No nii, tere kaalud!
Natuke siis minust,sest tundub,et üldisest kaalude kontekstist ehk veidi väljas. Kuigi sündinud kenasti oktoobri keskpaigas, ilma et kummagi äärmuse teised tähtkujud mind mõjutaks.
Otsustusvõimetuses ma end küll süüdistada ei saa. Olen tegev äris ja olulised otsused sünnivad suht kiirelt (ikka muidugi mõistliku mõtlemisajaga).Nõrkade naiste kategooriasse ma kohe kuidagi ei paigutu.Ja abitute ja saamatute kilda ka.Teenin ise, olen seda alati teinud.Ei suuda end mõelda ülalpeetavaks. Mõtlen ise, otsustan. Jah,abikaasaga pean nõu, aga ei naaldu luuderohuna ta külge.
Kui otstustamatust kogen,siis seda inimsuhetes. Hingelt looduslapse ja ehk pisut lapsemeelsena ei saa ma aru kaasinimeste õelusest, kadedusest ja üldse mustadest põhjakihtidest, mis aegajalt ka lähedaste seest pinnale ujuvad.
Vihastan, särisen, lahendan võimalusel kindlasti probleemi. Ja kõik möödas. Temperamentne, seda küll. Viha pidada ei oska ja näib,et ei õpi ka. No pole pikal vihal minu sees kohta. Meeles on asjad küll, aga see pole viha, pigem fakti konstanteering.
Jaa, flirtida meeldib, aga see on mäng. Naiselik olne küll, meeldib enda eest hoolitseda. Olen hea suhtleja, saan hakkama ka mulle täiesti tundmatus seltskonnas suht hästi.
Aga kooselus truu. Kamraad, mõttekaaslane ja armsam. Kui vaja.
Negatiivset? On, pole ma mingi kingitus.Muidu siin eelnev kõlab kui ood kaaluksolemisele. Vigu on, kõik oleneb mida veaks pidada ja kelle jaoks saab veast phel hetkel hoopis hälve, eksju? Ja pole üheski tähtkujus ainult ideaalsed. Aga leian,et ei saagi sestsinases maailmas kõigile meeldida. Olen mina ise. Ja sõpru-tuttvaid on mu ümber alati olnud. Ilu..ka hinge ja olemise võlu on vaataja silmades.