoidis hinges alles. Palju mõjutati teda ka loomulikult "väljaspoolt". Ja et ei jääks ebareaalset ettekujutust, siis oli temal suhtest väga suured lootused ning oli minusugust meest oodanud! Rikkus ise omalt poolt palju ära+minupoolsed eksimused! Meil oli tõesti väga rahulikke ja õrne aegu-täielikku harmooniat, aga tülid tulid vahel ikka (kuus korra - kaks), ma ei tea, mis see oli, mis meid niiviisi üksteise peale inetusi pani ütlema. Ebamõistuslik on kogu see lugu. Ometi hoolis nii tema kui ka mina meist, isegi lapseplaan oli paigas. Vahepeal rääkisime abielust...meil oli üksteisega koos niivõrd hea lihtsalt olla, kuni viimase hetkeni-sinna ei saanud midagi teha. Lõpus olime kindlasti juba veidi "maha jahtunud", sest armumise perioodist oli saanud armastus. See käibki nii...

Ise arvan, et meid rikkus see lumepall, mis veerema oli hakanud, mis kasvas ja kasvas ning lõpuks ülepea kasvas. Oleks ntx. võimalik hetkel uuesti otsast alustada, teaks palju asju, mida teisiti teha! Ometi on armastus kompromisside kunst.
 
mumm 04. mai 2006, kl 18.47
miks inimesed ei oska hinnata ja hoida häid asju siis, kui need olemas on? Alles siis saadakse aru, et keegi "hea ja õige" on, kui liiga palju haiget tehtud, mõttetute asjadega ilus suhe ära solgitud ja hea inimene läinud on... Nii on see olnud ja nii vist ka jääbki.
Eks sa võid ju üritada. Tee üks mehine pingutus kuid anna endale aru, et sulle võidakse siiski ei öelda. Küllap on tema uus mees mõistvam ja hoolivam, kui sinust enam kuuldagi ei taheta. kui oled oma soovis ülikindel siis tee see ka temale teatavaks. Kuigi ka väga noor naine teab, et tegelikult ei muutu ükski mees. Miks peaks ta tahtma uuesti neid pingeid ja tülisid?
 
memm 04. mai 2006, kl 19.19
Tahtmine on taevariik aga tagasisaamine on juba iseasi,oskasid küll õnne leida aga hoida ei osanud.Kas on ikka mõtekas kildusi lappima hakata, nagunii ei saa olema seda mis oli.Aeg kõik haavad parandab ja igaühe jaoks on kuskil keegi.
 
tigu 04. mai 2006, kl 19.34
Tegelikult on olemas võimalus, et ka kildudest saab hea suhte kokku tagasi lappida. Harvad juhused aga ikkagi on ju juhtunud. Ainus konks on see, et mõlemad peavad seda ikka väga-väga tahtma. Ja tõsiselt tahtma. Siis on kõik võimalik. aga- kahju, et üks hea inimene (naist pean siis silmas) jälle haiget pidi saama. Häid inimesi jääb järjest vähemaks... varsti otsi teisi lausa tikutulega taga. Ja mehed,va põrsad, ei oska näha, mis neil silma all ja käte vahel on.
 
Musi 04. mai 2006, kl 21.32
Njah, mis läind see möödanik, sul tuleb olukorraga siis lihtsalt leppida. Lasta ajal mööduda, saada tunnetest üle ning leida see "õige" kellega koos mitte samu vigu korrata. Senine kogemus aitas sul võib-olla tundma õppida eelkõige ise-ennast ja oma käitumismalle. Püüa end edaspidi siis vastavalt kohendada.

Ma ei hakka näpunäiteid jagama kuidas sa ta teiselt tagasi võiksid võita, need trikid jäävad seebiooperitesse või inimeste vahele kelle vahel on vastastikune tõmme. Põhiline märk armastusest teise inimese vastu on see et sa tahad teda õnnelikuna näha. Kui see teine mees suudab ta õnnelikuks teha siis ei maksa nende õnne vahele enam surkida, sellest ei saaks head nahka.
Püüa leppida ja mitte niiväga kurvastada, möödub üks kevad ilma kaaslaseta, mis siis! Elu on ju sul veel ees.
 
ketsipael 04. mai 2006, kl 22.13
Armastusest vihkamiseni on vaid pisike samm! Saad üle ja leiad uue silmarõõmu.
 
koll 05. mai 2006, kl 00.22
Sa oled alles 24-aastane? Sa jõuad veel palju kordi armuda ja armuvalu tunda. Elu ei ole veel lõppenud. See alles algab. Ja ei ole imestada, kui ta kunagi aastate pärast Su teele sattub ja Sa ei kujuta ette, kuidas ta kunagi nii haiget sai teha. Aga: võib ka täpselt vastupidi minna. Selline see elu ongi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!