Tere õhtust teile, sodiaagi foorumi külastajad. Minu postituse mõte pole üldse mingit abi paluda, oodata kaastunnet vms. Postituse eesmärk on vabaneda sellest kirest, lõõmast ja suurest tundetulvast, mis leegitseb nii kuradima kuumalt minu sees.
Nimelt, tunnen, et minu südame hakkab vallutama üks väga šarmatne veevalaja mees, kes oskab nii hästi panna mind tema järgi ihalema. Tema tolerantsus, vabameelsus ning töökus on lihtsalt nii vastupandamatu. Tema ülisõbralikkus ja erudeeritus paneb mu vere vemmeldama. Ma pole kunagi tundnud sellist hingematvat tunnet mitte kellegi teise vastu, kus ma ei suuda kainelt mõelda ja viia läbi arukaid otsusi.
Mind hingetukstegeva veevalaja mehega kohtusime kolm kuud tagasi. Intiimselt oleme ka olnud, ning praegu suhtleme kogu aeg väga aktiivselt. Ta võtab pidevalt ühendust, msni teel, kui ka telefonitsi, mis kestavad pea 2 tundi. Ta tundub nii turvaline, avatud ning spontaane, mis ajab mu pea segi, kuid suudan siiski olla rohkem vaoshoitud ja lasta temal "jahtida". Samas, olen temaga sõbralik, flirtiv ning sensuaalne. Näen, et ta läheb sellest põlema ning tunnen ta soovi olla minuga. Tunnetest rääkinud pole, usun, et nii vara hakata oma tunnetest jaurama, võib ära kaotada selle müstilisuse ja salaära, mis meie vahel legitseb, ERITI MINU.
I'm totally in love, and i'm enyoing it ;)
Täna kõiki, kes mind kuulasid! :D (Läks palju kergemaks kohe)