Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Lummav veevalaja
 
Pea kaotanud Sõnn naine 07. jaanuar 2009, kl 02.09
Tere õhtust teile, sodiaagi foorumi külastajad. Minu postituse mõte pole üldse mingit abi paluda, oodata kaastunnet vms. Postituse eesmärk on vabaneda sellest kirest, lõõmast ja suurest tundetulvast, mis leegitseb nii kuradima kuumalt minu sees.
Nimelt, tunnen, et minu südame hakkab vallutama üks väga šarmatne veevalaja mees, kes oskab nii hästi panna mind tema järgi ihalema. Tema tolerantsus, vabameelsus ning töökus on lihtsalt nii vastupandamatu. Tema ülisõbralikkus ja erudeeritus paneb mu vere vemmeldama. Ma pole kunagi tundnud sellist hingematvat tunnet mitte kellegi teise vastu, kus ma ei suuda kainelt mõelda ja viia läbi arukaid otsusi.
Mind hingetukstegeva veevalaja mehega kohtusime kolm kuud tagasi. Intiimselt oleme ka olnud, ning praegu suhtleme kogu aeg väga aktiivselt. Ta võtab pidevalt ühendust, msni teel, kui ka telefonitsi, mis kestavad pea 2 tundi. Ta tundub nii turvaline, avatud ning spontaane, mis ajab mu pea segi, kuid suudan siiski olla rohkem vaoshoitud ja lasta temal "jahtida". Samas, olen temaga sõbralik, flirtiv ning sensuaalne. Näen, et ta läheb sellest põlema ning tunnen ta soovi olla minuga. Tunnetest rääkinud pole, usun, et nii vara hakata oma tunnetest jaurama, võib ära kaotada selle müstilisuse ja salaära, mis meie vahel legitseb, ERITI MINU.
I'm totally in love, and i'm enyoing it ;)

Täna kõiki, kes mind kuulasid! :D (Läks palju kergemaks kohe)
 
kaaln 07. jaanuar 2009, kl 06.35
ja naudi täiega,sest see on teie köige parem aeg!mul ei ole südant muud õelda.
 
Mari 07. jaanuar 2009, kl 06.40
Minu püüdis üks selline putukas kinni :). Juba kaua aega tagasi. Vaata, et käest ära ei lase- saad lastele hea isa ja mehena on ka täitsa talutav. Kust sa majanduslanguses ikka kuldset meest leiad? Aga jah peale ei maksa liiga minna, võid ära peletada.
 
kaaaluke 07. jaanuar 2009, kl 09.58
niii ilus :) tahan kaaaa
 
p 07. jaanuar 2009, kl 10.19
niikui vastu näitad tundeid tema huvi jahtub, belive me
 
soovitus 07. jaanuar 2009, kl 10.44
uuri järele, ega su veevalaja juhuslikult abielus ei ole
sellisel juhul, kui tal kõik need omadused ongi olemas, sulle ta neid näitab, kuniks tal huvi
rakendama neid jääb aga ikka oma kodus
 
tean 07. jaanuar 2009, kl 11.31
samuti üht sarnast paari, algus täpselt sama aga löpp kiire ja katastroofiline. Selgus et naine armus miraazi !!

Aga köik muinasjutud pole sama löpuga, loodan et teil läheb teisiti ...aga ........vaata....tal vöib kusagil täiesti toimiv pere olla
veevalaja mehe endine naine
 
sama seis 07. jaanuar 2009, kl 13.03
huvitav, justkui ise oleks kirjutanud. mõnede mööndustega.Olen ka sõnn ja tema vv. Aga see seis algas 2 a tagasi ja sisuliselt kestab siiani. Aga ära rohkem kirjuta, sellest pole vaja vabaneda. Hoia seda.
 
kurb saatus 07. jaanuar 2009, kl 15.28
Olen ka Sõnn ja VV oli super mees seni kuni tekkisid kohustused, nimelt sündis laps. Tema otsis endale kohe uue, kellega polnud kohustusi ja nüüd kui kolm aastat möödas on ta ka tema jätnud ja juba jälle on uus, kellega pandi kohe kodinad ühte kappi. Minule ta helistab ja käib külas aga mitte sellepärast, et last vaatamas vaid niisama, siis annab musi ja on selline ilgelt armas. Kuid tean ka vv, kes tõesti hoiavad oma peresid ja on tublid aga minul nii hästi ei läinud:( Kuid sinule Pea kaotanud Sõnn naisele - hoia päeva:)
 
Celina 07. jaanuar 2009, kl 20.27
Ma ka sõnn naine ja ka üks vv mees ajab mu pead segi. Mu ülemus nimelt. Oleme juba aasta koos töötanud. Vahel ta puudutab mind, vahel teeb kahemõttelisi nalju, lohutab, kui olen kurb. Ta pöörab mulle kogu aeg tähelepanu. Kuid ma ei unusta, et ta on abielus ja laste isa. Nii ma vaid naeran ta naljade peale ja teen oma tööd edasi. Ülemusena on ta suurepärane ja tänu temale on mul oma ala vastu tõeline armastus tekkinud:) Olen oma töös tänu temale kõvasti edasi arenenud.
 
K 07. jaanuar 2009, kl 23.57
Hullukesekene oled Sina!
Olen ju nii sharmantne!
 
kala naine 08. jaanuar 2009, kl 17.41
Tean millest räägid.Minu esimene oli ka veevalaja mees.Olime muidugi väga noored aga minu südames on eriline koht tema jaoks.Mõned aastad tagasi nägime juhuslikult jälle.Tundsin jällegi seda tunnet uuesti.Aga olen abiellus ja keeruline oli otsust teha,kuidas käituda.Tõmme oli.Ühte ütlen küll,nad on kummalised ja suure egoga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!