Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Lootusetu sõnn mees
 
kaljukits 12. detsember 2016, kl 11.50
Tean ka sõnni kes 4 aastat "vaba" mängib. Ühega jeblab sellel ajal koguaeg + lisaks on on tosin armukest selle ühe kõrvalt olnud. Ja ikka leiab uusi lolle, kes tema hästi treenitud valesid usuvad. Samamoodi seletab, et vihkab seda kui petetakse... et ikka tema valed usutavamad oleks. Ükskord on tal neid naisi niipalju, et nad koos teevad ta elu põrguks selle eest, mida ta teinud.
 
kaljukitse asc 12. detsember 2016, kl 12.35
Tean ka Kaljukitse kes 4 aastat "vaba" mängib. Ühega jeblab sellel ajal koguaeg + lisaks on on tosin armukest selle ühe kõrvalt olnud. Ja ikka leiab uusi lolle, kes tema hästi treenitud valesid usuvad. Samamoodi seletab, et vihkab seda kui petetakse... et ikka tema valed usutavamad oleks. Ükskord on tal neid mehi niipalju, et nad koos teevad ta elu põrguks selle eest, mida ta teinud.
 
Vaba sõnni armuke 12. detsember 2016, kl 12.59
sõnnil on ju nii aus silmavaade
sõnnil on nii aus ja siiras jutt
sõnnil on mõned kahtlust äratavad hobid, aga...
...ikka ju usun teda tema silmade ja jutu tõttu

öelge, et ta ongi aus ega suhtle teistega
öelge, et mu sisetunne on vale ja ta jutt ja silmad õiged...

seks sõnniga on ülihea
 
Ohh sind Naiivitari 12. detsember 2016, kl 14.15
Tuttav tunne... Siirad silmad ja lausa oskuslik jutt... Kahju et reaalne tõde on valus...
 
Kaljukits 12. detsember 2016, kl 17.09
Kohe mitte pole palju mehi läbi käinud. Üldse pole. Kõik eemale tõrjutud. Pigem ootasin mitu aastat ühte lootusetut sõnni, kes ei saa ühest eemale aga samas ei suuda talle truu ka olla. Üle poole aasta ilma igasuguse füüsilise läheduse oodanud teda samal ajal kui tema mitmega ringi laseb. Korraldab midagi.. Üritan aru saada ja vabandusi leida tema tegevusele.. Ja siis korraldab selle peale midagi veel hullemat.. Et oleks ikka täiesti võimatu temast aru saada. Kui küsida et miks nii teeb, siis ei vaevu isegi vastama.
 
kitseke 13. detsember 2016, kl 00.17
Teise naise mehe himustamine ongi liiderdamine
 
Eelmisele 13. detsember 2016, kl 01.35
Aga kui räägib, et see pole ta naine, vaid sõber.. Siis mingi hetk tahadki seda uskuda ja vot siis ootadki.. Siiamaani pole teda naiseks tunnistanud...
 
tobu 13. detsember 2016, kl 11.44
usud mehe ja naise vahelist sóprust. "Siiamaani pole teda naiseks tunnistanud..."- ilmselt ei ole sina teda naiseks tunnistanud. Tundub, et sind ei ole naiseks tunnistatud - yle poole aasta ilma. Mida saa ootad naljatilk? Et järjekord ykskord sinuni jóuab?
 
järelikult 13. detsember 2016, kl 19.44
Teine naine on palju ilusam, oskab naiselik olla ning suudab meest korralikult ära rahuldada.
 
Päris ausalt öeldes 13. detsember 2016, kl 20.32
Pole elus koledamat ja ebanaiselikumat naist kohanud... For real. Sellepärast ilmselt kõigi eest varjabki. Ja kui ta suudaks teda rahuldada siis ta ei otsiks ju koguaeg mujalt. ;) Pigem ei taha talle haiget teha ja sellepärast tegutseb seljataga ning suhet ära ei lõpeta. Aga kes teab.. Sest ise ta ju ei räägi mis toimub.
 
Y 14. detsember 2016, kl 15.17
Elu koledaim ja ebanaiselikuim on sinust edukam, tee lõpuks enesekriitilised järeldused.
 
Ahsoo 14. detsember 2016, kl 17.37
Kus otsast edukam? Ei teeni kindlasti rohkem, kui mina. Ise millegagi hakkama ei saa. Ise juba piisavas vanuses aga käitub nagu 10 aastane. Või peaks see nagu edukuse märk olema, et saab olla mehega kellel nii tööl kui linnas litsmehe maine juures? Selline naine oleks saanud talle ise ka olla, et olen lihtsalt keegi kelle kõrvalt kõiki läbi proovitakse, kes soovivad ja olen vait ning nägu naerul sealjuures. Suhtumise erinevus tekkiski alles siis, kui ei soovinud sellist kohta. Siis olin mina see kelle suhtumine asjasse ei sobinud ja kellel halb iseloom on. Niikaua oli kõik hästi. Teisele naisele sobib ilmselt selline koht ta elus või ta lihtsalt on nii naiivne et usub sõnni valesid.

Ja enesekriitika on mul täitsa olemas. Enda välimusest ja iseloomust pole midagi rääkinud. Mul palju vigu samamoodi. Kõige suurem viga on sellise inimese järel ootamine lootuses, et äkki tal on mõni arusaadav selgitus. Algusest peale kõik rääkinud, et sellise inimesega tegu aga vot ei uskunud. Pigem sai kinnisideeks tõestamine kõigile et ta pole selline nagu kõik räägivad.
 
Kaljukits 14. detsember 2016, kl 18.11
Ahh.. Ilmselt mängib see pool aastat ilma olemine rolli. Oleks vahepeal elu edasi elanud, oleks praegu samamoodi õnnelikum inimene mitte ei halaks siin foorumis kibestunult. Et kuidas see lause nüüd oligi.. Naine, kes ei oiga öösel, ohib päeval. Ei arvanud et nii muuta võib...
 
lõpeta ära 14. detsember 2016, kl 18.52
Ahsoo Kirjutas:
------------------------------------------------------ Teisele naise
> le sobib ilmselt selline koht ta elus või ta lihts
> alt on nii naiivne et usub sõnni valesid.

Ott Lepland ei ole valetaja!
 
Sonnitar 15. detsember 2016, kl 19.51
Eks meil koigil on head ja vead, aga mingi paari inimese pohjal ei tasuks kull koigi Sonni meeste kohta jareldusi teha. Huvitav on vaide, et sonn oma tuntud kidakeelsuse juures suudab sadadele naistele mullikesi ajada.
 
phhhh 15. detsember 2016, kl 22.41
sõnn on laisk, sellest ka üldiselt kidakeelne olek. tegelikult võib tal olla ja tavaliselt ongi vägagi hea eneseväljendusoskus ja sõnaseadmiskunst. ja loomulikult supervõimas eneseõigustusosavus. seda aga tõesti vaid vajadusel. vajadus tekib siis, kui naine midagi kahtlustab ja ennast puhtaks pesta vaja. siis räägib musta mitte valgeks, vaid lausa olematuks.
 
phhhh 15. detsember 2016, kl 22.44
...ja kui sebida vaja, siis ilmub kah sõnakunstioskus kui võluväel... muidu aga eriti juttu ei veereta jah. kogu oma tarkuse juures - üldiselt on nad targad ja igati intelligentsed olevused. laiskus rikub mulje.
Karl Kindermacher 26. detsember 2016, kl 23.20
Liiga sageli olen näinud, kuidas oma lollust peidetakse ohtra sõnamulina taha. Mitte, et see eriti õnnestuks... Olnuks, nad vait, paistnuks targemad.
 
Firmapidu 27. detsember 2016, kl 10.32
Kritiseerivad naised on hoopis ise probleemsed, ei ole võimelised normaalset suhet looma ning otsivadki järjest uusi kogemusi. Seda kõike pakuvad elumehed, kes kasutavadki rumalaid naisi ära. Läbitõmmatud naine jääbki üldistama ning üritab väljamõeldud vigu kõikidele järgmistele meestele omistada.
 
Jaa 02. jaanuar 2017, kl 20.03
Ja sõnn ongi see kõige hullem kes kõiki ära kasutab!
 
Nn 02. jaanuar 2017, kl 23.45
Kui sõnn pikka aega ignoreerib, siis ta ei ole enam huvitatud? Tuleks edasi liikuda?
 
Ss 03. jaanuar 2017, kl 00.13
Nn Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui sõnn pikka aega ignoreerib, siis ta ei ole ena
> m huvitatud? Tuleks edasi liikuda?


just nii see on. huvitundev sõnn on aktiivne suhtleja kogu oma aegluse juures.
 
jänes 04. veebruar 2017, kl 10.21
laisk mees, kellega kooselus enam kingitusi ei tehta.küll tehti neid eelnevalt kui veel kooselu ei olnud. ideede vaene tugitoolikaunistus,mees kelle põhimure on suhelda eelnevast elust ja suhetest naistega s.o kogub nagu loom karja-unustades praeguse suhte ja kui partner enam seda (tavaliselt ka joodikmeest ) välja ei kannata,siis veab ta end järmise partneri juurde-kõik algab otsast peale partnerile keelt kõrva toppides.
 
vihkame sõnne 04. veebruar 2017, kl 14.11
David Beckham on kõige isekam perekonda vihkav mees, ideaalne tugitoolikaunistus, kogu tema elu käib uute partnerite otsimise ümber.
 
von sónn 04. veebruar 2017, kl 17.08
kadedad olete :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!