Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Lõvi mees ei taha abielu ja lapsi
 
Gleer 06. mai 2015, kl 17.02
Probleem selles et tutvusin yhe lõvi mehega. Ta on yle 10 a tagasi abielu lahutanud ja on ka kaks täiskasvanud last. Mees seega vanem tunduvalt minust. Tema väidab et ta ei abiellu enam kunagi ja rohkem lapsi ka ei taha. Hetkel leppisin sellega, kuid ilmselt lähevad me teed peagi sellep. lahku, sest jah, abielu pole ka mulle nii oluline aga laps võiks olla. Kes lõvi mehi veidi rohkem tunneb, kas on lootust, et ta ymber võiks mõelda lapse osas....või on see mees oma otsustes väga kindel, ehk siis peaksin kohe lahkuma!?
 
küss 06. mai 2015, kl 17.36
kaua koos olete olnud?
 
milleks laps vana mehega? 06. mai 2015, kl 19.07
ja sa kavatsed vanal mehele lapse treida, et ta veel pesnionistki lapsetoetusrahasid maksma peaks?

alatu pole vä?
kui vana mees ei sobi, võta mõni noorem.
 
khm 06. mai 2015, kl 19.12
kui ei taha siis ei taha, tähtkujuga pole siin midagi pistmist. lapsega kaasnevad kohustused, hea kui mehel mõistust peas on ja ei trei igaühele lapsi mööda ilma, ka neile mitte, kes tahavad. pärast tahavad lüpsta nii mis kole ja pähe määrida igasuguseid asju veel. kui on olemas ka juba 2 last, siis miks peakski veel tahtma juurde?! teha ju võib, aga kasvatama peab ka. pärast vingud, et mees ei tee välja, ei hooli lapsest jne.
laps tee ikka sellsie mehega, kes lapsi tahab ja neid ka kasvatada tahab ja ka vastutada nende eest, ka enda tegude eest.
 
foorum 06. mai 2015, kl 19.14
Ära taha lõvi meest , lõvi om uhke , väga kontrolliv , armukade , vihapidav nurruja .
 
hoopis hullem on SÕNN 06. mai 2015, kl 19.26
ta on nii kena-kena-kena,kui äkitselt pöörab ära(muutub hoopis teiseks . . . ) !!!
 
Kullakene 06. mai 2015, kl 20.11
Asi pole tähemärgis. Näita mulle üht vanemat meest kes tahaks veel tite kisa kuulata ja tema tagumikku kraapida. Tema, kel juba lapsed olemas, tahaks näiteks rahulikult teleka ees diivanil olla, arvutis mängida või teha midagi, mis nooruses laste pärast tegemata jäi. Samas kui noore naisega kokku elama hakkas, peaks arvestama, et iga normaalne naine tahaks last, kasvõi ühte. Lapsega ei hoia kinni muidugi ühtki meest, samas ei tea, kaua suhe kestab. Kui tõesti selle pärast mees lahkubki, oleks sul vähemalt laps. Ära ela kellegi teise jaoks. Tee nii nagu süda ütleb, ka sina elad vaid üks kord!
 
mis juhtub 06. mai 2015, kl 20.24
tihke tupe ja kikkis tissidega peale titesaamist....
 
piripiiiga 06. mai 2015, kl 20.28
see ei saa olla täiemõistusega inimene, kes soovitab last saada ilma mehe nõusolekuta! mees ei ole emotsioonideta tõupull kellele vastu tema tahtmist last teha! inimene on selge sõnaga teada andnud, et ta ei soovi lapsi. isegi, kui naine selle lapsega nelja tuule poole leebet tõmbaks ja mees ei saaks oma isadusest teadagi, on see absoluutselt ebamoraalne tegu!!! naistel ei ole õigust otsustada rasestumise üle üksinda!
 
Ell 07. mai 2015, kl 14.02
Kulla Gleer, oled sa ikka kindel, et mehel abielu lahutatud on? Sest. Paraku, kui Lõvi mehe jutust veeranditki usud, siis võid olla kindel, et oled veel poolega petta saanud..
 
gleer 07. mai 2015, kl 14.40
Ju ma siis ikka tean. Abielus lahutati juba 20 a tagasi. Tänud neile kes mõistlikke vastuseid andsid. Vägisi last vastu mehe tahtmist pole plaaniski saama hakata ja pole kindel kas isegi tahan. Suhtlen temaga edasi...lasen asjadel minna nagu läheb
 
ei saa aru 08. mai 2015, kl 21.06
Miks sa tahad vanamehega lapsi teha?
 
Autorile 09. mai 2015, kl 09.45
Kui mees lapsi ei taha, siis pole mõtet noorel naisel ka sellisega koos olla. Lähtu endast ja veelkord endast. Ei pea koguaeg mehe tujude järgi talitama. Seda ütleb sulle üks vanem naine, kes on palju elus valesti teinud ja ikka arvestanud vaid teistega, mitte endaga. See on viga! Tee seda, mis sulle endale hea tundub ja mida sulle vaja on. Ole rohkem ego. Ja saada see vanamees kus see ja teine. Ja abiellu noore mehega ja saa lapsi. Või tema ei taha, aga sind tahab.Hoiab sind kinni. Lahkuminek on vais vaid korraks, edaspidi läheb ainult paremaks.
 
Sõnn m 09. mai 2015, kl 10.52
Mis selle vanamehenässiga ikka teed?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!