Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
JäärN ja SkorpionM suhte algus, ei mõista seda meest
 
JäärN 31. märts 2015, kl 12.17
Tere!

Tutvusin selle skorpaga peol (pole kunagi tegelikult mõelnud, et võiks peolt mõne tutvuse leida). Terve õhtu jutustasime pikalt, kuni lausa tuled põlema pandi. Ja ausalt, lihtsalt jutustasime tundide kaupa. Otsustasin, et jätan meie suhtluse saatuse hooleks, ning enda nime talle ei öelnud. Järgmisel õhtul nägime taas juhuslikult ja temal läksid mind nähes kohe silmad särama ning taas tuli meil tundide kaupa juttu. Siis otsustasin ka oma nime talle öelda.

Edasi jätkus suhtlus internetis. Kutsusin ta esialgu enda juurde õhtusöögile, kuna armastan väga kokkamist ja köögis toimetamist. Edaspidi käisime koos kinos, väljas söömas ja bowlingus.

Sealt hakkas siis peale kogu lugu, mis on mulle täiesti mõistmatu. Esiteks pole sellel mehel kunagi ühtegi tõsist suhet olnud, kuigi ta on kolmekümnendates, väga edukas ja hea huumorisoonega. Ise tõi ta põhjuseks, et on olnud tõsine töönarkomaan ning pole lihtsalt aega olnud. Armsat juttu ta minuga ei räägi ning väga komplimente ei tee, kuigi avalikult käib ringi küll, uhkelt käsi minu ümber. Sõpradele on tutvustanud mind, vanematele veel mitte (on öelnud, et olen esimene naine, keda ta oma vanematele tutvustada tahaks). Voodis ta suurem asi kusjuures pole ning eriti suure isuga samuti mitte (ilmselgelt pole see mees seksi peal väljas). Ühendust võtab ta minuga aga päris harva, mõnikord ei suhtle paar päeva ja vahest kirjutame õhtuti paar lauset aga ilmselgelt väga ta minu tegemiste vastu huvi ei tunne. Ise ka ei taha pealetükkiv olla ning kokku saame alati tema algatusel ning seda 1-2 korda nädalas.

Nüüd ütlesin ka talle, et tunnen, et ei mahu ta ellu. Ütlesin, et mina leian tema jaoks ALATI aega, aga tihti ei julge talle kirjutada, kuna tunnen, et temal minu jaoks ei oleks aega. Ta ütles, et tal on kahju, et sedasi on läinud, lihtsalt palju tööd ning edaspidi üritab asja parandada ning rohkem kokku saada. Vabandab kõike sellega, et see on tema elu ESIMENE TÕSISEM SUHE. Selle peale ütlesin talle nüüd seda, et see võib küll esimene tõsisem suhe olla, aga tõeliste tunnete puhul oleks ta siiski hoopis teistmoodi käitunud.

Naljakas on see, et paar korda, mis ma olen jutuks võtnud selliseid asju, mis mul südamel kripeldavad, on ta alati natuke endasse tõmmanud, napisõnaliselt vastanud ning küsinud lõpuks, miks me peame nii keerulisi teemasid arutama. Minu poolt on need küsimused aga alati olnud väga läbimõeldult, rahulikult ja armsalt väljendatud. Seega lisaks tekib veel arvamus, et ta ei hooli absoluutselt sellest, kuidas ma end tunnen.

Seega tahaks nõu! Mida see skorpionM soovib.. Ilmselgelt seksi peal ta väljas ei ole, kas tal on minuga siis lihtsalt hea aega veeta? Või on tal minuga mugav olla? Kuna alati olen mina see toimekas, kes valmistab hommiku/õhtusööki ja hoian korda. Sest tunne on selline, et tõelisi tundeid tal ei ole, kuigi väidab neid olevat ning räägib, et tahab minuga oma elu esimest tõsisemat suhet luua. Aga kas tõesti võib olla, et ta lihtsalt on harjunud arvestama siiani ainult iseendaga ning lihtsalt ei oska naistega käituda? Naistepäeval ja sünnipäeval on ta siiski mulle roose toonud, restoranidesse sööma viinud ja kingitusi teinud, kuid ei tunne tema poolt emotsionaalset sidet. Huvitav, kas see skorpionM jääbki nii vaoshoituks ja tuimaks?
 
piripiiiga 31. märts 2015, kl 13.25
"Voodis ta suurem asi kusjuures pole ning eriti suure isuga samuti mitte (ilmselgelt pole see mees seksi peal väljas). "

milleks sellise lause juures kogu muu jutt? seda suhet ei ole mingit mõtet kuhugi edasi arendada. nii sinu kui ka selle mehe jaoks on kusagil keegi sobivam olemas.
 
JäärN 31. märts 2015, kl 13.46
No ütleme, et on algaja ja ei oska veel suurt midagi teha :/ Suure isuga küll ei ole, klapp muidu on olemas kui koos oleme, aga lihtsalt ei oska hästi nagu midagi peale hakata. Eks see on asi, mida ehk annaks tulevikus muuta..
 
piripiiiga 31. märts 2015, kl 14.06
sa pole rahul suhte füüsilise poolega, pole rahul vaimse poolega. ma ei mõista sind. kas sellel mehel on ahvatlevalt palju raha või on ta esimene mees üle pika aja sinu elus?
 
JäärN 31. märts 2015, kl 14.16
Ei ole kumbki põhjus. Lihtsalt müstiline mees, pole enne sellist käitumist näinud. Ju siis tegelikult ei sobi omavahel, aga puhtalt uudishimust tahaks teada, mida selline mõtleb :)
 
sc 31. märts 2015, kl 15.17
skorpoinid otsivad ainult sexi. isegi pysisuhtes.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!